General Camp 7502 Ayak Uzatmalı Kamp Koltuğu

649,90 TL

Ürün Bilgileri

General Camp 7502 Ayak Uzatmalı Kamp Koltuğu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: General Home Satıcı Ünvanı: NAR EV ALETLERİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0629052550700012 Vergi Kimlik Numarası: 6290525507
    Bu ürün General Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AYAK UZATMALI KAMP SANDALYESİ Ebat: 52x115x90cm 16 mm x 0.8 Boru kalınlığı Kumaş: 600D Polyester KAPASİTE:110-120KG YA KADAR

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
  • Model Katlanabilir
  • Paket İçeriği Tekli
Geri Bildirim Ver

General Camp 7502 Ayak Uzatmalı Kamp Koltuğu

Kamplar, tatiller ve yaz akşamları kamp sandalyelerinin vazgeçilmez kullanım yerleridir. Kamp sandalyelerinin, katlanabilir olması ve taşıma askılı kılıfının olması oldukça önemlidir. Bu özellik sayesinde araba bagajına katlanarak kolayca sığar. Yanında taşıyanlar için de taşıma askılı kılıfı taşınmasını kolaylaştırır. Kamp koltuğunda kullanılan malzemenin kaliteli olması ile uzun süre kullanım sağlar. 600D polyester kumaş kullanılır. Kaliteli yapısıyla 120 kg ağırlığa kadar dayanıklı üretilir. Ürünün kendi ağırlığı ise 2 kilogramdır. General kamp ayak uzatmalı kamp koltuğu tüm bu özellikleri ile müşterilerin beğenisini toplar. Ekstra olarak da ayak uzatma özelliği bulunur. Üretiminde müşterilerin konforu ön planda tutulur. Birbirinden kullanışlı özelliklerinin yanı sıra uygun fiyatıyla da dikkat çeker. Siz de General Camp 7502 ayak uzatmalı kamp koltuğunu gönül rahatlığıyla inceleyebilirsiniz.

  • Ayak uzatma özelliği
  • Katlanabilir yapı
  • Uygun fiyat

General Camp 7502 Kamp Koltuğu Özellikleri

General Camp 7502 Kamp Koltuğu Özellikleri

General ayak uzatmalı kamp sandalyesi, 52 cm x 115 cm x 90 cm ebatlarındadır. Elde rahat taşınması için oldukça hafif üretilir. Sandalyenin kendisi 2 kg ağırlığa sahiptir. Kumaş malzemesi olarak ise 600D polyester kumaş kullanılır. Bu kumaş sayesinde 120 kilograma kadar ağırlığı taşıyabilir. Koltuğun demirleri ise 16 mm x 0.8 mm kalınlığında kullanılır. Böylece sağlamlığı daha da arttırılır. Ayak uzatmalı kamp koltuğu, müşterilerin rahatı ve ürünün sağlamlığı önde tutularak üretilir. Katlanabilir ayakları bulunur. Ürünün paket içeriğine taşıma askılı kılıf da eklenir. Bu özellikleri sayesinde hem araç içine rahat sığar hem de elde taşıması pratikleşir. Ayak uzatma özelliği bulunur. Müşteri yorumları ve yüksek değerlendirme puanlarını inceleyerek kullananların fikir ve deneyimlerine ulaşabilirsiniz. Siz de hem ekonomik hem konforlu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

General Camp 7502 Kamp Koltuğu Yorumları

General Camp 7502 Kamp Koltuğu Yorumları

General Camp 7502 ayak uzatmalı kamp koltuğu kullananlar yorumlarında memnuniyetlerinden sıklıkla söz ederler. Ürünün sağlamlığı, şıklığı ve kullanışlılığı beğenilen özelliklerinden birkaçıdır. Kampta, tatillerde konforunuz çok önemlidir. Bu özellikle kaliteli bir kamp sandalyesi ile sağlanabilir. Yorumlarda özellikle ayak uzatma yerinin konforu ve kalitesinden beğeniyle bahsedilir. Uygun fiyatıyla da talep gören ürün, oldukça pratik yapıdadır. Sahip olduğu uygun fiyatı ve kaliteli özellikleri sayesinde birçok müşterinin tercihleri arasında yer alırken tam not almayı da başarır. Siz de kamp için pratik kullanıma sahip bir model arıyorsanız bu ürünü inceleyebilirsiniz. Sahip olduğu özellikleri arasında portatif olması rahat kullanım imkanı sağlar. Ürünün altındaki olumlu yorumların ve değerlendirme puanının yüksek olması müşterilere referans oluşturur ve yol göstericidir. Siz de General Camp 7502 ayak uzatmalı kamp koltuğu yorumlarını okuyabilirsiniz.

General Camp 7502 Ayak Uzatmalı Koltuk Fiyatı

General Camp 7502 Ayak Uzatmalı Koltuk Fiyatı

General Camp 7502 ayak uzatmalı kamp koltuğu fiyatı kullanılan kumaşın özellikleri, demirin sağlamlığı ve kullanım pratikliği gibi özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir. Kamp sandalyelerinde kullanılan malzemelerin kaliteli olması ve dayanıklılığı oldukça önemlidir. Ürünün dayanıklılığı sayesinde kullanım süresi uzadığından kaliteli modeller tercih edilir. Kumaş malzemesi olarak 600D polyester kumaş, son derece kaliteli ve sağlam bir kumaş kullanılarak üretilir. Böylece uzun yıllar kullanılabildiğinden ekonomiktir. Dayanıklılığının yanı sıra kolay kullanımı da oldukça önemli özelliklerdendir. Taşıma askılı kılıfı olduğundan kullanım kolaylığı sağlanır. Ayrıca rahatlığı ve şıklığı sayesinde müşterilerin dikkatini çeker. Siz de daha önce satın alan müşterilerin yorumlarını okuyabilir, detayları hakkında daha fazla bilgiye sahibi olabilirsiniz. Trendyol’dan hem kaliteli özelliklere hem de dayanıklı yapıya sahip olan General Camp 7502 ayak uzatmalı kamp koltuğu satın alarak gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.