Genel Markalar Punch Iğnesi Ahşap Saplı Kalın Uç

199,90 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Punch Iğnesi Ahşap Saplı Kalın Uç

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bidoluhobi Satıcı Ünvanı: BEKTAŞ TURGUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1507461523400001 Vergi Kimlik Numarası: 8700392341
    Bu ürün bidoluhobi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yabalı Punch İğnesi Ahşap Saplı Kalın Uç Toplam uzunluğu 15 cm (gövde ve iğne toplamı) iğne uzunluğu 4 cm'dir. Paket içerisinde ergonomik ahşap sapı sayesinde kolay kullanım sağlayan özel kalınlıkta sabit bir iğne ve bir adet iplik geçirme tığı bulunmaktadır. Kullanılabilen iplik çeşitleri
  • şerit kurdele, pamuklu, yünlü veya polyester iplikler için kullanılır. Değişik tarzlarda hediyelikler yapabilirsiniz
  • yorganlar, cüzdanlar, yastık kılıfları, havlu, masa örtüleri, paspaslar, duvar süsleri, çantalar, çoraplar ve daha fazlası ile hayal gücünüzün ulaşabileceği kadar sınırsız ürün tasarlayabilirsiniz. Alışılagelmiş ipliklerin dışında daha kalın iplik ve kurdele çeşitleri ile yeni tarzlar yaratabilirsiniz. İğne aparatındaki sap, kullanımı kolay ve daha az yorulma sağlayacak şekilde ergonomik olarak tasarlanmıştır. Yerli Üretim Yabalı punch iğneleri pas tutmaz. Sivri uçların mevcut olması nedeni ile çocuklar bu ürünü gözetiminiz altında olmadan kullanmamalıdır!
Geri Bildirim Ver