İlgimi Çekiyor Istiridye Içinde Gerçek Inci Kolye

199,90 TL

Ürün Bilgileri

İlgimi Çekiyor Istiridye Içinde Gerçek Inci Kolye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Modern Hediye Satıcı Ünvanı: MURAT YAŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1790644979600001 Vergi Kimlik Numarası: 9390327302
    Bu ürün Modern Hediye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İNCİ
  • doğal bir canlının eseri olan tek mücevherdir ve her bir inci parmak iziniz gibi eşsizdir. Konserve içinde özel sıvısında korunan gerçek istiridye ve onun da içerisinde sahibini bekleyen inanılmaz güzellikte gerçek tatlı Su İncisi Hayattaki en değerli varlığınıza sıra dışı bir hediye sunumu ile unutulmaz bir an yaşatın! "Bir inci içinde sihrin gücünü gizler! Ve o istiridyeyi kim açarsa, tüm güzel rüyaları gerçeğe döner " Tatlı Su İstiridyesinin içerisinden 5 farklı renkte inci çıkabiliyor. Beyaz – Sağlığı
  • Krem - Mutluluğu
  • Şeftali - Sevgiyi
  • Mor - Serveti
  • Siyah - Bilgeliği .... Temsil Anlatan O Gizemli Renk İçin Bir Dilek Tutun ve İstiridyeyi Açın! Satın aldığınız inci kalite özellikleri Uluslararası Standartlara uygun şartlarda adınıza özel hazırlanıp gönderilir.
  • Zincir uzunluğu 40 cm standard boydadır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Kültür İncisi
  • Renk Gümüş
  • Taş Cinsi İnci
Geri Bildirim Ver

İlgimi Çekiyor Istiridye Içinde Gerçek Inci Kolye Trendyol'da

İlgimi Çekiyor istiridye içinde gerçek inci kolye doğal bir canlının eseri olan ve parmak izi gibi eşsiz bir mücevherdir. Gerçek istiridye kabuğu içerisinde özel sıvısında sahibini bekleyen tatlı su incisi, ışıltısı ve büyülü ihtişamıyla dikkat çeker. İnci kolye, dikkat çekici ve stil vurgusu yapan kıyafetlerin tamamlayıcı bir unsuru olarak oldukça ilgi görür.

 
  • Gizemli şık tasarım
  • Gerçek inci
  • Alternatif kullanım

İlgimi Çekiyor İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye Özellikleri

İlgimi Çekiyor İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye Özellikleri

İlgimi Çekiyor istiridye içinde gerçek inci kolye özellikleri arasında ürünün şık ve estetik tasarımı, işlevsel kullanımı ve dayanıklılığı gibi pek çok detay yer alır. Hayattaki değer verdiğiniz en önemli kişilere bu sıra dışı inci kolyeyi hediye ederek sıradan günleri unutulmaz anlara dönüştürebilirsiniz. İçinde sihrin gücünü gizleyen bu ürünü kim açarsa gördüğü tüm rüyaları gerçeğe dönüşebilir. İçerisinde 5 farklı renkte inci çıkabilir. Dikkat çekiciliği ve zarafeti ile göz dolduran etkiye sahip olup her ten ve tarzla uyum sağlar. Her zaman şık olmanıza olanak sağlayan güzel ve stil bir kolyedir. Beyaz sağlığı, şeftali sevgiyi, mor serveti, krem mutluluğu, siyah bilgeliği temsil eder. Gizemli renkler içerisinde bir dilek tutarak istiridyeyi açabilirsiniz. Göz alıcı tasarımı, kaliteli yapısıyla ön plana çıkan bu ürün uluslararası standartlara uygun şartlarda üretilmiştir. İnsan hayatında oldukça önemli bir yere sahip olup stilinizi sembolik olarak yansıtarak dikkat çekici ve ışıltılı bir görünüm kazanmanızı sağlar.

 

İlgimi Çekiyor İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye Kullanışlı Mı?

İlgimi Çekiyor İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye Kullanışlı Mı?

İlgimi Çekiyor istiridye içinde gerçek inci kolye, gerçek bir istiridye kabuğu içerisinde yer alan tek bir doğal inci içeren bir kolyedir. İnci boyutu yaklaşık 6-8 mm arasında değişebilir. Kolye zinciri 45 cm uzunluğundadır ve gümüş veya altın kaplamalı olarak mevcuttur. Bu kolye, herhangi bir yaş ve cinsiyetteki kullanıcılar tarafından tercih edilebilir. Özellikle inci takıları sevenler, doğal ve orijinal bir inci arayanlar bu ürüne ilgi gösterirler. İnci, yüksek kaliteli bir doğal malzeme olduğu için İlgimi Çekiyor istiridye içinde gerçek inci kolye de kaliteli bir üründür. Ancak inci büyüklüğü, şekli, rengi ve parlaklığı doğal bir ürün olduğundan inciye göre değişebilir. Kolye, bir hediye olarak da tercih edilebilir ve özel bir anımsatıcı olarak kullanılabilir. Sade, zarif detayları ile ön plana çıkar. Günlük kullanımının yanı sıra çeşitli davet ve organizasyonların tamamlayıcı takı modeli olarak sıklıkla tercih edilir. Stil görünümünüzü ön plana çıkaran kombinlerin en özel tamamlayıcı aksesuardan biridir.

 

İlgimi Çekiyor İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye Fiyatı

İlgimi Çekiyor İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye Fiyatı

Sağlam, kaliteli materyallerden dizayn edilmiş olup uzun ömürlü kullanım imkanı sunar. Gelişmiş üretim safhalarından geçirilerek özel olarak tasarlanan özgün, şık takı tasarım modelleri arasında yer alır. Değerli taşlar arasında her daim yerini korumayı başaran bu aksesuar zarif, şık bir tarza sahip olmanızı sağlar. Taktığınız andan itibaren kendinizi daha özel ve şık hissetmenize yardımcı olan zarif bir üründür. Kendi değerinizi ortaya çıkarabileceğiniz ve çok daha özgüvenli hissetmenize imkan tanıyan inci kolye, hoş görünümü ile dikkat çeker. Günlük kombinlerin yanı sıra özel davetlerde güçlü bir tarz oluşturmanıza olanak sağlayan etkileyici bir üründür. Zarafeti tercih eden kişilerin tercihi olup gün boyu enerjik ve zarif hissetmenizi sağlar. İlgimi Çekiyor istiridye içinde gerçek inci kolye yorumları ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. i̇lgimi Çekiyor istiridye içinde gerçek inci kolye fiyat bilgisi için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.