Genel Markalar Yanmaz Akustik Piramit Süngeri Kendinden Yapışkanlı 40mm 60dns 50x50

107,80 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Yanmaz Akustik Piramit Süngeri Kendinden Yapışkanlı 40mm 60dns 50x50

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: uygunurun Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN ÖZBAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5906237826800001 Vergi Kimlik Numarası: 6660178960
    Bu ürün uygunurun tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün İçeriği: 40mm 50x50 Yüksek yoğunluklu, Yüksek sıcaklık ve aleve maruz kaldığında erimez, akıcı damlacık oluşturmaz ve yapısal değişikliğe uğramaz. Nem aldığında küflenmez, yapısal bozulma göstermez. Piramit sünger tüm gözenekleri açık, ses yutma ve alev yayılımını önleme özelliği vardır. Özellikle iç mekanların akustik düzenlenmesi için idealdir. Düşey ve yatay yönde seslerin yalıtımı amacı ile duvar, tavan ve zemin gibi alanlarda kullanılabilir Piramit sünger özel yapıştırıcısı kullanılarak herhangi temiz bir yüzeye kolayca tatbik edilir. Plakalar halinde ambalajlanmaktadır. Kullanım alanları Yangın hassasiyeti olan yerlerde, stüdyolarda, açık plan ofislerde, restoranlarda, atış poligonunda, diskoda, barda, düğün salonunda ses yalıtımını veya akustiği düzenlemek için kullanılır. Ayrıca klima ve havalandırma kanallarında, motor seslerinin olduğu yerlerde gürültünün azaltılması için de kullanılabilir. Uygulama Akustik PU esaslı bir malzeme olup
  • günümüz ses yalıtım ve akustik düzenleme uygulamalarında en çok kullanılan malzemedir. Esnek ve hafif yapısı sayesinde kolay uygulanır. Profil ve piramit gibi farklı kesit yapıları sayesinde artırılmış ses yutuculuk değerlerine sahiptir. Ses yutucu özelliğinin yanı sıra bariyerli tipleri ses geçiş kaybı sağlar.
Geri Bildirim Ver