FitBlue Unisex Termal Sauna Eşofman

Beden: L
L
XL
2XL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
1.100 TL

Ürün Bilgileri

FitBlue Unisex Termal Sauna Eşofman

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FİTBLUE TEDARİK Satıcı Ünvanı: İLAYDA KUZA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6010846946
    Bu ürün FİTBLUE TEDARİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fitblue Termal Sauna Eşofman ile yürüyüş, koşu yada spor yaparak istediğiniz formu yakalayabilir siniz. Sauna Eşofman ile yürüyüş yaptığınızda vücudunuz daha hızlı reaksiyona girerek terlemenizi hızlandırır. Ter ile beraber vücudunuzdaki zararlı maddelerden ve toksinlerden kurtulmuş olursunuz. Sadece zayıflama için değil sağlıklı ve zinde kalmak için sauna eşofman ile yürüyüş yapmanızı öneriyoruz. Sauna eşofmanı kullanırken iç kısmına pamuklu bir t-shirt giymeniz iyi olur. Her kullanımdan sonra sudan geçirin ve asın. Makinada yıkama yapmayınız. Sauna Eşofman kumaşı polyester olup iç kısmı özel kaplamalıdır. Kol ağzı ve ayak bilek kısmı lastiklidir. Beden ölçüleri M beden 55-75 kilo L beden 75-90 kilo XL beden 90-110 kilo XXL beden 110-130 kilo XXXL beden 130-145 kilo Bu ölçüler 1.65 ve üstü olan boylar için geçerlidir. 1.65 in altında olanlar için bir beden büyük boy almalarını tavsiye ediyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Kalıp Büyük Beden
  • Kumaş Özellik Ter Tutmayan
  • Kol Tipi Uzun Kol
  • Renk Siyah
  • Paça Tipi Lastikli Paça
  • Paça Boyu Uzun
  • Desen Düz
  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Ortam Sportswear
  • Boy 101 cm ve üstü
  • Koleksiyon Sportswear
  • Ek Özellik Termal
  • Paket İçeriği 1 - 19

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşenipolyester
Geri Bildirim Ver

FitBlue Unisex Termal Sauna Eşofman

Termal eşofmanlar spor yaparken daha fazla terlemenize yardımcı olur. Sizleri daha fazla terleterek yağ yakmanızı sağlayan ürün düzenli kullanımda kolay bir şekilde fazlalıklarınızdan kurtulmanızı sağlar. FitBlue unisex termal sauna eşofman, özel bir kumaşa sahiptir. Bu kumaş sayesinde ter gözenekleriniz açılır. Hem ter hem de vücuttaki zararlı maddeler ve toksinler de kolay bir şekilde atılır. Rahatlığı ve tasarımı ile dikkat çeken termal ürün, hayatınızı kolaylaştırır. Sauna eşofmanı ile birlikte yürüyüş, koşu ve spor yaparak istediğiniz formu kolayca yakalayabilirsiniz. Bu ürün, kullanım esnasında vücudun daha hızlı bir şekilde reaksiyona girmesini sağlar. Böylelikle fazla kilolardan kurtulmak daha kolay hale gelir. Siz de oldukça kullanışlı ve kaliteli olan bu ürünü gönül rahatlığı ile satın alabilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • Kaliteli malzeme
  • Özel iç kaplama
  • Lastikli kol

Beğenilen FitBlue Unisex Termal Sauna Eşofman Özellikleri

Beğenilen FitBlue Unisex Termal Sauna Eşofman Özellikleri

Hem zinde kalmak hem de kilo vermek isteyenlerin tercihi olan FitBlue sauna eşofman ürünün birçok özelliği bulunur. Bu özelliklerin başında ürünün iç kısmının özel bir kaplamaya sahip olması gelir. Bu özel kaplama ile birlikte ürünün kol ağzı ve bilek kısmı lastiklidir. Bu sayede daha rahat bir kullanım sağlanır. Polyester kumaşa sahip olan ürün kilo verme sürecinizde sizlere yardımcı olur. Hem yaz aylarında hem de kış aylarında eşofman takımını rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Dilerseniz sporda dilerseniz de yürüyüşlerde ürünü giyerek sağlıklı bir görünüme kavuşabilirsiniz.Rahatlığıyla birlikte beğenileri de üzerine toplayan siyah düz desenli alt üst termal takımın temizliği de oldukça basittir. Sadece su ile yıkayarak hızlıca kurumaya bırakabilirsiniz. Kullanımı da bi o kadar pratik olan bu ürüne sahip olabilirsiniz.

FitBlue Unisex Termal Sauna Eşofman Kullananlar

FitBlue Unisex Termal Sauna Eşofman Kullananlar

Konforlu ve kullanışlı bir işleve sahip olan sauna alt üst takım, şapka detayı ile dikkatleri üzerine çeker. Bu sayede yağmurlu havalarda da ürünü giyebilir, rahatlıkla kullanım sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda uzun kol ve paça boyu kış aylarında da rahatlıkla giyebilmenize olanak tanır. Düzenli kullanım ile sizleri terleterek zayıflamanıza yardımcı olan Fitblue hem kadınlar hem de erkek tarafından kullanılmaya uygundur. Takımın düz desenli ve siyah renkli modeli herkesin rahatlıkla tercih etmesini sağlar. Kir ve leke tutmayan kumaşı, sudan geçirerek kolayca yıkamanızı sağlar. Ayrıca özel ve dayanıklı kumaşa sahip olması ürünün avantajlarındandır. FitBlue unisex termal sauna eşofman kullananlar ürünün özel kumaşının avantaj sağladığını belirtir. Siz de özel kumaşa sahip olan bu ürünü satın alarak hızlı bir şekilde kolayca kilo verebilirsiniz.

Uygun FitBlue Unisex Termal Sauna Eşofman Fiyatı ve Yorumları

Uygun FitBlue Unisex Termal Sauna Eşofman Fiyatı ve Yorumları

Termal eşofman, gerek rahat olması gerekse ihtiyaçlarınıza yönelik bir ürün olması ile sıklıkla tercih edilir. Kullanışlılığı ve sağlıklı olması ile dikkatleri üzerine çeken sauna eşofmanı, sizleri fazla yağdan hızlı bir şekilde kurtarır. Aynı zamanda eşofman içinde oldukça rahat edersiniz. FitBlue unisex termal sauna eşofman fiyatı ürünün malzemesi, kalitesi ve tüm özellikleri göz önünde tutularak belirlenir. Vücutta bulunan zararlı maddelerden kurtulmak isteyen kişiler ürüne göz gezdirerek avantajlı fiyatlardan yararlanabilir. Ürünün avantajlı ve uygun fiyatı bütçenizi korumanıza da yardımcı olur. FitBlue unisex termal sauna eşofman yorumları ve önerileri kısmından ürün hakkında birçok yorumu inceleyebilirsiniz. Yapılan yorumlar ürün hakkında daha fazla bilgiye kolayca ulaşmanıza yardımcı olur. Fitblue markasına ait bu eşofmana Trendyol üzerinden kolayca ulaşabilir ve ürünü hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.