Genel Markalar Welfare Manyetik Bel Korsesi (16 Mıknatıslı)

220,08 TL
Beden: M
M
1
Standart
10/19
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
235,90 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Welfare Manyetik Bel Korsesi (16 Mıknatıslı)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: internet satıcısı Satıcı Ünvanı: SEDAT BAŞARAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1460085968
    Bu ürün internet satıcısı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Welfare manyetik bel korsesi (16 mıknatıslı) Sürekli bel ağrısı mı çekiyorsunuz? Bel ağrılarınız dayanılmaz hal almaya mı başladı? Bel ağrınız olmadan hareket etmek mi istiyorsunuz? Işte size pratik bir çözüm ağrı önleyici mıknatıslı biyoteknik bel kemeri Mıknatıslı bel kemeri ile belinizdeki ağrılardan kurtulacak, vücudunuzun kan akışını düzenleyeceksiniz. Kıyafetlerinizin altına rahatlıkla takabileceğiniz kemerle vücudunuz negatif iyonlardan arınacak ve daha dinç olacak. 10 noktaya yerleştirilmiş mıknatıslar sayesinde belinizi destekler Ağrı önleyici bel kemeri biyoteknik mıknatıslı bel kemeri çalışırken, yürürken, egzersiz yaparken günlük hayatınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz Ürün özellikleri: Biyoteknolojik yapısıyla kendiliğinden ısınarak vücudunuza etki edecektir. 30 dakika içerisinde bir ısı ve akupunktur duygusu hissedebilirsiniz. Masa başında çalışanlar ideal bir üründür 10 adet manyetik mıknatıs içermektedir. Ilk kullanımda yanma hissederseniz bir süre çıkararak dinlenebilirsiniz. Bu yanma cildinize zarar vermez. Hissettiğiniz bu yanma zamanla azalacaktır. Kullanımdan sonra vücudunuzu ve ürünü su ile temas ettirmeyin. Cildinize zarar vermez. Kilo vermek isteyenlerin, bel, karın ağrılarından rahatsız olanlar kullanabilir. Hamile kadınlar, çocuklar, kalp rahatsızlığı, hipertansiyon gibi rahatsızlıkları olanların kullanması önerilmez. Standart beden kadın ve erkek kullanabilir her ölçüye uyacak şekilde ayarlıdır. Kıyafetlerinizin altında belli olmaz Paket içeriği: 1 adet welfare manyetik bel korsesi (16 mıknatıslı)

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Kumaş Tipi Kumaş
Geri Bildirim Ver