İBA MEDİKAL Yeni Comfort V Yaka 112 T-shirt

562 TL
Son 3 ürün!
Beden: L
L
M
S
XL
2XL
3XL
XS
XXS

Ürün Bilgileri

İBA MEDİKAL Yeni Comfort V Yaka 112 T-shirt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ateşlerMEDİKAL Satıcı Ünvanı: TUGAY ATEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bartın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1655395077800001 Vergi Kimlik Numarası: 1010112512
    Bu ürün ateşlerMEDİKAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yoğun ve hareketli çalışan 112 personelleri için tasarlanmış yeni ürünümüz
  • Efor sarf ederken konforu yaşayabileceğiniz şekilde dizayn edilmiş, Ultra Esnek ve yumuşak yapıya sahiptir. Özel üretim kumaş yapısı sayesinde nefes alabilen bir yapıdadır ve gün boyu terinizin kurumasına yardımcı olarak size ferahlık sunar. H ızlı kuruma özelliği vardır. Kumaşı pamuğa göre nemi 10 kat daha hızlı emer kusursuz performans sağlar. İba Medikal V Yaka Spor T-Shirt Hakkında Teknik Bilgi: - Ön Sol Göğüs Bölümünde Sağlık Bakanlığı Arması Bulunmaktadır. -Ön Sağ Göğüs Bölümünde Çift Cırtlı Kokart Alanı Bulunmaktadır. -Sırt Bölümünde Nakış İşlemeli Sağlık Bakanlığı Logosu ve Acil Sağlık Yazısı Bulunmaktadır. -Sol Kol Bölümünde Türk Bayrağı Bulunmaktadır. -Sağ Kol Bölümünde Sağlık Bakanlığı Logosu Bulunmaktadır. -Teri Dışarı Atan Hava Alabilen Özel Üretim Kumaştan İmal Edilmektedir. -V Yaka Modeli İle Üretilmektedir. -Kol Tipi: Yarasa Koldur. -Üst Yaka Kısmında T-Shirt Renginde Biye Mevcuttur. Kumaş Cinsi: Dry-Touch Karışımı: %100 Polyester

Ürün Özellikleri

  • Renk Lacivert
  • Kullanım Alanı Outdoor
  • Yaka Tipi V Yaka
Geri Bildirim Ver

İBA MEDİKAL Yeni Comfort V Yaka 112 T-shirt Ürünleri Trendyol’da!

İba Medi̇kal yeni comfort v yaka 112 t-shirt, yoğun ve hareketli bir çalışma hayatına sahip olan sağlık personelleri için özel olarak imal edilmiştir. Çalışırken rahat bir şekilde hareket etmenize olanak sağlar. Kullanıcısına konfor sunan bir tasarıma sahip olan İba Medi̇kal yeni comfort v yaka 112 t-shirt, ultra esnek ve yumuşak yapıya sahip olan kumaşlar tercih edilerek üretilmiştir. Ürün, özel üretim kumaş yapısı sayesinde nefes alabilen bir yapıya sahiptir. Hızlı kuruma özelliği ile gün boyu cildinizi serin tutar ve ferahlık hissi sağlar. Nemi hızlı bir şekilde emerek kusursuz bir performans sunar. Teri dışarı atan ve çabuk kuruyan özelliği sayesinde ürün, sağlık personellerinin öncelikli tercihleri arasındadır.

  • Kumaş Cinsi: Dry-Touch
  • Kol Tipi: Yarasa
  • Beden Seçenekleri: XXS, XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL

İba Medikal 112 T-shirt Özellikleri Nelerdir?

İba Medikal 112 T-shirt Özellikleri Nelerdir?

İba medi̇kal yeni comfort v yaka lacivert 112 t-shirt, pek çok özelliğe sahiptir. Ürünün ön sağ göğüs bölümünde çift cırtlı kokart alanı yer alır. Aynı zamanda ön sol göğüs kısmında da Sağlık Bakanlığı arması bulunur. Sırt bölümünde ise nakış işlemeli Sağlık Bakanlığı logosu ve beyaz renkle yazılmış Acil Sağlık yazısı mevcuttur. Sol kol bölümünde Türk Bayrağı yer alır. Sağ kol bölümünde ise sırt kısmında olduğu gibi Sağlık Bakanlığı logosu vardır. Özel üretim kumaşı sayesinde bu ürün, teri dışarı atabilen ve hava alabilen özelliğe sahiptir. Yaka modeli V şeklinde olan tişörtün kol kısmı yarasa stilindedir. İba Medi̇kal yeni comfort v yaka 112 t-shirt kol manşetlerinde ise ince biye kullanılmıştır. Ürünün omuz kısmının üzerinde çift sarı şeritlerden oluşan bir baskı mevcuttur.

İba Medikal 112 T-shirt Kumaşı Nasıldır?

İba Medikal 112 T-shirt Kumaşı Nasıldır?

İba Medi̇kal yeni comfort v yaka 112 t-shirt, son derece kaliteli bir kumaş yapısına sahiptir. Söz konusu ürün, karışım olarak %100 polyester malzeme kullanılarak imal edilir. Sağlık çalışanlarının yoğun temposuna uyum sağlayacak bir esnekliğe sahiptir. Birinci sınıf kumaşların kullanıldığı ürünün yapımında sağlığa zararlı olabilecek herhangi bir boya ya da katkı maddesine yer verilmemiştir. İba Medi̇kal yeni comfort v yaka 112 t-shirt, hava alan kumaş yapısı sayesinde terleme yapmaz. Bahsi geçen ürünün dokusu da son derece hafiftir. Bu sayede hareket kolaylığı sağlar. Tişört, elde ve soğuk suda yıkanabilir. Aynı zamanda çabuk kuruyan özelliğe sahiptir. Bu özelliği sayesinde dört mevsim boyunca rahatlıkla kullanılabilir. Ürün, sekiz farklı beden seçeneği ile satışa sunulur.

İba Medikal 112 T-shirt Kaliteli midir?

İba Medi̇kal yeni comfort v yaka 112 t-shirt, son derece kaliteli bir üründür. Unisex kullanıma uygun olarak imal edilen lacivert renkteki bu ürün, hemen herkese hitap eden bir tasarıma sahiptir. 112 personelleri ve acil tıp teknisyenleri için özel olarak üretilmiştir. Kumaş yapısı gereği gündelik kullanıma uygun bir yapı sunar. Özellikle yaz aylarında büyük ölçüde kolaylık sağlayan çabuk koruma özelliğine sahiptir. Bahsi geçen tişört, ince ve özel dokusu sayesinde konforlu bir kullanım vadeder. Ayrıca kaşındırma yapmaz ve rahatsızlık veren bir hisse neden olmaz. Dilerseniz İba Medi̇kal yeni comfort v yaka lacivert 112 t-shirt yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu kaliteli ve kullanışlı tişörte sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.