Feed-X Güvercin Vitamini Vittav 100 gr (vitamin- mineral) +Güvercin Suluğu 1 Litre + 15 Cm Güvercin Yemlik

364,50 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Feed-X Güvercin Vitamini Vittav 100 gr (vitamin- mineral) +Güvercin Suluğu 1 Litre + 15 Cm Güvercin Yemlik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AFŞAROĞLU TARIM ÇİFTLİK MARKET Satıcı Ünvanı: AYKUT MURAT AFŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0080532323
    Bu ürün AFŞAROĞLU TARIM ÇİFTLİK MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 15 cm güvercin yemlik (metal - Plastik ) +1 litre güvercin suluğu Güvercinlerin kolay yem yemesine olanak sağlar. Yemliğin üzerindeki yemlik ayırıcı bölmeleri sayesinde yemin dağılmasını engel olur. Yemlik 15 cm dir. Yerde kullanılır. Yerli üretimdir. 1. Sınıf hammadde ile türkiye'de üretilmiştir. 1 litre güvercin suluğu 1. Sınıf hammadde ile türkiye'de üretilmiştir. Not:1 adet güvercin suluğu 1 litre kapasiteli ve 15 cm güvercin yemlik gönderilecektir. VİTTAV 100gr KANATLI HAYVANLAR İÇİN VİTAMİN VE MİNERAL YEM KATKISI Kanatlı hayvanların (tavuk, hindi, kaz, ördek, güvercin) vitamin ve mineral madde eksikliklerini gidermek amacıyla hazırlanmış toz yem katkısıdır. Yumurta ve civciv kalitesine olumlu etkisi vardır. Stresi azaltıcı etkisi vardır. Tavuk ve civcivlerin vitamine olan ihtiyaçlarını karşılamak ve eksikliklerini gidermek için hazırlanmış toz yem katkısıdır. Hedef hayvanların günlük vitamin ve mineral ihtiyaçlarını karşılar , her türlü stresten korur. Mevsimsel tüy dökme süresinin kısaltır. Yaşlı hayvanların artan vitamin ihtiyaçlarını karşılar. Kullanım şekli Veteriner hekimi tarafından başka bir şekilde tavsiye edilmediği takdirde
  • Etçi-Yumurtacı tavuklarda, hindilerde ve güvercinlerde 1 kg yeme yemlikte 10-15 gr
  • kuşlarda günlük 1-5 gr kullanılır. 1 lt suya 10-20 gr karıştırarak Not: 1 adet 100 gr folyo paket ürünümüz gönderilecektir. Yerli üretim,türkmalı Bu ürün bir ilaç değildir, yem katkısıdır. Tedavi amacıyla kullanılamaz. Ürünleriniz Hafta sonu, resmi tatil veya engel bir durum olmadığı sürece en kısa sürede kargo edilecektir. İlginize teşekkür ederiz.
Geri Bildirim Ver