Floraplast Naylon Torba Bakkaliye Torbası 23x36 Cm 2 Kg

104,99 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
50 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
145,78 TL
Kurumsal Fatura
131,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
149,75 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Floraplast Naylon Torba Bakkaliye Torbası 23x36 Cm 2 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ambarbu Satıcı Ünvanı: LENA ELEKTRONİK HİZMETLER TİCARET VE LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608134768300001 Vergi Kimlik Numarası: 6081347683
    Bu ürün ambarbu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Değerli Müşterimiz
  • Ürünün ebatı 23*36 cm’dir. Paket ağırlığı 1 kg’dır. Gönderim 1 paket olarak sağlanacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Ebat Orta
Geri Bildirim Ver

Uzun Süre Dayanıklılık ile Floraplast Bakkaliye Torbası

Market ve bakkallarda yaygın olarak kullanılan bakkaliye torbası, alışveriş merkezlerinde, bakkal ve marketlerde, kasaplarda ve şarküterilerde takviye olarak kullanılmaktadır. Bu naylon poşetler, gıda ambalajı için yardımcı bir ürün oldukları için bakkaliye torbaları olarak adlandırılır. Şeffaf naylon poşetler genellikle bakliyat, şeker ve tuz gibi ürünlerin satışında kullanılmaktadır. Meyve, sebze ve sebze gibi taze gıdaların taşınması ve saklanması için de uygundur. Ucuz ve ekonomik olan Floraplast Naylon Torba Bakkaliye Torbası 23x36 Cm 2 Kg 9402 aynı zamanda esnek yapıya sahiptir. Ürünü nem ve su gibi ürüne zarar verebilecek dış etkenlerden koruyan bu ürün, ergonomik bir yapıya da sahiptir. Bu naylon poşetler, doğrudan güneş ışığına maruz kalmaması gereken, ısıdan korunması gereken ve yenilebilir gıdalarla doğrudan teması önerilmeyen taşıma ürünleridir.

  • Maksimum Koruma
  • Sağlıklı Depolama
  • Uzun Süreli Saklama

Floraplast Naylon Torba Bakkaliye Torbası 23x36 Cm 2 Kg 9402

Her gün yediğiniz kuruyemiş, bakliyat, meyve ve sebze gibi besinlerin havaya maruz kalmamaları veya uygun ortamlarda depolanmaları gerekir. Bu açıdan Floraplast Naylon Torba Bakkaliye Torbası 23x36 Cm 2 Kg özellikleri ile size bu depolama imkanını sunar. Özellikle peynir gibi organik gıdalar hava ile temas ettiğinde bozulma, küf, mantar ve kötü koku gibi durumlar insan sağlığı için son derece tehlikelidir ve büyük risk oluşturmaktadır. Gıdaların uygun şekilde saklanması, insan sağlığı ve tüketilen gıdanın faydalı yapısının korunması için çok önemlidir. Ürünün tazeliğini ve içindekilerin besin değerini uzun süre korumak için geliştirilen en önemli ürünlerden biri olan Floraplast Naylon Torba Bakkaliye Torbası 23x36 Cm 2 Kg, besinleri sağlıklı bir şekilde saklamanıza yardımcı olur.

Floraplast Naylon Bakkaliye Torbası ile Uzun Süre Depolama

Yazın yapılan kış hazırlıkları ve kıştan yaza depolanan ürünlerin hazırlık aşamalarında çok fazla detaya ihtiyaç duyulmaktadır. Bu gıdaların uzun süreli güvenli bir şekilde saklanması, pişirilmeleri kadar önemlidir. Sadece bakliyatta değil, aynı zamanda çabuk bozulan gıdaların muhafazasına da daha fazla özen gösterilmelidir. Bu açıdan naylon bakkaliye torbaları sıklıkla kullanılır. Üstelik Floraplast Naylon Torba Bakkaliye Torbası 23x36 Cm 2 Kg fiyatları açısından da uygun bir özelliğe sahiptir. 23x36 cm ebatlarına sahip olan bu ürün, besinleri en sağlıklı ve uzun süreli bir şekilde saklamanıza yardımcı olur. Bu açıdan bu naylon torba, güneş ışığı almayan uzun süreli saklama ve saklama için uygundur. Bu ürüne daha uygun fiyatlarla ulaşmak için ise Floraplast Naylon Torba Bakkaliye Torbası 23x36 Cm 2 Kg kampanya ve indirimlerini takip edebilirsiniz.

Floraplast Naylon Bakkaliye Torbası Özellikleri ve Fiyatları

Tüm yiyecekler havaya maruz kaldığında bozulur. Bozulan gıdaların görünümü, kokusu ve rengi değişir, tazelik, vitamin, mineral ve protein değerleri kaybolur. Bu sebeple gıdaların bozulmaması için hava ile teması engellenmelidir. Bunun için naylon bakkaliye torbaları kullanılmaktadır. Floraplast tarafından satışa sunulan bu ürün ile ilgili detaylı bilgi için ise Floraplast Naylon Torba Bakkaliye Torbası 23x36 Cm 2 Kg yorumları ve incelemelerine göz atabilirsiniz. Ardından dilerseniz bu ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz. Bunun için ise Floraplast Naylon Torba Bakkaliye Torbası 23x36 Cm 2 Kg satın al seçeneğini kullanmanız yeterlidir. Bu sayede besinlerin değerlerini ve tazeliğini uzun süre koruyan bir ürüne sahip olabilirsiniz.