Fable Hareket Kontrollü RC Drone! El Sensörü, Akıllı Saat Kontrollü, 360° Döndürme, LED Işık, 3 Mod

2.450 TL

Ürün Bilgileri

Fable Hareket Kontrollü RC Drone! El Sensörü, Akıllı Saat Kontrollü, 360° Döndürme, LED Işık, 3 Mod

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fable Akülü Araba Satıcı Ünvanı: CİHAN ÖZKANLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6980284317
    Bu ürün Fable Akülü Araba tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hareket kontrollü rc drone! El sensörü, akıllı saat kontrollü, 360° döndürme, led ışık, 3 mod hareket kontrolü: Drone'u el hareketi ile uçurmak, uzaktan kumanda kullanmaktan daha kolaydır, sadece el hareketlerini ve bir düğmeyi kullanmanız yeterlidir, böylece istediğinizi yapabilirsiniz. Kontrollere alışmak biraz pratik gerektirir. Püf noktalarını öğrendikten sonra eğlenin led ışıklar: Led ışıklar, gece uçmak için mükemmel şekilde uygun tasarım, led ışıklar yanıp söner engellerden kaçınma: Engellerden kaçınma işlevini etkinleştirmek için parmak düğmesine iki kez basın, engelleri otomatik olarak tanır, güvenli tasarım çocuklar, gençler ve hatta yetişkinler için çok yönlü bir drone haline gelir usb şarj edilebilir: 2 adet şarj edilebilir pil ve usb kablosuyla birlikte verilen şarjlar dahildir, uçuş süresi yaklaşık bir saatlik şarjla yaklaşık 7-8 dakika sürer, 80-100 metre uçuş menzili çocuklar ve yeni başlayanlar için en iyi hediye: Basit kullanım nedeniyle, çocuklar ve yeni başlayanlar çok fazla eğitim gerektirmeden drone operasyonunda hızlı bir şekilde ustalaşabilirler.
Geri Bildirim Ver