fullreyon Tek Yönlü Iç - Dış Mekan Bahçe Duvar Dekoratif Modern Lüks Aplik

142,80 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  142,80 TL
%5 indirim
10 x  135,66 TL
1.356,60 TL

Ürün Bilgileri

fullreyon Tek Yönlü Iç - Dış Mekan Bahçe Duvar Dekoratif Modern Lüks Aplik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FULL REYON Satıcı Ünvanı: ŞEVKET BAŞÇI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1460366102
    Bu ürün FULL REYON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ELEKTRİK İLE ÇALIŞMAKTADIR. PAKET İÇERİĞİNDE AMPUL YOKTUR. GU10 LED AMPUL TAKMALISINIZ. AMPULÜ DAHİL SATILAN ÜRÜNÜMÜZ İÇİN MAĞAZAMIZI İNCELEYİNİZ. Pilli ya da güneş enerjili değildir. İmalatçı firma güvencesi ve kalitesiyle sizlerin beğenisine sunmaktayız. Farklı markalar adı altında satılan bu ürün bizim imalat sürecimizden geçip piyasaya sunulmaktadır. İmalatçı firma güvencesi, kalitesi ve garantisi için mağazamızı tercih ediniz. Koruma Sınıfı: IP65 Tek Yönlü Dekoratif Aplik - Plastik Kasa - Su Geçirmez - Yağmur, Kar, Güneş gibi mevsimsel şartlardan etkilenmez. İç ve Dış mekanlarda, bahçe duvarlarında, villa dış cephelerinde, iç mekan tablo, resim alt ve üstünde kullanıma uygundur. Işık yönünü tercihen yukarı, aşağı, sağ ve sola gelecek şekilde montaj edebilirsiniz. 1. Kalite, sağlığa zararsız sert plastikten üretilmiştir. Ürünümüz yüzde yüz yerli üretimdir. Ürün Ölçüleri: 7 x 8 x 9,5 Cm Paket İçeriğinda Ampul Yoktur. Ürünü alacak müşterilerimiz GU10 Duy LED ampul takmalıdır. Ampul muhakkak led olmalıdır. Ampulü dahil olarak satılan ürünlerimiz için mağazamızı inceleyiniz. Montaj: Elektirik kaynağını kesin. Elektirik olmadığından emin olun ve kontrol kalemi ile kontrol edin. Apliğin alt ve üstündeki iki vidayı sökün. Duvardan gelen elektirik kaynağını aplikteki klamense bağlayıp duvara montajını yapın. Ampulü takın, kasayı kapatın iki vidayı sıkın. ÖNEMLİ NOT: BU ÜRÜNDE KULLANILAN TÜM GÖRSELLERİN SİNAİ HAKKI FİRMAMIZA AİTTİR. İZİNSİZ KULLANANLAR HAKKINDA HER BİR GÖRSEL İÇİN AYRI AYRI YASAL HAK TALEBİNDE BULUNACAĞIMIZI BEYAN EDERİZ.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Duy Tipi GU10
  • Renk Siyah
  • Ampül Başlık Sayısı 1
  • Model Kare
Geri Bildirim Ver