HSN LAGOM Kavun Bambu Çubuklu Oda Kokusu-kavun-melon-100ml Cubuklu Oda Kokusu Melon Çubuqla Otaq Qoxusu

124,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

HSN LAGOM Kavun Bambu Çubuklu Oda Kokusu-kavun-melon-100ml Cubuklu Oda Kokusu Melon Çubuqla Otaq Qoxusu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HSN LAGOM Satıcı Ünvanı: HSN UNLİMİTED TEKSTİL SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0464191213300001 Vergi Kimlik Numarası: 4641912133
    Bu ürün HSN LAGOM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bambu çubuklu oda kokularının etkin kullanımı için
  • 1-Şişenin kapağını açınca, tıpayı çıkartıp kapağı geri takın. Çubukları şişenin içine yerleştirin. 2-Çubukların bir ucu ile koku karıştırılmalıdır. Direk çubukları şişeye koyarsanız, çubukların kokuyu çekmesi zaman alır. 3-Yarım saat sonra çubukların, kokuya temas etmeyen diğer uçları çevrilerek kokuya batırılmalıdır. Böylece koku yayılımı başlatılmışolur. 4-Çubuklar kurudukça şişe içerisinde kalan kısım tam ters çevrilerek, içte kalan kısmı dışa çıkartmak gerekmektedir. 5-Bu işlemi yapmadığınız takdirde kullanım alanınızda kokuyu hissedemez veya çok az hissedersiniz. 6-Koku yayılımı için çubukların kuru kalmaması en önemli faktördür. 7- En geç haftada bir çubukları ters çevirmeniz önerilir. 8- Salon, banyo gibi evinizin odalarında ve ofis gibi ortak yaşam alanlarında kullanılabilir. 9-Kokunun kullanıldığı alan düzenli olarak havalandırılmalıdır. 10-Hava akışkanlığı olmayan ortamda, odanızda kullandığınız koku sürekli kötü kokuyu bastırmaya çalıştığı için kokuyu hissetmeniz zorlaşacaktır. 11-Koku kullanım alanının her gün 15-20 dk havalandırılması gerekmektedir. 12- Ortamda istediğiniz koku seviyesini üründen çubuk azaltarak veya artırarak gerçekleştirebilirsiniz. 13-Çubukları yakmayın. Çocukların ve hayvanların ulaşamayacağı yerde muhafaza edin.

Ürün Özellikleri

  • Koku Aroması Kavun
  • Türü Çubuklu Oda Kokusu
Geri Bildirim Ver