Genel Markalar Özgün 5 L Ayvalık'ın Natureli Naturel Birinci Zeytinyağı

2.600 TL
(520 TL / lt)
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.650 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Özgün 5 L Ayvalık'ın Natureli Naturel Birinci Zeytinyağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kydonies Gurme Satıcı Ünvanı: AYNUR ÖZMUTLU ONAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7030177408
    Bu ürün Kydonies Gurme tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ayvalık Bölgesinin özenle yetiştirilmiş zeytinlerinden üretilmiştir.Oleik asit oranı 1,5 olup, Asit oranı gereği diğer zeytinyağlarımıza oranla daha kıvamlı ve yoğun bir aromaya sahiptir.
Geri Bildirim Ver

Özgün Zeyti̇n & Zeyti̇nyaği 5 L Ayvalık'ın Natureli Naturel Birinci Zeytinyağı

Hafif ve sağlıklı yağlar, lezzetli sofraların vazgeçilmezleri arasındadır. Lezzetli ve organik olan Özgün zeyti̇n & zeyti̇nyağı 5 L Ayvalık'ın natureli naturel birinci zeytinyağı doğal ürün sevenlerin beğenisini toplar. Ürünün organik olması tercih edilme sebepleri arasındadır. Doğallığı lezzet ile buluşturan Özgün organik yağlar, kıvamlı ve yoğun aroması sayesinde beğenilir. Bu mükemmel lezzete sahip olan yağlar, tamamen geleneksel yöntemler ile Ayvalık yöresinde üretilir. Damakta üst düzey bir tat bırakan zeytinyağı Ayvalık’ın bereketli topraklarından gelir. Zirai ilaç ve gübre gibi kimyasal ürünler kullanılmadan üretildiğinden dolayı tamamen doğaldır. Güzel bir lezzet deneyimi sunan Özgün naturel birinci zeytinyağı, metabolizmayı hızlandırıp kilo yakımına yardımcı olduğu için müşteriler tarafından beğenilerek tüketilir. Ayrıca ürünün halis zeytinyağı tadı, damaklarda lezzet şöleni yaratır.

  • Organik üretim
  • Akışkan yapı
  • Yoğun ve doğal aroması

Özgün 5 L Ayvalık Sızma Zeytinyağı Özellikleri

Boya ve katkı maddesi bulunmayan gıda ürünleri müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Ürün yetiştirilirken işlenmiş gübre veya hormonal ilaç gibi hiçbir unsur barındırmadığı için sağlıklı beslenme ayrıcalığı sunar. Özgün zeytinyağları 5 litrelik yapısıyla oldukça bereketlidir. Akışkan yapısı sayesinde salatalarınızı ve yemeklerinizi süsleyerek kolayca yiyebileceğiniz Özgün naturel 5 litre zeytinyağı, tamamen doğaldır. Buna ek olarak soğuk sıkım olarak üretilen ürün, oldukça kaliteli ve sağlığa yararlıdır. Doğal bir sarılığa sahip olan Naturel birinci Ayvalık’ta üretilen yağ sevdiklerinizin ve sizin sofranızı şenlendirmeye adaydır. Sızma naturel yağı, fiyattan tasarruf sağlarken aynı zamanda da lezzet yönünden de müşterisini oldukça fazla tatmin eder. Yemeklerde ya da salatalarda gönül rahatlığıyla tüketilebilir. Bu doğal ürüne ihtiyaç duyduğunuz her an kolayca ulaşıp gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Özgün 5 L Ayvalık Naturel Sızma Zeytinyağı Avantajları

Sofranızda organik yiyecekler olsun isteyebilirsiniz. Sofranızın vazgeçilmezleri arasında olmaya aday bu geleneksel yöntemler ile üretilen doğal soğuk sıkım süzme yağlar, ailenize ve sevdiklerinize leziz bir ziyafet imkanı sunar. Ayvalık'ın doğal gübre ile yetiştirilen ağaçlarından elde edilen bu ürünü gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. İçeriğinde hiçbir şekilde boya veya katkı maddesi bulunmaz. Sofranızı şenlendirmek, damağınızda mükemmel tatlar hissetmek istediğiniz her an yemeklerinizde Özgün zeytinyağını kullanabilirsiniz. İçerdiği yüksek antioksidanlar sayesinde sindirim sisteminizi düzenleyerek bağırsaklarınızın daha rahat çalışmasını sağlar. Ayrıca ürün, vücudunuzun ihtiyacı olan günlük enerji miktarını karşılar. Şişenin içerisinde 5 litrelik soğuk sıkım doğal zeytinyağı bulunur. Özgün zeyti̇n & zeyti̇nyağı 5 L Ayvalık'ın natureli naturel birinci zeytinyağı yorumlarına göz gezdirerek daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Ürünü detaylı olarak inceledikten sonra kararınızı kolaylıkla verip alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Özgün 5 L Ayvalık Naturel Zeytinyağı Fiyatları

Özgün zeyti̇n & zeyti̇nyağı 5 L Ayvalık'ın natureli naturel birinci zeytinyağı fiyatı ürünün doğal yöntemler ile yetiştirilmesi aynı zamanda oldukça doyurucu ve lezzetli oluşu göz önüne alınarak belirlenir. Özgün yağları soğuk sıkım 5 l naturel zeytinyağı, yiyenler tarafından oldukça beğenilen bir ürün olma özelliğini taşır. Özgün naturel Ayvalık zeytinyağı, saf, katkısız ve avantajlı fiyat etiketi nedeniyle ön plana çıkar. Soğuk sıkım özelliğine sahip olan ürün, doğal zeytinyağı tadında olması sebebiyle ağızlarda hoş bir tat bırakırken doyurucu bir besin olma özelliği de taşır. Ürünün miktarı uzun süreli olarak ihtiyacınızı karşılar. Serin bir yerde muhafaza ederek bu gıdayı koruyabilir, güvenle tüketebilirsiniz. Damaklarda lezzet şöleni yaratan özgün soğuk sıkım ürün, sıcak aile sofralarına eşlik eder. Doğal yollar ile yapılan ürüne Trendyol’dan uygun fiyat aralığında ulaşarak kısa sürede sahip olabilirsiniz.