Gülen Bahçe Altın Çilek - Yer Kirazı (Goldenberry) 100 gr.

239 TL
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Gülen Bahçe Altın Çilek - Yer Kirazı (Goldenberry) 100 gr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Melon Tic Satıcı Ünvanı: FAHRETTİN GÜLEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4170345166
    Bu ürün Melon Tic tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Altın Çilek - Nadir Lezzeti Keşfedin! Sizleri lezzet yolculuğuna çıkarmak ve damaklarınızışaşırtmak için Altın Çilek ile tanışmaya hazır olun! Doğanın en nadirarmağanlarından biri olan Altın Çilek, göz alıcı görünümü ve eşsiz lezzetiylesofralarınıza özel bir dokunuş katıyor. Neden Altın Çilek?
  • ? Görünüm ve Estetik:AltınÇilek, adını güneşin altına parlak bir şekilde parlayan renginden alır. Parlak altınrengi ile diğer meyvelerden ayrılır ve sofranıza sofistike bir dokunuş ekler. ? Eşsiz Lezzet:AltınÇilek, sadece gözlerinizi değil, damaklarınızı da büyüleyecek bir tat sunar.Tatlı ve hafif ekşi notaların mükemmel dengelemesi ile her lokmada lezzetpatlaması yaşayacaksınız. ? Doğal ve Sağlıklı:AltınÇilek, doğadan gelen büyük bir hediye olduğu için sağlığınızı destekleyen doğalvitaminler ve antioksidanlarla doludur. Besleyici özellikleri ile hem gözünüzehem de vücudunuza iyi gelecek. Nasıl Tüketilir?
  • Altın Çilek, tek başına muhteşem bir atıştırmalıktır. Aynızamanda tatlılarınıza, yoğurtlara, salatalara ve içeceklerinize eşsiz bir renkve tat katarak özel anlarınızı daha da unutulmaz kılar. Ayrıca, doğalparlaklığıyla tabak ve sunumlarınıza estetik bir dokunuş getirir. Ürün Detayları:
  • ? Ambalaj:Taze vedayanıklılığı korumak için özel olarak tasarlanmış ambalajda sunulur. ? Raf Ömrü:Teslimtarihinden itibaren 3-5 gün içinde tüketilmesi önerilir. ? Köken:GülenBahçe çiftliklerinden özenle seçilir. Altın Çilek ile sofralarınıza şıklık, lezzet ve sağlıkkatın. Doğanın bu nadir armağanını keşfedin ve lezzet yolculuğunuza Altın Çilekile yepyeni bir boyut kazandırın! Not:Altın Çilek, doğal büyüme koşullarına bağlıolarak mevcudiyeti sınırlıdır, bu yüzden hemen deneyimlemek için acele edin!

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 100 gr
Geri Bildirim Ver