Gama Yayınları Fenomen 8. Sınıf Lgs Matematik 1.2.3.4.5.6 Fasikül (özetli) Soru Bankası 6 Kitap

540 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
484,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Gama Yayınları Fenomen 8. Sınıf Lgs Matematik 1.2.3.4.5.6 Fasikül (özetli) Soru Bankası 6 Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FREEDOM BOOKS Satıcı Ünvanı: MEHMET TALHA KARAKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5140613566
    Bu ürün FREEDOM BOOKS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Okul kitapları ile derslere hazırlık zamanı. En uygun Fenomen 8. Sınıf Lgs Matematik 1.2.3.4.5.6 Fasikül (özetli) Soru Bankası 6 Kitapkitabı ve bir çoğu Okul Kitaplarında! 5. ve 6. fasiküller 2022 basımlıdır. Soru ve içerik farkı bulunmamaktadır. Ürün görselleri mevcuttur.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Marcel Boll
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Sayfa Sayısı 651-700
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Matematik
Geri Bildirim Ver

Gama Yayınları Fenomen 8. Sınıf LGS Matematik 1.2.3.4.5.6 Fasikül (Özetli) Soru Bankası 6 Kitap

Liseye sınavına hazırlık dönemlerinde birbirinden farklı soruları çözmek son derece önemlidir. Özellikle tüm konuların yer aldığı kitaplardan faydalanabilmek, öğrencilere büyük katkı sağlar. Soru bankalarının yanı sıra, konu anlatımlarla desteklenen kitap çeşitleri, öğrencilerin bilgilerini pekiştirmeye ve sınavda çıkabilecek soruları incelemeye yardımcı olur. Gama Yayınları tarafından basılan Fenomen 8. sınıf matematik soru bankası, LGS dönemindeki öğrenciler için tasarlanır. İçinde 6 kitap bulunan bu set, birbirinden farklı konuların derlenmesiyle hazırlanır. Özellikle içerisinde özetli konu anlatımlarının yer alması, öğrencilere büyük bir avantaj sunar. Siz de Gama Yayınları Fenomen 8. sınıf LGS matematik 1.2.3.4.5.6 fasikül (özetli) soru bankası 6 kitap satın alabilir, güncel müfredatın konularına hakim olarak soru çözme imkanı elde edebilirsiniz.

  • Güncel müfredat
  • Özetli konu anlatımı
  • Farklı soru tipleri

Güncel Müfredata Uygun Gama Fenomen Seti

Güncel Müfredata Uygun Gama Fenomen Seti

Liseye geçiş döneminde, güncel müfredata uygun olan kitaplardan destek almak son derece önemlidir. Özellikle bu dönem içerisinde matematik dersinin tekrar edilmesi ve öğrencilerin tüm konulara hakim olması gerekir. Fasikül halinde hazırlanan soru bankaları, öğrencilerin konulara adım adım hakim olabilmesine yardımcı olur. Gama Yayınları Fenomen 8. sınıf LGS matematik 1.2.3.4.5.6 fasikül (özetli) soru bankası 6 kitap halinde satışa sunulur. Set içerisinde yer alan kitaplarda çarpanlar ve katlar, üslü ifadeler, kareköklü ifadeler ve veri analizi gibi çeşitli konular mevcuttur. Gama Yayınları Fenomen 8. sınıf LGS matematik 1.2.3.4.5.6 fasikül (özetli) soru bankası 6 kitap kullananlar kitabın konu hakimiyetinden ve güncel müfredata uygun olmasından oldukça memnundur. Siz de bu seti satın alabilir, güncel müfredata uygun olan konulara ve sorulara hakim olabilirsiniz.

Özetli Gama Fenomen Seti

Özetli Gama Fenomen Seti

Soru bankalarının özetli konu anlatımıyla hazırlanması, öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamaya yardımcı olur. Özellikle unutulan ya da tekrar edilmesi gereken konulara yeni bir ışık tutan bu kitaplar, öğrencilerin derse olan hakimiyetini güçlendirir. Gama Yayınları Fenomen fasikül seti çeşitli konuların yer aldığı bir kitaptır. Kitap içerisinde farklı soruların yanı sıra özetli konu anlatımları mevcuttur. Konu içeriği olarak cebirsel ifadeler ve olasılık başta olmak üzere doğrusal denklemler, eşitsizlikler, ve geometrik cisimler gibi çeşitli konuların yer aldığı 6 farklı fasikül set içerisinde yer alır. Bu konuların özetli bir biçimde anlatılması da öğrencilerin matematik dersine olan hakimiyetini güçlendirerek pratik bir deneyim kazanmasına yardımcı olur. Gama Yayınları Fenomen 8. sınıf LGS matematik 1.2.3.4.5.6 fasikül (özetli) soru bankası 6 kitap yorumları sayesinde öğrencilerin görüşlerini inceleyebilirsiniz.

Gama Yayınları 8. Sınıf LGS Matematik Fasikül Fiyatı

Gama Yayınları 8. Sınıf LGS Matematik Fasikül Fiyatı

Gama Yayınları Fenomen, liseye geçiş döneminde bulunan öğrencilere büyük avantaj kazandırır. Kitap içerisinde farklı tiplerde hazırlanan sorular mevcuttur. Fasikül şeklinde ayrılan bu set, öğrencilerin konuya yeterince hakim olabilmesine yardımcı olur. Bununla birlikte gün içerisinde işlenen derslere ait soruların, adım adım çözümlenebilmesine imkan tanır. Tüm konuların yer aldığı bu kitap, sınavda çıkabilecek soruların da öğrencilere sunulmasına yardımcı olur. Güncel müfredata uyum sağladığından çeşitli soruları çözebilir, bilgi birikiminizi geliştirebilirsiniz. Gama Yayınları Fenomen 8. sınıf LGS matematik 1.2.3.4.5.6 fasikül (özetli) soru bankası 6 kitap fiyatı öğrencilerin bütçesine uygundur. Siz de farklı soru tipleri ile hazırlanan bir kitap arıyorsanız, bu sete Trendyol’dan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bu sayede bütçenizi sarsmadan güncel müfredata uygun bir kitap alabilir, konuları pekiştirerek farklı soruları çözebilirsiniz.