Genel Markalar Yad

114,40 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
103,93 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Yad

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Davud Kitap Satıcı Ünvanı: DAVUT BAKIRCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1321084975
    Bu ürün Davud Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pis sularla köpürüp içimize çekiliyoruz. Bir dalganın üstüne binmiştik, tuzunu emmiştik, kıyıya vurduk. Çok az zaman var, vakit geçmek bilmiyor. Zamanın dayattığı harflerle cümleler kuruyor. Saat kaç deyince, nasıl da şaşırıyor. YAZAR HAKKINDA: Meltem Ahıska Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü öğretim üyesidir. Radyonun Sihirli Kapısı: Garbiyatçılık ve Politik Öznellik (Metis, 2005) kitabının yanı sıra, yazdığı ve derlediği çeşitli kitapları vardır. Garbiyatçılık, toplumsal hafıza, ulusal kimlik, ve toplumsal cinsiyet üzerine makaleleri ve denemeleri çeşitli dergilerde ve derleme kitaplarda yer almıştır. Hikayemi Dinler misin? Tanıklıklarla Türkiye’de İnsan Hakları ve Sivil Toplum (2004) ve Aradığınız Kişiye Şu Anda Ulaşılamıyor: Türkiye’de Hayat Tarzı Temsilleri, 1980-2005 (2006) başlıklı sergilerin ve kitapların (Zafer Yenal ile birlikte) editörlüğünü yapmıştır. Havalandırma (Metis, 2002) ve Anda (Sahir Erdinç ile birlikte, Everest, 2008) adlı şiir/deneme kitapları vardır. Akıntıya Karşı, Zemin, Defter, Pazartesi dergilerinin kuruluşunda ve yayın kollektiflerinde yer almıştır. Halen Red-Thread dergisinin yayın kollektifi ve Critical Times dergisinin yayın danışma kurulu üyesidir Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar William Shakespeare
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver