Genel Markalar Japon Çubukları Çin Çubukları 20 Adet Yemek Çubuğu 10 Çift Çubuk

72,42 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
89,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
98,95 TL
Kurumsal Fatura
98,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Japon Çubukları Çin Çubukları 20 Adet Yemek Çubuğu 10 Çift Çubuk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FOB Satıcı Ünvanı: FEYAZİ DURMUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 7297604355800017 Vergi Kimlik Numarası: 3170473027
    Bu ürün FOB tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Black Rosegold 5 Parça Servis Seti
  • Özellikler
  • -Soft Touch Sapları Sayesinde, Yemek Servisinde Hem Kolaylık Hem De Kaymazlık Sağlar.
  • -Tezgah Üstünde Yer Kaplamaz, Çekmeceye Konularak Yerden Tasarruf Sağlar.
  • -Gold Ve Rosegold Renk Seçenekleri Ile Sofranıza Göre Tercih Edebilirsiniz
  • Iade Koşulları : Ürünlerinizin Tarafınıza Ulaştığı Şekilde Patpata Sarılı, Kutulu Ve Ambalajı Bozulmamış Olarak Iade Edilmesi Gerekmektedir. Aksi Halde Gönderilen Iadeler Kabul Edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Bambu
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Tina Japon Çubukları Çin Çubukları 20 Adet Yemek Çubuğu 10 Çift

Asya ülkelerinde bazı yemekleri tabaktan ya da kaseden almak için çatal ve kaşık yerine özel çubuklar kullanılır. Bu çubuklar chopstick adı verilen ürünlerdir. Chopstick kültürü, Asya ötesine de yayıldığı için bu yemek araçları dünyanın birçok yerinde kullanılır. Japon, Kore ve Çin mutfağına özgü yemekleri yemek için chopstick kullanmayı öğrenebilirsiniz. Chopstick ürünler altın, gümüş, bambu ve plastik gibi birçok farklı malzemeden üretilir. Tina yemek çubuğu malzemesi bambudur. Bu sayede ürün materyali koku yapmaz ve yemeğe kötü bir tat katmaz. Gıda ile teması uygun olan malzeme yapısıyla temizliği de kolaydır. Saplarının yumuşak tasarımı yemek servisinde pratiklik kazandırır. Elden kaymayan ürün rahat bir tutuş konforu vadeder. Tina 20 adet yemek çubuğu sayesinde sofralarınıza şıklık katabilirsiniz.

  • Pratik kullanım
  • Kolay temizlik
  • Şık tasarım

Tina 10 Çift Chopstick Özellikleri

Tina 10 Çift Chopstick Özellikleri

Rahat kullanım konforu ve kolay temizlik sunan bambu çubuklar Uzak Doğu mutfağı seven müşterilerin ilgisini çeker. Tina 10 çift yemek çubuğu, soft touch sap tasarımı sayesinde yemek esnasında kolay kullanım sağlar. Paket içeriğinde 20 adet Çin yemek çubuğu bulunur. Çubukların uzunluğu 24 cm’dir. Ürün kişiye konfor sunacak özelliklerdedir ve standart rakam aralıkları baz alınarak tasarlanır. Hafif olan bu modeli zorlanma hissi yaşamadan kolay şekilde kullanabilirsiniz. Ürün çekmeceye koyulabilecek boyuta sahip olduğu için rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz. Tekrar kullanıma uygun olan ürün yıkandıktan sonra kararma yapmadan uzun yıllar yemeklerinizde eşlik eder. Materyal yapı ve tasarımı modern görünümdedir. Tina 10 çift chopstick renk seçeneğine sahiptir. Gold ve rose gold renk alternatifi bulunur. Böylece sofranıza uygun ve istediğiniz rengi seçerek yemek masanızın şıklığını tamamlayabilirsiniz.

Tina Chopstick Kullanmanın Avantajları

Tina Chopstick Kullanmanın Avantajları

Yemek çubuğu kullanırken vücutta otuzun üzerinde eklem ve elliden fazla kas harekete geçer. Bu yüzden çubuk kullanmak beyin hücre gelişimine katkı sağlar. Tina Çin çubukları, hafif tasarımıyla kolay kullanım sunarken kaslarınızı çalıştırarak vücudunuzu olumlu etkiler. Sert ve küçük parçalı yiyecekleri alıp yiyebilme konusunda kullanış rahatlığı sunan yemek çubuklarına birkaç kez denemeden sonra alışabilirsiniz. Tina chopstick, yumuşak sap özelliği sayesinde alışmayı kolaylaştırır. Yemeklerin konulduğu kaseler ele alınıp ağıza yaklaştırılarak tüketildiği için kısa modeller yeterli gelir. Tina marka modeller de ideal olan 24 cm uzunluğu ile standart boyuttadır. Yemek çubuklarında koku yapmadığı ve yemeğe kötü bir tat eklemediği için bambu kullanılır. Tina Çin çubukları 20 adet setinde de kullanılan malzeme saf bambudur. Markanın ürünü sayesinde yemeklerinizin tadını değiştirmeden çubuk kullanma deneyimi edinebilirsiniz.

Tina Yemek Çubuğu Fiyatları ve Yorumları

Tina Yemek Çubuğu Fiyatları ve Yorumları

Tina 10 çift yemek çubuğu fiyat aralığı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Tina Japon çubuğun sahip olduğu bambu tasarım, pratik temizlik imkanı sunar. Böylelikle ürün kullanımda koku yapmadan yemeklerin tadınının aynı kalmasını sağlar. Ürün dikkat çeken estetik görünümü ve hafif olmasıyla ön plana çıkar. Uzunluk ölçüsü ve yapısı sayesinde Asya ve farklı kültürlere ait yemekleri kolaylıkla tüketebilirsiniz. Aynı zamanda yumuşak tutuş özelliğiyle parmaklarınızdan kaymadan ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tina Japon çubukları 20 adet ürün seti 10 çift yemek çubuğu içerir. Plastik olmadığı için tekrar kullanılabilen avantajlı bir modeldir. Tina Japon ve Çin yemek çubuğu yorum kısmında yer alan müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Ürünü tercih eden kişilerin farklı görüşlerini okuyarak güvenle alışveriş yapabilir ve Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz.