grassplast V.artwall Yapay Çiçek Hazır Dekoratif Beyaz Çerçeveli Duvar Tablo Yeşil 100x50 Cm.

4.400 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

grassplast V.artwall Yapay Çiçek Hazır Dekoratif Beyaz Çerçeveli Duvar Tablo Yeşil 100x50 Cm.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GRASSPLAST Satıcı Ünvanı: CK PEYZAJ MİMARLIĞI İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0211069756600014 Vergi Kimlik Numarası: 2110697566
    Bu ürün GRASSPLAST tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • V-ArtWall Hazır Dekoratif Yapay Çiçek Tablo 100x50cm V-ArtWall UV Katkılı Yapay bitkilerden oluşmuş iç veya dış mekan kullanımı için tasarlanmış tablo alüminyum çerçeveye sahiptir. Tasarımcıların, mimarların, peyzaj mimarlarının beklentilerini karşılamak amacıyla tasarlanmıştır. V-ArtWall yapay bitkilerin değişen boyutları ve stilleri duvara gerçek bir derinlik ve gerçekçilik duygusu katarken, her bir yapay çiçek parçası gerçekçi renkler ve dokularla son derece ayrıntılıdır. Her boyutta çarpıcı bir duvar oluşturmak için birden fazla tabloyu rahat ve kolayca duvarınıza asabilirsiniz. V-ArtWall hazır dekoratif yapay çiçek tablo ürünleri, kesinlikle bakım gerektirmeden herhangi bir alana anında karakter kazandırmanın harika bir yoludur. Doğal olmayan renkler, seyrek yapraklar ve UV kaplama üzerine ucuz püskürtülmüş ucuz taklitler veya alternatifleri riske atmayın!!! V-ArtWall hazır dekoratif yapay çiçek tablo ürünleri mevcut en yüksek kalitedir ve zorlu iklim koşullarında maksimum uzun ömür sağlamak için UV stabilize edici bileşenler kullanılmıştır. Özellikler- Solmaya veya çatlamış yapraklara karşı stabilize edilmiş UV - 5 yıl garanti - Toksik kimyasallar içermeyen ROHS uyumlu - Hafif - Özelleştirilebilir modüler tasarım - Değişken kalınlıklar (5cm – 30cm) - Maksimum bitki yoğunluğu - Kurulumu kolay (sadece mevcut yüzeye asın) - Bakım yok - Gerçekçi görünüm - Yüksek kalite - Uzun ömürlü - Yaprak dökmez - Kokusuz Kullanım Alanları - Ev Sahipleri / Dekoratörler, Peyzaj Mimarları, Mimarlar, İç Mimarlar, Etkinlik Planlayıcıları, Mağaza Sahipleri ve diğer küçük işletme sahipleri vs. - Ev, Ofis, Kafeler, Restoranlar, Sergiler, Etkinlikler, Fuarlar vs.

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
  • Yükseklik 81 - 100
  • Çiçek Türü Demet
Geri Bildirim Ver