Genel Markalar Argb Rgb Led 3 Pin 11 Port 5v Sata Power Güç Fan Çoklayıcı Şerit Hub Kablo Splitter

307,75 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Argb Rgb Led 3 Pin 11 Port 5v Sata Power Güç Fan Çoklayıcı Şerit Hub Kablo Splitter

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PoltechLTD. Satıcı Ünvanı: POLTECH BİLGİSAYAR BİLİŞİM PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0478097001800001 Vergi Kimlik Numarası: 4780970018
    Bu ürün PoltechLTD. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Önemli:Lütfen 12V ARGB - RGB bileşenlerine bağlanmayın. 11 Port 5V 3 Pin ARGB RGB Led Fan Çoklayıcı 50cm Kablo - Sata Güç 11 Port ARGB RGB 5V Fan Led Çoklayıcı Splitter Hub - 50cm Kablo Ürün Adı : 11 Bağlantı Noktalı ARGB HUB Boyut : 83 × 45 × 16MM Fantom ışık kontrol portu : 11PCS ?3PIN ARGB? Işık anma gerilimi : 5V Güç kaynağı bağlantı noktası : Sata Güç kaynağı güvenlik para birimi : 4.5A ARGB Hub 5V 3Pin SYNC 11 port Splitter uzatma kablosu adaptörü LED şerit işık PC RGB Fan AURAÖzellik Bu 3 pinli ARGB hub, anakartınızda sadece bir ARGB - RGB Cıkışını, aynı anda 11 Port ARGB - RGB ürünlerini çoğaltır Anakart yazılımı ile aydınlatma senkronizasyonu için 11 ARGB fan veya şerit eklemenize izin verir. Ekstra bir SATA güç arayüzü, tüm ARGB cihazları için istikrarlı güç teslimatı sağlar. Şasideki göbeği kolayca sabitlemek için manyetik kapatma tasarımı Dahili sağlam bir koruma sağlarken, yapışkan ped kurulumu hızlı ve kolay hale getirir. Anakart için bir 3pin ARGB uzatma kablosu da paketin içinde dahildir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Yeri Fan Kontrolcü ve Ön Panel
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver