HP 950xl Siyah (black) Kartuş Cn045a

2.475,38 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

HP 950xl Siyah (black) Kartuş Cn045a

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAVACIK OFİS Satıcı Ünvanı: KAVACIK OFİS VE BİLGİSAYAR MALZEMELERİ KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0180045011200013 Vergi Kimlik Numarası: 1800450112
    Bu ürün KAVACIK OFİS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Özellikleri Nelerdir? Baskı cihazları
  • evlerde, okullarda, iş yerlerinde, kırtasiyelerde ve resmî kurumlarda sıklıkla kullanılmaktadır. Dijital ortamdaki belgelerin çıktı olarak elde edilmesini sağlayan bu cihazlar, özel mürekkebin kağıda aktarılmasıyla birtakım görüntü ve yazılar oluşturur. Belirli yazıcı modelleriyle uyumlu olan HP 950XL siyah kartuş, üstün performansıyla öne çıkarak kaliteli çıktılar üretir. HP siyah kartuş, üstün baskı kalitesiyle profesyonel nitelikte belgeler elde etmenizi sağlar. HP güvencesiyle her sayfada net görüntüler, keskin grafikler ve okunaklı yazılar sunar. Böylelikle daima yüksek standartta evraklara sahip olursunuz. Kesik çıktılarla ya da yazıcı problemleriyle karşılaşmaz, bu sayede aynı sayfayı tekrar yazdırma ihtiyacı duymazsınız. HP 950 XL siyah kartuş, HP marka yazıcınızla mükemmel bir uyum içinde çalışarak maksimum verim elde etmenizi sağlar. Yüksek maliyetli baskı işlemlerine bütçe dostu bir çözüm alternatifi sunan kartuş, sarf malzemeleri harcamalarınızı düşürmenize yardımcı olur. HP markasına ait siyah kartuş, 2300 sayfalık baskı kapasitesiyle uzun ömürlü bir kullanım sunar. Üstelik ilk sayfadan son sayfaya kadar aynı kaliteyle çalışarak üstün performans gösterir. Ürüne dair teknik detaylara tabloda yer verilmiştir. Marka HP Model 950XL Kartuş Ürün Kodu 56327 Renk Siyah Baskı Kapasitesi 2300 Sayfa Çalışma Isı Aralığı 5 - 35 °C Depolama Isı Aralığı -40 - 60 °C Depolama Nem Aralığı % 10 - 90 RH Garanti Kapsamı 2 Sene HP 950XL CN045A Siyah Kartuş Kaliteli Baskı Yapar mı? HP markasının birikimi ışığında, kaliteli materyallerle ve gelişmiş üretim teknikleriyle elde edilen HP 950XL siyah kartuş, son derece nitelikli bir üründür. Profesyonel çıktılar almanızı sağlar ve daima kaliteli sonuçlar sunar. HP 950XL CN045A Siyah Kartuş Kaç Sayfaya Kadar Baskı Yapar? HP 950 XL siyah kartuş, 2300 sayfalık baskı kapasitesine sahiptir. Bu sayede uzun süreli baskı ihtiyacınızı karşılar. Üstelik her sayfada kaliteli görünüm elde etmenizi garantiler.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver