GREEN QUEEN Masaj Başlı Kekikli Katı Sabun 120 gr

200 TL

Ürün Bilgileri

GREEN QUEEN Masaj Başlı Kekikli Katı Sabun 120 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GREENQUEEN Satıcı Ünvanı: EA PATENT VE KURUMSAL DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0323090835100001 Vergi Kimlik Numarası: 3230908351
    Bu ürün GREENQUEEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kekik ve Zeytinyağı Sabunu - Doğanın Şifası Öne Çıkan Özellikler: Kekik özleri içerir, cildi besler ve rahatlatır. Zeytinyağı ile zenginleştirilmiş, nemlendirir ve cildi yumuşatır. Masaj çıkıntıları sayesinde, kullanımı kolay ve rahatlatıcı bir masaj deneyimi sunar. Neden Kullanmalısınız? Günlük cilt bakımınızda doğal bir seçenek arıyorsanız, Cildinizi beslemek ve canlandırmak istiyorsanız, Rahatlatıcı bir masajın keyfini çıkarmak istiyorsanız. Kullanım Talimatları: Sabunu ıslatın ve köpürtün. Köpük ile cildinizi nazikçe masaj yapın. Masaj çıkıntıları ile bölgelere odaklanın. Bol su ile durulayın ve cildinizi nazikçe kurulayın. Not: Paraben ve kimyasal içermez. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Doğaya ve çevreye duyarlı bir üründür.
Geri Bildirim Ver