Hassa Çift Kişilik Döşek Yüzü

445 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,99 TL

Ürün Bilgileri

Hassa Çift Kişilik Döşek Yüzü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kardeşler Toptan Tekstil Ticarat Satıcı Ünvanı: BÜLENT BORCEKLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kars Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1800562442
    Bu ürün Kardeşler Toptan Tekstil Ticarat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çift kişilik döşek yüzün dikilmiş olup ağız kısmı fermuarlıdır kulllanıma hazırdır.(çiçek desen ve renk tonları farklılık gösterebilir)

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
  • Boyut/Ebat 180 x 200
  • Beden Tek Ebat
  • Boy / Ölçü Çift Kişilik
Geri Bildirim Ver

Hassa Çift Kişilik Döşek Yüzü 15

Hassa 180×200 cm mor çiçek desenli çift kişilik döşek yüzü, kullanışlı ev tekstil ürünleri arasında yer alır. İki kişilik ölçülere sahip olan ürün, hazır döşeklerde kullanılabileceği gibi içi pamuk, elyaf veya yünle doldurularak yeni bir yatak hazırlamak için de tercih edilebilir. Bu model ile farklı uyku alışkanlıklarına hitap eden yumuşak ve esnek yataklar hazırlamak mümkün olur. Ürün, çamaşır makinesinde rahatlıkla yıkanabilir. Temizleme sıklığını, kullanıma bağlı olarak kendiniz belirlemelisiniz. Siz de doğal ve konforlu bir uyku deneyimi yaşamak isterseniz bu döşek yüzünü, güvenle kullanabilirsiniz.

  • Kullanıma hazır
  • Ağız kısmı fermuarlı
  • Çift kişilik döşeklerle kullanıma uygun

Hassa 180x200 Cm Çift Kişilik Döşek Yüzü Tasarımı Nasıl?

Hassa 180x200 Cm Çift Kişilik Döşek Yüzü Tasarımı Nasıl?

Hassa 180×200 cm mor çiçek desenli çift kişilik döşek yüzü, geleneksel tasarımı ile ilgi çeker. Çiçek figürleriyle bezenmiş olan döşek yüzünün genelinde mor renk hâkimdir. Ayrıca pembe, sarı gibi renklerin yanı sıra üründe koyu tonlar da kullanılır. Birkaç çiçekten meydana gelen her bir öbeğin etrafı yeşil yapraklar ve dallardan oluşturulan çerçevelerle sarılı olur. Bu döşek yüzü, yaşam alanına renk ve hareket kazandırır. Ürünün baskısında ara ara şal deseni formundaki figürlere de yer verilir. Hassa çift kişilik döşek yüzünün tasarımı; son derece canlı, renkli ve hareketli özellikler taşır. Tüm bu canlılığın açık fon üzerinde yer alması, desenin karışık görünmesini ve gözü yormasını önler. Bu özellikleri sayesinde ürün, bilhassa geleneksel tarzda dekore edilmiş ortamlara hitap etmeyi başarır.

Hassa Mor Çiçek Desenli Çift Kişilik Döşek Yüzü Ebatı Nasıl?

Hassa 180×200 cm çift kişilik döşek yüzünün ebatı, iki yetişkinin kullanımına uygun üretilir. Döşek yüzünün genişliği 180 cm iken uzunluğu 200 cm olur. Ürün, yine aynı ölçülere sahip döşeklerle kullanılabilir. Daha küçük ebattaki bir döşek de bu yüze rahatlıkla sığar. Bu ürünü kenarlardan katlamak suretiyle daha küçük döşeklerle de takabilirsiniz. Ürünün büyük ebattaki yataklarda kullanımı ise önerilmez. Aynı ölçülerde hazır döşekler için ideal bir tercih olur. Özel kılıf diktirme sorununu ortadan kaldırır. Özellikle köy evlerinde özgün ölçülere sahip karyolalarda tercih edilebilir. Dilerseniz döşek yüzünü kendiniz de doldurabilirsiniz. Eğer bu kullanımı tercih ederseniz 180 x 200 cm ebata sahip bu döşek yüzünün içine 13 ila 17 kilogram dolgu malzemesi eklemeniz gerekir.

Hassa 180x200 Cm Mor Çiçek Desenli Döşek Yüzü Kullanımı Nasıl?

Hassa 180x200 cm mor çiçek desenli çift kişilik döşek yüzünün kullanımı son derece pratiktir. Üç tarafı dikili olarak alıcıya sunulan döşek yüzünün ağız kısmı ise fermuarlı tasarıma sahip olur. Bu kılıf, doğrudan kullanıma hazır hâlde gönderilir. Ürünü kullanmaya başlamak için uygun bir döşeğe geçirmeniz gerekir. Doldurma işlemi için ise elyaf, yün, pamuk gibi malzemeler kullanabilirsiniz. Özellikle elyaf dolgu, her yerde bulabileceğiniz ve tek başınıza dahi rahatça kullanabileceğiniz bir üründür. Çift kişilik bu döşek yüzü için ihtiyacınız olan dolgu malzemesi miktarı, ortalama 15 kilogram olur. Ancak zevkinize, sağlık durumunuza ve konfor anlayışınıza göre bu miktarı artırıp azaltmanız mümkündür. Hassa 180x200 cm mor çiçek desenli çift kişilik döşek yüzü yorumlarını inceleyerek ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Dilerseniz siz de bu döşek yüzünü online alışveriş platformu Trendyol’dan satın alabilir, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.