Gurmepark Saganaki Peyniri Cevizli 250 gr

224,39 TL
(897,56 TL / kg)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gurmepark Saganaki Peyniri Cevizli 250 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gurmepark Süre Çiftliği Satıcı Ünvanı: BİLGEN SÜRE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3159425519400000 Vergi Kimlik Numarası: 7870341503
    Bu ürün Gurmepark Süre Çiftliği tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Saganaki Peyniri Cevizli 250 GrHakkındaPastorize edilerek hazırlanan inek sütü 73°C sıcaklığa kadar kaynatılarak 32°C - 33°C sıcaklığa düşene kadar bekletilir. Mayalanmak için hazırlanan %100 inek sütü mayalandıktan sonra bir süre beklemeye alınır. Peynirin bekleme süresi dışının jel kıvamına gelmesi ile sonlanır. Beklemeden çıkan peynirler su dolu kazanların içerisinde toplanarak mercimek tanesi büyüklüğünde ufalanır. Tamamen ufalanan ve parçalanan peynirler kazanların içinde 20 dk. bekletiletrek suyun peynirden ayrışması sağlanır. Suyun üstüne çıkan peynirler özel kalıplar ile sıcak suyun üstünden toplanır. Kalıplar ile toplanan peynir kazanda el ile yoğrulur ve uygun kıvama gelir. Bu yoğrulma sırasında ceviz eklenerek saganaki peynirinin aroması verilmiş olur. Eklenen ceviz ile hazırlanan peynirler kalıplara doldurulur. Kalıplarda peynirler 1 gün bekletildikten sonra 11°C sıcaklıktaki salamura suyunda bekletilmek üzere yerleştirilir. Salamura suyunun içerisinde 3 – 4 gün bekletilen peynirler aroması hazırlanmış şekilde olgunlaştırılması için özel odalarda bekletilir. Peynirin olgunlaşması için en az 45 gün bekletilip dinlendirilmesi gerekmektedir. En az 45 gün bekletilen Cevizli Saganaki peyniri paketlendikten sonra sofralarınıza yer almak için satışa sunulur.Birçok zahmetli ve sabır gerektiren işlemden sonra lezzetine kavuşan Saganaki en doğal ve taze hali ile sizlere sunulur. Unutulmaz lezzete sahip olan Tarçınlı Saganaki Peynirinin tadını çıkarmak size kalır. Peynir Yapısı : Orta SertlikKullanılan Süt Çeşidi : İnek SütüTavsiye Edilen Saklama Şekli : 0°C / 4 °C' de muhafaza ediniz.Marka : GurmeparkMenşei : TürkiyeNot: Ürün üretim aşaması ve bilgileri üreticiden bizzat edinilmiştir.Kısaca denemek isteyenlere bir tarif verebiliriz. Pişirme ve içerik kısmı tamamen sizin damak tadınıza göre değişebilir. Örnek bir tariftir sizin elinizde Saganaki peyniri kat ve kat daha lezzetli hale gelecektir.Saganaki Kızartılmış Peynir TarifiAldığınız peyniri bir parmak kalınlığında keserek hafif suya tutun, ıslanan peyniri una batırın isteğe göre una batırdıktan sonra yumurta ve susama batırabilirsiniz. Önceden kızdırılmış yağın içerisinde hafif kızarana kadar pişirin. yanmaması için sık aralıklar ile alt üst yapınız fazla kalması peynirin erimesine yol açabilir. Kızardıktan sonra servis tabağına koyduğunuz peynirin üzerine hafif zeytinyağı gezdirin, yanında limon, domates, maydanoz gibi süsler ile servis yapabilirsiniz. Yanında reçel çeşitleri ile farklı lezzetler oluşturabilirsiniz. Afiyet Olsun

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver