Genel Markalar Flv 1090 Büro Tipi Mini Buzdolabı 85l

F
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.919,19 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.975 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.989 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.500 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Flv 1090 Büro Tipi Mini Buzdolabı 85l

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: evimin yıldızı Satıcı Ünvanı: ALDIM GELDİM ELEKTRONİK TİCARET BİLİŞİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0798136922400001 Vergi Kimlik Numarası: 7981369224
    Bu ürün evimin yıldızı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flavel FLV 1090 Büro Tipi BuzdolabıGenel ÖzelliklerDaha fazla alanın size kalmasını istiyorsanız 85 litre saklama kapasitesi sunan Flavel Büro Tipi Buzdolabı ihtiyaçlarınızı karşılayacak niteliğe sahiptir. Ev tipi ofislerinizde ya da daha geniş alanlı çalışma alanlarınızda sessiz ve güçlü soğutma özelliği ile gıdaların tazeliğini koruma imkanı sağlıyor. 2 yıl Flavel Türkiye garantisi altındadır. Ergonomik boyutlarıyla tüm kapasitede gücünü kullanım sırasında farkedeceksiniz. Kapı yönünü değiştirebilme özelliği ile her açıdan kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Böylece farklı bir alanda da kullanım tercih etme özgürlüğü sunmaktadır. Kalitesine dikkat ederek satın alma kararına vardığınız tüm küçük ve büro tiplerinin kalitesi sizin için en önemli kriterdir. Özelliklemini türde buzdolapları çok daha uzun süre kulanılabilmektedir. Tüm parçaları kaliteli malzemeden üretilmiş Flavel mini buzdolapları, bu özel kullanım için tasarlanmıştır. Bu tip buzdolapları kategorisinden kendinize en uygun seçimi bölmelerine dikkat ediyor olmanız avantajınıza olacaktır. Beyaz renk seçeneği ile her ortama uygum sağlayan bir, değişmez ikonik bir tarza sahiptir. Hem ihtiyacını karşılarken hem de bulunduğu ortama şıklık katan mini buzdolabınızla dikkat çekebilirsiniz. Soğutucu & Dondurucu Bölmeli Farklı boylara sahip içeceklerinizi dikey ya da yatay saklayabilir
  • dolap içinde yer alan raf ayarıyla kullanım kolaylığınıza pratikliği sağlayabilirsiniz. Sıvılarda herhangi bir dökülme olmadan saklarken, dilediğiniz soğuklukta tüketimini ayarlayabilirsiniz. Sadece sıvı değil, tüm soslarınızı da bu alanlarda saklayabilirsiniz. Soğutucu bölümüne tercih ederseniz yumurtalıkta koyarak günlük kullanım için yumurtalarınızı en taze şekilde muhaza edebilirsiniz. Sebzelik ve Meyvelik Bölümü Ayrı bölmelerde farklı türde gıdalar birbirine temas etmeden muhafaza edilirken, kokularının da birbirine geçmesine engel olabilecektir. Bu nedenle 12 litre dondurucu bölümü, 73 litre ise soğutucu bölümüne sahiptir. Farklı soğutma ayarlarını kullanarak her mevsim soğutma seçeneğinizi dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Bu tür materyallerden üretilen modeller gıdalarınızı rahat bir şekilde soğutur ve sabit bir sıcaklıkta tutar. Sebze ve meyve gibi gıdaların saklaması için özel bir bölüme sahiptir. Gövde içi sıcaklık ayarı ile besinlerinizi tercih ettiğiniz derecede saklayabilirsiniz. Bu özel alanda tüm sebze ve meyvelerinizi en sağlıklı ve güvenli şekilde yiyeceklerinizi saklayabilirsiniz. Uzun Ömürlü Kullanım Darbelere karşı dayanıklı bir ürün olan Flavel Büro Tipi Buzdolabı, standart masa ve tezgah altında kullanılabilmektedir. Mobilyalarınıza uyum sağlamasını tercih ederseniz, gömme mini dolap olarak da kullanabilme imkanı sağlamaktadır. Kompakt yapısı ile kolaylıkla farklı bir alana taşınabilmektedir. Taşınmanızı gerektiren durumlarda sadece fişini çekin ve buzluğun çözülmesi sona erdikten sonra kolaylıkla farklı bir yere taşıyabilirsiniz. Buzluğunun çözülmesi sadece bir kaç saat içinde tamamlanacaktır. Üstün kalitesiyle ve üstün mühendislik üretimiyle dikkat çeken mini büro tipi buzdolabı geliştirilen teknolojiyle çok uzun süreler kullanım imkanı sağlar. Bu sürede de uzun vadede bütçenizi korurken en verimli performansı sağlamış olur. Teknik ÖzelliklerToplam kullanılabilir hacim : 85 L Soğutucu bölme kullanılabilir hacim : 73 L Dondurucu bölme kullanılabilir hacim : 12 L Yıllık enerji tüketimi (kWh/a) : 133.04 kWh/a Kapı yönü değiştirebilme: Var Gövde içi sıcaklık ayarı: Var Sebzelik bölümü: Var Enerji sınıfı : A Voltaj : 220-240 Güç : 90 W (fakat ürünün kullanıldığı bölgeye göre watt bilgisi değişmektedir.) Yükseklik: ~81,8 cm Genişlik: ~47,5 cm Derinlik: ~50 cm 2 yıl Flavel Türkiye garantisi altındadır Ürün kurulumu yapılmamaktadır. Fişe taktıktan sonra kullanılabilir. Kutu içeriğinden çıkan kullanım kılavuzu çıkmaktadır. Ürün için nakliye/montaj hizmeti verilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Dondurucu Özelliği Statik
  • Tip Tezgah Altı
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Genişlik 47 cm
  • Dondurucu Yeri Üstte
  • Renk Beyaz
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kullanım Şekli Solo
  • Yükseklik 82 cm
  • Derinlik 50 cm
  • Buzluk Tipi Buzluklu
  • Toplam Hacim 200 L ve altı
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Tema / Stil Modern
Geri Bildirim Ver

Flavel FLV 1090 Büro Tipi Buzdolabı

Büro tipi buzdolabı iş yerlerinde ve ofislerde kullanılan beyaz eşya türüdür. Son derece işlevsel olan bu buzdolabı ile yiyeceklerinizi uzun süre taze olarak muhafaza edebilirsiniz. Flavel FLV 1090 büro tipi buzdolabı 82 cm yüksekliğe ve 47.5 cm genişliğe sahiptir. Küçük boyutu sayesinde her alanda kolaylıkla konumlandırabilirsiniz. Üründe bulunan statik analog dondurucu özelliği sayesinde hem soğutucu hem de dondurucu özelliğinden yararlanabilirsiniz. Cihaz 73 lt soğutucu, 12 lt dondurucu hacmine sahiptir. Bu yüksek net hacim sayesinde günlük ihtiyaçlarınızda kullanacağınız yiyecek ve içecekleri rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz. Beyaz renkli bu büro tipi buzdolabının kolay temizlenebilme özelliği size avantaj sağlar. Fonksiyonel özellikleri olan bu ürünü tercih ederek kullandığınız alanda özgün bir görünüm yakalayabilirsiniz.

  • 90-200 L yüksek hacim
  • A sınıfı ile enerji tasarrufu
  • Tezgah altı boyut ile kolay konumlandırma

Flavel FLV 1090 Büro Tipi Buzdolabı Avantajları

Flavel FLV 1090 Büro Tipi Buzdolabı Avantajları

Her ortamda kolaylık sağlayan Flavel büro tipi buzdolabı fonksiyonel tasarımı ile dikkatleri üzerine çeker. Dolap içerisinde yer alan raf ayarı ile sebze ve meyvelerinizi rahat bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Sıcaklık ayarı olması sayesinde besinleri istediğiniz derecede saklayabilirsiniz. Flavel FLV 1090 büro tipi buzdolabı özellikleri müşterilere kullanım kolaylığı sağlar. Ürün yıllık 133 kWh enerji tüketimine sahiptir. Bu az enerji tüketimi sayesinde cihazdan maksimum verim elde ederek yüksek enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz. Solo tipi tezgah altı boyutu olan Flavel buzdolabını her alanda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Herhangi bir kurulum yapmadan fişe taktıktan sonra kullanılan bu ürünü taşıma esnasında da fişi çekmeniz yeterli olur. Bu durum sayesinde kolaylıkla farklı alanlara taşıma imkanı bulabilirsiniz. Kapasitesi ve fonksiyonel özellikleri ile yüksek avantaja sahip bu ürünü rahatça tercih edebilirsiniz.

Ergonomik Tasarıma Sahip Flavel Büro Tipi Buzdolabı

Ergonomik Tasarıma Sahip Flavel Büro Tipi Buzdolabı

Flavel markasının büro tipi modeli sağladığı avantajlar bakımından müşterilerin ilgi odağında yer alır. 12 litre dondurucu 73 litre soğutucu bölümüne sahip olan bu ürün gıdalarınızı güvenli ve rahat bir şekilde saklama imkanı sunar. Farklı soğutma ayarları yaparak her mevsim farklı seçeneklerden yararlanabilirsiniz. Bu buzdolabının kapakları ayarlanabilir yapıya sahiptir. Dileğiniz zaman ister sağ ister sola kapak değişimi yapabilirsiniz. Farklı boyutlara sahip yiyeceklerinizi ya da içeceklerinizi dikey ya da yatay bir şekilde raflara yerleştirebilirsiniz. Dolap içerisinde yer alan rafların cam olması sebebiyle yüksek ağırlıklı yiyeceklerinizi rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz. Siz de ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz Flavel FLV 1090 büro tipi buzdolabı yorumları kısmını inceleyerek satın alan müşterilerin yaptıkları değerlendirmeleri okuyabilirsiniz. İhtiyaçlarınıza ve beğeninize hitap edecek bu cihazı satın alarak kullandığınız ortamda modern bir görünüm elde edebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla Flavel FLV Büro Tipi Buzdolabı

Avantajlı Fiyatlarla Flavel FLV Büro Tipi Buzdolabı

Flavel markasının FLV büro buzdolabını tercih ederek alan tasarrufu elde edebilirsiniz. Hem işlevsel hem de fonksiyonel tasarıma sahip bu cihaz sayesinde tüm ihtiyaçlarınıza yanıt bulabilirsiniz. Flavel FLV 1090 büro tipi buzdolabı kullananlar ürün hakkındaki memnuniyetini oldukça sık dile getirir. Siz de her alanda kullanım imkanına sahip büro tipi buzdolabı sayesinde yiyecek ve içeceklerinizi uzun süre muhafaza edebilirsiniz. Flavel FLV 1090 büro tipi buzdolabı fiyatları cihazın bütün özellikleri düşünülerek belirlenir. Uygun fiyat aralıklarına sahip olması müşterilere ekonomik yönden avantaj sağlar. Sizi memnun edecek ve ihtiyaçlarınızı karşılayacak bu ürüne uygun fiyat aralıklarıyla sahip olabilirsiniz. Hem işlevsel bir kullanım hem de kullandığınız alana zarif görünüm sağlayacak Flavel FLV büro tipi buzdolabını Trendyol üzerinden güvenli ve rahat bir şekilde satın alabilirsiniz.