Hill's Light Large Breed Büyük Irk Tavuklu Diyet Köpek Maması 14 kg

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.250,37 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hill's Light Large Breed Büyük Irk Tavuklu Diyet Köpek Maması 14 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PetMaması Satıcı Ünvanı: LUKA PET MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609056991700013 Vergi Kimlik Numarası: 6090569917
    Bu ürün PetMaması tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 - 7 yaş arası büyük boy ırklara kilo kontrolü için, tavuk etli, yetişkin köpek maması Hills science plan adult light large breed, 25 kg ve üstü büyük ırk kilo almaya eğilimli yetişkin köpeklerin tüm besin ihtiyaçlarını karşılamak üzere formüle edilmiştir. Köpeğinizde ömür boyu sağlık ve canlılık için üstün beslenme sağlar. Büyük ırk köpekler eklem problemlerine yatkın oldukları için hill's adult large breed, glukozamin ve kondroitin sülfatla zenginleştirilmiştir. Düşük yağ ve kalorili beslenme ile köpeğinizin kilo kontrolünü sağlar. Hill's canine adult light large breed mama, zenginleştirilmiş lif içeriği ile köpeğinize çok fazla kalori almadan tokluk hissi verir. Vücut ağırlığının kontrolünü, yağ birikmesini ve yağlı kas oluşumunu azaltan, kasların gelişimini sağlayan l-Carnitine eklenmiştir. Hill's science plan yetişkin köpek mamalarında kullanılan yüksek kaliteli içerik köpeğinizin hem sindirimini kolaylaştırır hemde dışkısını azaltır. Köpeğinizin ihtiyacı olan enerjiyi sağlamak için sindirilebilir karbonhidrat ve yağ içerir. Hills köpek mamaları içerdiği omega-3 ve omega-6 ile deri tüy sağlığını korur. Köpeğinizin diş ve kemik sağlığı için kalsiyum içerir. Sağlıklı yaşam sürmek için dengelenmiş seviyede vitamin içerir. Hill's science plan adult light büyük ırk yetişkin köpek maması ile köpeğiniz sağlıklı ve uzun bir hayat boyunca kondisyonun zirvesinde kalacaktır. Içerdiği üstün antioksidanlı formül ile köpeğiniz için sağlıklı ve güçlü bir bağışıklık sistemi sağlar. Sağlıklı kas yapısı için yüksek kaliteli protein içerir. Içindekiler: Öğütülmüş mısır, öğütülmüş soya, tavuk ve hindi proteini, yerfıstığı kabukları, soya unu, kurutulmuş bütün yumurta, hayvansal yağ, mısır gluten unu, ketentohumu, bitkisel yağ, tuz, vitaminler, mineraller Ürün analizi: Ham protein - 22,8 a vitamini - 11650 ıu/kg ham yağ - 9,1 d3 vitamini - 500 ıu/kg ham selüloz - 12,7 e vitamini - 600 mg/kg ham kül - 4,3 c vitamini - 70 mg/kg rutubet - 9 beta-Caroten - 1,5 mg/kg kalsiyum - 0,64 bakır bakır sülfat - 15,3 mg/kg fosfor - 0,56 l-Carnitine - 270 mg/kg sodyum - 0,23 taurin - 1000 mg/kg potasyum - 0,66

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Ağırlık 10-15 kg
  • Özellik Light (Kilolu)
  • Boyut Büyük Boy
Geri Bildirim Ver