Genel Markalar 2" Iki Kapaklı Cam Kapak 30 Mt Hortumlu 0.90 Mm Tüp Kabinli Yangın Dolabı Tse' Li Sıva Altı Alperen

6.250 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Genel Markalar 2" Iki Kapaklı Cam Kapak 30 Mt Hortumlu 0.90 Mm Tüp Kabinli Yangın Dolabı Tse' Li Sıva Altı Alperen

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SUN YANGIN MERDİVENİ Satıcı Ünvanı: SUN TAAHHÜT DEKORASYON SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0783054851000001 Vergi Kimlik Numarası: 7830548510
    Bu ürün SUN YANGIN MERDİVENİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÇİFT KAPAKLI YANGIN DOLABI 2" İKİ KAPAKLI CAM KAPAK 30 MT HORTUMLU 0.90 mm TÜP KABİNLİ YANGIN DOLABI TSE' li SIVA ALTI ALPEREN ÇK model (Tüp bölmeli), Çift Kapılı Yangın dolaplarımız, TS EN 671-1:2012(EN) standartlarına uygun olarak, 1299 CPR CE belge onaylı, EN 694 standartında (1”) Yarı sert hortumlu, 1,2 mm kalınlıkta DKP saçtan üretilir. (isteğe bağlı 1,5 mm) ÇK model İki Kapılı Yangın dolapları, yan tarafında 6 veya 12 kg kapasitede yangın söndürücü tüp konulacak bölmeye sahiptir. Kasa Tasarımı, Sıva üstü ve gömme tip olarak üretilir. Kapak Tasarımı, Saç Kapak – Cam Kapak – Tüp tarafı Cam Kapak - Makara tarafı Cam Kapak olarak yapılmaktadır. Makara Hortum uzunlukları , 20 - 25 - 30 metre olarak kullanılabilir. Siparişlerinizde Seçim Tablomuzda belirtilen şekli ile istekte bulunabilirsiniz. Özel ölçülerde yapılacak üretimler için şirket merkezimizden bilgi alabilirsiniz. Şirketimiz haber vermeksizin üretim standartlarında ve malzemelerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Geri Bildirim Ver