Genel Markalar Güldüren Makine Et Kıyma Makinası, Ev Ve Profesyonel 12 No +sucuk Aparatı Hediye Satte 200 Kg Et+aaa

13.900 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
19.068 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Güldüren Makine Et Kıyma Makinası, Ev Ve Profesyonel 12 No +sucuk Aparatı Hediye Satte 200 Kg Et+aaa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EmirAVM Satıcı Ünvanı: EMİRHAN KARAGÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5100727627
    Bu ürün EmirAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GÜLDÜREN MAKİNE Et Kıyma Makinası, Ev ve Profesyonel 12 No +SUCUK APARATI HEDİYE SATTE 200 KG ET+AAA

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Et Kıyma Diski 3
  • Sosis/Sucuk Aparatı Var
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kapasite 5+ L
Geri Bildirim Ver

Emir Güldüren Makine Et Kıyma Makinası, Ev ve Profesyonel 12 No + Sucuk Aparatı Hediye Satte 200 kg Et+Aaa

Beslenmek insan hayatının en temel ihtiyaçlarından biridir. Eski çağlardan bugüne kadar olan süreçte beslenme ve yemek yapma şekilleri gelişir. Teknolojinin insan hayatında daha büyük yer kaplaması yemek yapma aparatlarının da bu süreçten etkilenmesini sağlar. Emir Güldüren makine et kıyma makinesi ev ve profesyonel 12 no + sucuk aparatı hediye de gelişen teknolojiyle ortaya çıkmış bir üründür. Son yıllarda endüstriyel mutfak ürünlerinin ev tipi versiyonları gelişerek kullanımı yaygınlaşır. Evinizde hijyenik bir şekilde kendi kıymanızı yapmanızı sağlayan Emir Güldüren et kıyma makinesi oldukça pratiktir. Kullanımı kolay özelliklere sahiptir. Et kıyma makinesi ürününü satın aldığınızda yanında sucuk aparatı hediye olarak gelir. Bu sayede ev koşullarında kendi sucuğunuzu da yapma imkanına sahip olursunuz.

  • 3 adet et kıyma diski
  • Sucuk aparatı
  • 5+L kapasitesi

Emir Güldüren Makine Et Kıyma Makinesi Özellikleri

Emir Güldüren Makine Et Kıyma Makinesi Özellikleri

Gıdaların hazırlanmasında hijyen çok önemli bir yer tutar. Et tüketimi oldukça yaygındır. Ev konforunda profesyonel bir şekilde kendi kıymanızı ve sucuğunuzu hazırlamak isterseniz Emir kıyma makinesi ürününü tercih edebilirsiniz. Rahatça taşınabilir ve kullanışlıdır. Paslanmaz çelik dış gövdesiyle şık bir tasarıma sahiptir. 3 adet et kıyma diski bulunur. Ürün içeriğinde sucuk aparatı, hediye olarak gelir. Emir Güldüren makine et kıyma makinesi ev ve profesyonel 12 no + sucuk aparatı hediye hem evlerde hem de küçük tip iş yerlerinde kullanılmaya uygundur. Standart ayna bıçak kullanımı olan bu ürününü keskin ve kullanışlı bir tasarımı vardır. Kolay bir şekilde montajı yapılabilen bu ürüne siz de sahip olabilir, ev konforunda istediğiniz gibi et yapabilirsiniz. Gri renkli ve şık tasarıma sahiptir. Siz de bu özelliklere sahip olan ürünü satın alabilirsiniz.

Emir Güldüren Makine Et Kıyma Makinesi Avantajları

Emir Güldüren Makine Et Kıyma Makinesi Avantajları

Mutfaklarda hem görsel hem de işlevsel olarak öne çıkan ürünler tercih etmek önemli yer tutar. Gıda hazırlık aşaması ürünlerinin pratikliği, temizliğinin kolaylığı gibi özellikleri avantaj sağlar. Emir Güldüren makine et kıyma makinesi ev ve profesyonel 12 no + sucuk aparatı hediye ürünü taşınma kolaylığı sağlar. Endüstriyel ürün kalitesini ev ve iş yerlerine taşır. 3 adet kıyma diski sayesinde etlerinizi kolaylıkla kıyma haline getirmeye yardımcı olur. Paslanmaz çelik gövdeye sahiptir ve dayanıklıdır. Gri rengiyle her mutfakla uyum sağlar. Ürün tercih edildiğinde yanında sucuk aparatı da hediye olarak teslim edilir. Güldüren kıyma makinesi kullanışlı özellikleri sayesinde birçok müşterinin tercihleri arasında yer alan bir üründür. Siz de bu avantajlara sahip et kıyma makinesi ürününe sahip olmak isterseniz ürünü inceleyip satın alabilirsiniz.

Bütçelere Uygun Emir Güldüren Makine Et Kıyma Makinesi Fiyatı

Bütçelere Uygun Emir Güldüren Makine Et Kıyma Makinesi Fiyatı

Emir Güldüren makine et kıyma makinesi ev ve profesyonel 12 no + sucuk aparatı hediye fiyat bilgisi ürünün öne çıkan özellikleri ve avantajları göz önüne alınarak belirlenir. Ürün, ev ve küçük işletmelerde kolaylıkla kullanımı sağlanabilen bir cihazdır. Yanında hediye olarak bulunan sucuk aparatı sayesinde hem kıyma hem de sucuk yapma cihazına aynı anda sahip olursunuz. Kolayca kurulumu yapılabilen bu ürünlerle ev konforunda ve hijyeninde kendi kıymanızı ve sucuğunuzu hazırlayabilirsiniz. Yemek yapma konusunda hobilerinizi gerçeğe dönüştürmenizi kolaylaştırır. Paslanmaz çelik gövdesi standart döküm kaplama grubu CE direktiflerine uygun olarak üretilir. Gri rengiyle mutfaklarınızla uyum sağlar. Gıda hazırlık sürecini ev hijyeninde yaşamaya imkan sağlar. Emir et kıyma makinesi kullanışlı özelliklere sahip bir modeldir. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Emir Güldüren makine et kıyma makinesi ev ve profesyonel 12 no + sucuk aparatı hediye yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol’dan kolayca inceleyebilir, satın alabilirsiniz.