Franco 96 GB MP3 Çalar Bluetooth Müzik 5.2, Volorful MP3 Çalar ile 1.8" LCD Ekran, hoparlör

4.993 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

Franco 96 GB MP3 Çalar Bluetooth Müzik 5.2, Volorful MP3 Çalar ile 1.8" LCD Ekran, hoparlör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Franco Home Satıcı Ünvanı: FRANCO TECHNOLOGY E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388177170500001 Vergi Kimlik Numarası: 3881771705
    Bu ürün Franco Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ?Kablosuz Bluetooth 5.2? Volorful MP3 çalar, daha yüksek parazit önleme özelliğine sahip ve kablosuz bağlantıya daha hızlı ve daha kararlı bir şekilde ulaşabilen Bluetooth teknolojisi, 5.2'yi benimser. Düşük güç tüketimi tasarımı, uzun süre dinamik müziğin keyfini çıkarmanızı sağlayan ek bir enerji tasarrufu sağlar. (İpuçları: sadece Bluetooth kulaklık ve hoparlörlerle uyumludur, doğrudan Bluetooth üzerinden cep telefonlarına ve bilgisayarlara bağlanmayabilir)
  • ?96 GB Büyük Bellek? Her MP3 çalar, yaklaşık 4 dakikalık bir süre ve 128kbps bit hızı ile yaklaşık 20.000 ila MP3 dosyasını kolayca saklamanıza olanak tanıyan 32 GB dahili depolama ve 64 GB TF kartı ek kapasitesi ile donatılmıştır. En sevdiğiniz tüm şarkıları bu küçük müzik çalarda saklayabilir, cep telefonunuzda bir müzik kütüphanesi haline gelebilir, istediğiniz yerde ve istediğiniz zaman müziğin keyfini çıkarabilirsiniz. TF kartı, sadece FAT32 formatını destekler, maksimum 128 GB (ayrı olarak satın alın)
  • ?Hoparlörler, Entegre HD ve Uzun Pil Ömrü? MP3 çalar hoparlörler, entegre HD, daha canlı ve ilgi çekici bir müzik deneyimi sunar. Ses seviyesi 0-30 arasında ayarlanabilir, kulaklıksız müzik çalabilir ve kulaklarınızı rahatlatabilirsiniz. 4,5 saatte tamamen şarj olan şarj edilebilir lityum pil ile aşağıdakiler için müzik çalmanın keyfini çıkarabilirsiniz: 60 saate kadar kablolu kulaklıklar veya 35 saate kadar hoparlörler veya 28 saate kadar Bluetooth kulaklık, tüm gün müziğin keyfini çıkarmanızı sağlar
  • ?İnce tasarım-Zarif ve Taşıması Kolay? Bu gövde MP3, alaşım ve akrilik camdan yapılmış bir çerçeveden yapılmıştır çift 2.5 D, renkli LCD ekran TFT 1.8 inç, net arayüz, zarif ve rafine. Sadece 72g/2.5 oz ağırlığında. ve 0.4 inç/0.9 cm kalınlığında, kompakt ve hafif tasarım, cüzdanlar, cepler vb.İçin uygundur. İster koşuyor olun, ister yürüyüş yapın, internet olmadan dinamik müziğin keyfini çıkarabilirsiniz, bu da sporu her zaman motivasyon ve tutku dolu hale getirir
  • ?Müzik deneyimi Sürükleyici? Kayıpsız sesin kod çözülmesini ve oynatılmasını sağlamak için bir kod çözücü, yüksek kaliteli ses ile entegre edilmiş MP3 çalar, ses sinyallerini tamamen geri yükler, daha gerçekçi ve hassas bir ses kalitesi sağlar ve size daha iyi bir müzik deneyimi sunar. Müzik aktarımı için daha fazla seçenek sunan MP3/WMA/WAV/FLAC/APE/OGG gibi müzik formatlarını destekler. (Not: Bu MP3 doğrudan iTunes, Spotify ve YouTube Müziğini desteklemez)
  • ?MP3 çalar Çok Fonksiyonlu? birinde farklı işlevler, müzik çalar, kaydedici, FM radyo (dinleme yalnızca kulaklığı kablolu destekler), e-kitap, çalar saat, kronometre vb., Düğmeler, basit simgeler kullanıcı arayüzü, adım adım, anlaşılması kolay bir işlemle birleştirilmiş arkadan aydınlatmalı bir tasarım kullanarak MP3'e dokunur. Müzik dinlemek, egzersiz yapmak, yürüyüş yapmak, fitness yapmak, egzersiz yapmak ve çocukların cep telefonlarına bağımlılığını önlemek için mükemmel bir arkadaştır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellikler Ekran
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Hafıza 64 - 128 GB
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver