Faber Castell 0.7 Mavi Versatil Mekanik Uçlu Kalem Auto 1338

75 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
99,90 TL
2. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
148,21 TL

Ürün Bilgileri

Faber Castell 0.7 Mavi Versatil Mekanik Uçlu Kalem Auto 1338

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kent Kitap Kırtasiye Satıcı Ünvanı: YÜCEL KİTAP KIRTASİYE İNŞAAT TAAHHÜT GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0990023230700016 Vergi Kimlik Numarası: 9900232307
    Bu ürün Kent Kitap Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FABER CASTELL 0.7 MAVİ VERSATİL MEKANİK UÇLU KALEM - 2 ConnectProf © tarafından yayınlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

Faber Castell F5081133820 Mavi Auto 1 Adet 0.7 Uçlu Kalem

Faber Castell Auto mavi 0.7 uçlu kalem, son derece kullanışlı bir üründür. Söz konusu ürünü evde, okulda ve iş yerinde kullanabilirsiniz. Uçlu kalemlerin pek çok farklı avantajı vardır. Bunlardan ilki, uçlarının yenilenebilir özellikte olmasıdır. Diğeri ise mekanik yapıdaki kalemlerin dayanıklılığıdır. Defalarca yere düşse dahi bozulmayacak sağlamlıkta olan Faber Castell kalemi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Son yılların popüler ürünlerinden olan uçlu kalemler, ilkokul seviyesinden itibaren her yaştan bireyin kullanımı için uygundur. Yanınızda 0.7 uç bulundurduğunuz sürece bu kalemi uzun yıllar boyunca gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Faber Castell Auto mavi 0.7 uçlu kalem, mürekkepli değildir. Dolayısıyla ürünü kullanırken damlama gibi sorunlarla karşılaşmazsınız. Söz konusu kalemin genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Uyumlu Uç Kalınlığı: 0.7
  • Mavi renk
  • Ergonomik tasarım

Faber Castell Mavi Auto 0.7 Uçlu Kalem Özellikleri Neler?

Faber Castell Mavi Auto 0.7 Uçlu Kalem Özellikleri Neler?

Faber Castell Auto uçlu kalem, pek çok gelişmiş özelliğe sahiptir. Son derece şık bir görünüme sahip olan ürün, uçlar yardımıyla çalışır. Kurşun kalemlerin aksine ürünün ucunun tıraşlanması gerekmez. Mekanik yapıdaki bu kalemin arka kapağını açarak iç kısmına ucu yerleştirebilirsiniz. Bu ürünün ayırt edici özelliklerinden biri de otomatik fonksiyonudur. Bu özellik, yalnızca uçlu kalemlerde bulunur. Auto fonksiyonu sayesinde yazı yazılırken uç biterse otomatik olarak yenisi çıkar. Böylelikle her seferinde daha fazla uç için kalemin arkasına baskı uygulamanıza gerek kalmaz. Faber Castell Auto mavi 0.7 uçlu kalemin arka kapağında ise son derece kaliteli bir silgi mevcuttur. Küçük olmasına rağmen yazıları kolaylıkla silebilen bu özel silgi, kalemin plastik kapağı tarafından korunur. Böylece silgi, çanta ya da cepte taşınırken kirlenmez veya yerinden çıkmaz.

Faber Castell Mavi Auto 0.7 Uçlu Kalem Ergonomik mi?

Faber Castell Mavi Auto 0.7 Uçlu Kalem Ergonomik mi?

Faber Castell Auto 0.7 uçlu kalem, ergonomik bir tasarıma sahiptir. Kalemin boy ölçüleri standarttır. Böylece ürün, son derece kolay ve rahat bir şekilde kullanılabilir. Söz konusu uçlu kalem, rahatlıkla kavranabilen yuvarlak bir şekle sahiptir. Ürünün köşeli olmaması sayesinde kalemi tutarken parmaklarınız acımaz. Faber Castell Auto mavi 0.7 uçlu kalemin tutma kısmında ise kılıf mevcuttur. Üründe bulunan bu kılıf, kauçuktan üretilmiştir. Böylece kalemin tutma yeri oldukça yumuşak bir yapıya sahiptir. Kauçuk materyalinin yapısı sayesinde elinizin kayması da önlenir. Böylece kalemi çok sıkı bir şekilde tutmanıza gerek kalmaz. Faber Castell Auto mavi 0.7 uçlu kalemi kullanarak uzun süre boyunca kesintisiz yazı yazabilirsiniz.

Faber Castell Mavi Auto 0.7 Uçlu Kalem Kaliteli mi?

Faber Castell Mavi Auto 0.7 Uçlu Kalem Kaliteli mi?

Faber Castell Auto mavi 0.7 uçlu kalem, kullanıcı memnuniyeti ön planda tutularak özel olarak üretilmiştir. 200 yılı aşkın bir süredir kırtasiye malzemeleri üreten Faber Castell, sektöründe uzman bir firmadır. Söz konusu köklü marka, sahip olduğu tecrübeyi ürünlerinin kalitesiyle gösterir. Bu uçlu kalem, sağlam yapısı sayesinde uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanılabilir. Kalemin kullanımı için mekanizmasına uygun olan uçları yerleştirmeniz yeterlidir. Dilerseniz Faber Castell Auto mavi 0.7 uçlu kalem yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu fonksiyonel uçlu kaleme sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece ürünün kapınız kadar güvenle gelmesini sağlayabilir, online alışverişin ayrıcalıklarından yararlanma şansını elde edebilirsiniz.