Hoover Ultra Vortex MBC500UV Matratzenreiniger Beyaz/Kırmızı UV-C Işınlı Süpürge

5.179 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.299 TL

Ürün Bilgileri

Hoover Ultra Vortex MBC500UV Matratzenreiniger Beyaz/Kırmızı UV-C Işınlı Süpürge

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Royalmutfak Satıcı Ünvanı: FETHİ ÇATALHÜYÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3877970902200015 Vergi Kimlik Numarası: 2310211406
    Bu ürün Royalmutfak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hoover marka yatak temizleyicisi, yatağınızdaki tozları arındırmak için pratik ve kolay bir temizlik deneyimi sunar. 5 metrelik kablo uzunluğu, prize yakın olmadan büyük alanlarda rahatça temizlik yapmanıza olanak tanır.
  • 500 W güç kapasitesi sunan Hoover Ultra Vortex MBC500UV yatak temizleyicisi, güçlü emiş gücünden yararlanarak etkili bir temizlik sağlar.
  • Ses seviyesi 50 dB olan Hoover Ultra Vortex MBC500UV, sessiz çalışma özelliği ile evinizde rahatsızlık verici bir ses oluşturmaz.
  • Dar aralık uca sahip Hoover UltraVortex MBC500UV, yatağınızdaki ince ve zor ulaşılan bölgelerdeki kirleri kolayca temizlemenize yardımcı olur.
  • 2 litrelik toz kapasitesine sahip MBC500UV yatak temizleyici, süpürgeyi sık sık boşaltma gereksinimini azaltır ve daha uzun süreli kullanım imkanı yaratır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 11 Dba - 20 Dba
  • Güç (Watt) 499-250 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Şarjlı / El
  • Hazne Kapasitesi 250-500 L
  • Hepa Filtre EPA
  • Güç Kontrolü Mekanik
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Hoover Ultra Vortex MBC500UV Yatak Temizleyicisi

İnsan hayatının yaklaşık üçte birinin uykuda geçtiği gerçeği yatakların oldukça önemli olduğunu kanıtlar. Bu durumda yatak kadar yatılan ürünün temizliğinin de önemi vardır. Hoover Ultra Vortex MBC500UV ile yatağınızın hijyenini kolaylıkla sağlayabilirsiniz. Ürün, yataklarınızdaki alerjenleri, tozu ve toz akarlarını giderir. Kumaşın derin katmanlarındaki tozu ve kiri zarar vermeden çıkarır. Hassas yüzeylerde kullanımınız için de uygundur. Hoover Ultra Vortex MBC500UV yatak temizleyicisi bakteri, alerjen ve akarların %99,9'unu ortadan kaldıran ve yeniden ortaya çıkmalarını engelleyen bir UV-C lambasına sahiptir. Alerji problemleriniz varsa ideal çözümünüz olabilir. Sağladığı derin temizlik sayesinde maksimum performansa ulaşabilirsiniz. Evde hayvan dostlarınız var ise tüyleri gidermede de işinize yarayabilir. Koltuk gibi evinizdeki diğer temizlenecek yüzeylerde de kullanım sağlayabilirsiniz.

  • Derin temizlik
  • Yüksek emiş gücü
  • Etkili performans

Üstün Hoover Ultra Vortex Yatak Temizleyicisi Özellikleri

Üstün Hoover Ultra Vortex Yatak Temizleyicisi Özellikleri

Kullanışlı ve fazla avantaja sahip ürünler çoğu zaman öncelikli olarak tercih edilir. Bu ürün 500 W güce, 20 dB ses seviyesine, 5 metre kablo uzunluğuna ve 2.3 kg ağırlığa sahiptir. Hoover yatak temizleyici ölçüleri 26.5 x 34 x 18.5 cm şeklindedir. Üründe derinlemesine temizlik için 3 mod vardır. Vakum modu, yuvarla ve vur modu ve bakteri, alerjen ve toz akarlarının %99,9'unu öldürebilen UV lambası modu bulunur. Yastık temizliği yapmanız için de uygundur. Kablo uzunluğu sayesinde temizliğini yaptığınız alanın her yerine rahatlıkla erişebilirsiniz. Özellikle alerjik bünyeye sahipseniz sizin için oldukça ideal bir çözüm olabilir. Maksimum bakım avantajı ile bu ürün size temizliğinizi yaparken yüzeyleri koruma rahatlığı sağlayabilir. Aynı zamanda evcil hayvan tüyü giderici özelliği sayesinde can dostunuzun tüylerinin temizliğini de kolayca yapabilirsiniz.

Müşteriler Tarafından Yazılan Hoover Ultra Vortex Yorumları

Müşteriler Tarafından Yazılan Hoover Ultra Vortex Yorumları

Hoover Ultra Vortex MBC500UV yatak temizleyicisi yorumları ürünün performansını kanıtlar niteliktedir. Aynı zamanda ürünü satın almak isteyen müşteriler için yol göstericidir. Ürün sayesinde, alerji ve solunum problemleri gibi sağlık sorunlarının önüne geçebilirsiniz. Yüksek emiş gücü ile derin katmanlardaki toz ve kiri dahi zarar vermeden çıkarabilirsiniz. Li-ion bataryası uzun ömürlü kullanımınız için uygundur. Kolay boşaltılabilen haznesi sayesinde işlem sonrası zorluk çekmeden haznenin temizliğini yapabilirsiniz. Derin temizlik istediğiniz durumlarda UV-C LED dezenfeksiyonunu kullanarak alerjen ve akarlardan kurtulabilirsiniz. Döner fırça dakikada 4200 kez döner ve kumaşın lifleri arasına derinlemesine nüfuz ederek alerjenleri giderir. Silkelenen biriyseniz, sizi silkeleme derdinden yüksek toz toplama kapasitesi sayesinde kurtarabilir. Aşırı yüksek sesli olmayan ürün, sesiyle rahatsızlık vermez. Hoover Ultra Vortex MBC500UV yatak temizleyicisi fiyatları sayesinde siz de ürüne sahip olabilirsiniz.

Uygun Hoover Ultra Vortex Yatak Temizleyicisi Fiyatı

Uygun Hoover Ultra Vortex Yatak Temizleyicisi Fiyatı

Hoover temizleyici modelinin fiyatları ürünün kalitesi ve avantajlı özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Fonksiyonel özelliklere sahip bu ürün size her anlamda kolaylık ve memnuniyet sağlayabilir. Farklı modları ile farklı alanlarda değişik amaçlarla kullanım sağlayabilirsiniz. Hoover Ultra Vortex MBC500UV yatak temizleyicisi kullananlar derinlemesine temizliği ve maksimum hijyeni rahatlıkla tecrübe edebilir. Model hızlı, kolay ve rahat kullanımı, sağlamlığı, şık tasarımı ve kalitesi ile bir yatak temizleyiciden beklenecek tüm özellikleri karşılar niteliktedir. Kullanışlı olmasına ek olarak size temiz bir yaşam alanı elde edebilme imkanı sunar. Bu avantajlarla sağlıklı ve hijyenik ortamınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Hoover Ultra Vortex MBC500UV Yatak Temizleyicisi HOVRUS0045 modeline Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz. Yatak ve diğer ev eşyalarınızdaki zorlu lekelerle başa çıkabilir ve sağlık sorunlarınızı azaltabilirsiniz.