1
Uydu Alıcı Aksesuarları kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Genel Markalar Lnb 4'lü Full HD Hastel Elembi 4K 3D

249 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
246,25 TL
100 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
281,56 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Lnb 4'lü Full HD Hastel Elembi 4K 3D

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNO MARK Satıcı Ünvanı: ŞÜKRÜ ARDIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adıyaman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0730132211
    Bu ürün TEKNO MARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 4’lü LNB, gold başlığı ile bütün uydu alıcılara ve çanak antenlere uyum sağlar. 4K, 3D, Full HD yayın almanızı mümkün kılar.
  • Starsat LNB düşük gürültülü çalışan ve uydunun girişinden ilk sinyali alan elektronik bir ünitedir.
  • Koruma kapağı sert havalardan, yağmur ya da kardan etkilenmeden uzun vadeli kullanım sunar.
  • Uydu çanağından sonra devreye girer. Odak noktada bulunan sinyali üzerine doğru çekip dönüştürerek yayını televizyona aktarır.
  • Yüksek frekans üzerinde gerekli işlemi yaparak uydu alıcısına gönderir. Yaptığı işi hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirir.
  • LNB
  • besleme ağzı, yükseltici ve alt frekans olmak üzere üç ana bölüme sahiptir. Bu bölümler sayesinde istenmeyen mikrodalgaları süzer, frekansı dengeler, istenmeyen dalgaları ayrıştırır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

STARSAT Hastel Dörtlü 4 Lü Lnb Elembi 4k 3d Full HD Uyumlu

Starsat hastel dörtlü 4’lü LNB (elembi) 4K 3D full HD uyumlu 73858 numaralı ürün 2 GHz üstünde bulunan kabloların uydudan gelen frekansını düşürmeye yönelik de kullanılır. Ayrıca alıcılardaki eski tünerler 1.75 GHz yenileri de 2.15 GHz sınırına sahiptir. Dolayısıyla LNB frekans düşürürken uydudan belli sinyalleri alıp çıkararak işlemi gerçekleştirir. Elde edilen değere de lokal osilatör denir. LNB çanağın orta noktasına takılarak kullanılır. Uydudan gelen yayını belli bir odak noktada toplayıp sinyali güçlendirerek elektronik işlemlerin rahat bir şekilde yapılabileceği bir frekans bandına çevirir. Genel olarak LNB üç ana bölüme sahiptir. Bunlar besleme ağzı, yükseltici ve alt frekansa dönüştürücüdür. Bu bölümler sayesinde ürün doğru çalışma sistemine sahiptir. Besleme ağzı yakın yerlerden yansıyarak gelen ve istenmeyen mikrodalgaları süzer.

  • Frekans dengeler
  • İstenmeyen dalgaları ayrıştırır
  • Değişen hava koşullarına uyumlu

Kullanılabilir StarSat Hastel Dörtlü 4’lü LNB

Kullanılabilir StarSat Hastel Dörtlü 4’lü LNB

Üründe yer alan besleme ağzı bölümü istenmeyen dalgaları derlerken diğerlerini de toplayıp yükselticiye yönlendiren yuvarlak bir parçadır. Dalga kılavuzu sayesinde yansıtıcıdan oluşan bir çalışma prensibine sahiptir. Starsat Hastel dörtlü 4’lü LNB (elembi) 4K 3D full HD uyumlu ürünün sahip olduğu yansıtıcı ağız kısmı yan taraftan gelerek oluklu bölümün içine düşer. Böylece gelen dalgaları geri gönderir. Bu işlemi doğru gerçekleştirmesi dairesel duvarlar içeren bu bölümün çanağın şekline uygun olmasından kaynaklıdır. LNB’de bulunan besleme ağzı bütün çanaklarla uyum sağlamasına olanak verir. Aynı zamanda iç kısımlarının geometrik bir kusursuzluğunun olması verimlilik açısından önemlidir. Ürünün besleme ağız kısmı kullanılan çanağın cinsine, çukuruna ve düz oluşuna göre belli özellikleri kendi bünyesinde barındırır. İşinizi kolaylaştıran bu ürün ihtiyacınızı karşılayacak niteliktedir.

Avantajlı Fiyatlarıyla StarSat Hastel Dörtlü 4’lü LNB Elembi

Avantajlı Fiyatlarıyla StarSat Hastel Dörtlü 4’lü LNB Elembi

LNB düşük gürültülü çalışan ve uydunun girişinden ilk sinyal alan elektronik ünitedir. Gold başlıklı olarak karşınıza çıkan ürün bütün uydu alıcı çeşitleri ve çanak antenler ile uyum sağlar. Ürün barındırdığı koruma kapağı sayesinde sert havalardan, yağmur ya da kardan etkilenmeden uzun vadede kullanılabilir. Starsat Hastel dörtlü 4’lü LNB (elembi) 4K 3D full HD uyumlu fiyatları da sunduğu rahatlık göz önüne alınarak her bütçeye hitap eder şekilde oluşturulur. Ürünün ana işlevlerinden biri uydunun sahip olduğu yayın sinyalini yükseltmeye yöneliktir. Frekans düzeyi yüksek olduğu zaman kablonun sahip olduğu direnç artar. Bu sebeple uzunluk boyu ile sinyali hızlı bir şekilde alabilirsiniz. Dolayısıyla kullanacağınız 4’lü LNB ile bu tarz sorunların önüne geçilebilir. Bu sebeple siz de rahatça kullanabilirsiniz.

Müşteri Deneyimi ile StarSat Hastel Dörtlü 4’lü LNB Full HD

Müşteri Deneyimi ile StarSat Hastel Dörtlü 4’lü LNB Full HD

Starsat Hastel dörtlü 4’lü LNB (elembi) 4K 3D full HD uyumlu kullananlar ürün ile ilgili düşüncelerini, beğenilerini ve memnuniyetlerini yorum bölümüne yazarak dile getirirler. Bu sayede ilk kez alan ya da kararsız kalan müşterilerin detaylı fikir sahibi olmalarına yardımcı olurlar. Bu ürün uydu çanağından sonra devreye giren ilk elektronik ünitedir. Odak noktada bulunan sinyali üzerine doğru çekip dönüştürerek yayını televizyona aktarır. Yüksek frekans üzerinde gerekli işlemi yaparak uydu alıcısına gönderen bir donanımdır. Yaptığı işi hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirir. Starsat Hastel dörtlü 4’lü LNB (elembi) 4K 3D full HD uyumlu yorumları bölümünde bulunan, ürünü önceden kullanan müşterilerin yazdığı yazıları okuyarak kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz. Aynı zamanda Trendyol aracılığı ile bütün detaylara ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.