Genel Markalar Volskwagen Passat Golf Jant Göbek Arma Logo Jant Göbeği Dış 5.5 Cm Iç 5 Cm

123,50 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
390 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Volskwagen Passat Golf Jant Göbek Arma Logo Jant Göbeği Dış 5.5 Cm Iç 5 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JANTARMA Satıcı Ünvanı: DOĞUKAN BUĞA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1880634713
    Bu ürün JANTARMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ALMIŞ OLDUĞUNUZ ÜRÜNLERİ FATURA İLE SİZ MÜŞTERİLERİMİZE EN İYİ ŞEKİLDE ULAŞTIRIYORUZ. ALMIŞ OLDUĞUNUZ ÜRÜNLERİ FATURA İLE SİZ MÜŞTERİLERİMİZE EN İYİ ŞEKİLDE ULAŞTIRIYORUZ. saat 15:00 a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir cumartesi günü saat 10:00a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya teslim edilir

Ürün Özellikleri

  • Jant Çapı 16
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Vts Körük Volkswagen Passat Golf Jant Göbek Arma Logo Jant Göbeği Dış 5.5 Cm İç 5 Cm

Araç tekerleklerinin yere sağlam basmasına yardımcı olan jantların bakımı önemlidir. Tekerlek jantlarının bakımının yanı sıra jantların görünüşü de önemli parametrelerdendir. Aracınızın jantlarının göz alıcı hale gelmesi için Vts körük Volkswagen Passat jant göbek arma kullanabilirsiniz. Gösterişli tasarımı ile jantınıza farklı bir hava katar. Jant göbek armaları, araç jantlarını bir kapak gibi kavrar. Jantınızın üzerine yerleştirilen bu göbek armalar, araç lastiklerinize kişisel bir görünüm kazandırır. Böylece jant göbek armalar, araç tekerleği ile araç jantını bir bütün haline getirir. Ayrıca isteğinize göre farklı jant göbek arma logo tasarımlarına rastlayabilirsiniz. Tercihinize uygun tasarıma ve detaylarına bakarken kullanıcı yorumlarını da inceleyebilirsiniz.

 
  • Aracınızın lastiklerini ön plana çıkarır.
  • Bulunduğu jant yüzeyini kirden korur.
  • Kolay yapışan yüzeyi vardır.

Vts Volkswagen Passat Golf Jant Göbek Özellikleri

Vts Volkswagen Passat Golf Jant Göbek Özellikleri

Jant göbek kapaklarının amacı araç tekerleklerinize benzersiz bir görünüm kazandırmaktır. Tekerleklerinize vereceğiniz özeni jant göbek logolarıyla ön plana çıkarabilirsiniz. Ayrıca araç jantlarınız için tercih edebileceğiniz göbek armalarının farklı ebatları bulunur. Çeşitli ebatlar arasından aracınızın jantlarına uygun ölçüyü seçmeniz gerekir. Vts körük Volkswagen Passat jant göbeği dış 5.5 cm, Vts körük Volkswagen Passat jant göbeği iç 5 cm olan kapakların aracınızın tekerlekleriyle uyumlu olması gerekir. Jantta dış 5.5, iç 5 cm ölçüleri bulunması halinde bu ürünü aracınızda kullanabilirsiniz. Jant göbek logoları ince alüminyum etiketlerdir. Ayrıca jant göbek logoları, jant yüzeyini tutan çift taraflı bant tasarımıyla üretilir. Logoların her biri yapışkan yüzeye sahip olduğu gibi solmayan yüzeyle uzun süre kullanım imkânı sunar. Böylece göbek armalar jantınızı iyice kavrar. Aracınız kendisinden beklenen performansı sergilerken jant göbek logoları tekerlekleri sıkıca sarar.

 

Vts Volkswagen Passat Golf Jant Göbek Kullanımı

Vts Volkswagen Passat Golf Jant Göbek Kullanımı

Alüminyum yüzeyiyle dikkat çeken Vts körük Volkswagen Passat jant göbeği özellikleri dikkat çeker. Solmayan yüzeyi ve tasarımıyla fark yaratan jant kapakları çift taraflı bantla kullanılır. Ancak jant göbek kapaklarını tekerlek jantınıza yapıştırmadan önce yapmanız gereken birkaç adım bulunur. Öncelikle kullandığınız jant göbeğinin ölçülerine ve hangi janta uygulayacak iseniz jant ebatlarına bakmanız gerekir. Böylece jant göbek logolarının aracınızın jantlarıyla uygun ölçüde olduğuna karar verebilirsiniz. Tercihinizi doğru ebatlardan yana kullanmanız önerilir. Ölçülerine karar verdiğiniz jant göbek kapaklarının çift taraflı bantlarını açmadan önce jantın yüzeyini temizlemeniz gerekir. Kirli, paslı ve toz tutan jant yüzeyleri jant göbeklerinin tutuculuğunu etkileyebilir. Jant yüzeyini temizledikten sonra jant göbeklerinin etiketi kaldırılır ve jant yüzeyine tutturulur. Jant göbek kapağının sağlamlaştırabilmek için yapıştırma işleminin ardından bir süre üzerine baskı uygulamanız tavsiye edilir.

 

Vts Volkswagen Passat Golf Jant Göbek Fiyatı ve Yorumları

Vts Volkswagen Passat Golf Jant Göbek Fiyatı ve Yorumları

Aracınız için seçeceğiniz jant göbeklerine karar verirken fiyatlarına göz atabilirsiniz. Hem fiyat hem performans ürünü olarak ön plana çıkan Vts Volkswagen Passat Golf Jant kullanıcılarını tatmin etme konusunda rakiplerinden sıyrılıyor. Farklı ebat ve tasarımdaki jant göbekleri fiyatta değişime sebep olabilir. Size uygun ebat ve tasarıma karar verdikten sonra fiyatlandırmayı inceleyebilirsiniz. Ayrıca bütçenize uygun tasarımı seçtikten sonra Vts körük Volkswagen Passat Golf Jant Göbek yorumları ve fiyatlarını Trendyol sayfasından inceleyebilirsiniz.