Eyüp Sabri Tuncer Lavanta Kolonyası 400 ml - Pet Şişe

92,35 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (29)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
112,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Eyüp Sabri Tuncer Lavanta Kolonyası 400 ml - Pet Şişe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pedocom Satıcı Ünvanı: GÜDÜL KARDEŞLER GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0413002268800015 Vergi Kimlik Numarası: 4130022688
    Bu ürün pedocom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lavanta bahçelerinden esinlenen bu kreasyon, lavantanın çiçeksi notlar ve elegan misklerle harmanlanmasıyla yaratılmıştır. Lavanta Kolonyası 400 ml - Pet Şişe'nin modern ambalaj tasarımı, göz alıcı şişesi ve kapağı ile içeriğindeki kaliteyi görsellikle de birleştiriyor.
  • Üst Not: Çiçeksi notlar
  • Orta Not: Doğal lavanta
  • Alt Not: Tatlı musklar
  • 68 derece alkol ihtiva etmektedir.
  • Kullanım Ömrü:
  • Kapak açıldıktan sonra 12 ay

Ürün Özellikleri

  • Hacim 100 - 499 ml
  • Form Sprey
  • Ek Özellik Parfümlü
Geri Bildirim Ver

Eyüp Sabri Tuncer Kolonya Lavanta 400 ml

Temizlik ve ferahlık veren özellikleri ile ön plana çıkan kolonya oldukça büyük bir müşteri kitlesine sahiptir. Özel günlerde ve günlük hayatta kullanılan kolonyanın kalitesine, kokusuna ve temizlik özelliklerine bakılarak tercih yapılır. Eyüp Sabri Tuncer kolonya lavanta 400 ml sahip olduğu tüm özellikler ve avantajlar ile müşterilerin tüm beklentilerini karşılar. Bayram, nişan, sünnet gibi özel günlerde geleneksel olarak misafirlere ikram edilen kolonya herkes tarafından beğenilir. Kokusu ile harika bir performans sergileyen ürün, geleneksel özellikleri ile müşterileri fazlası ile memnun eder. Eyüp Sabri lavanta kolonyası lavanta özlü içeriğiyle ön plana çıkar. Doğanın enerjisini ve ferahlığını bünyesinde taşıyan bu ürüne rahatlıkla sahip olabilirsiniz. 7’den 70’e tüm kişiler tarafından kullanımı uygundur.

  • Lavanta özlü içerik
  • Sağlıklı kullanım avantajı
  • Şık ve kaliteli şişe tasarımı

Eyüp Sabri Tuncer Kolonya Lavanta 400 ml Özellikleri

Eyüp Sabri Tuncer Kolonya Lavanta 400 ml Özellikleri

Lavanta bahçelerinden esinlenerek üretilen bu ürün, çiçeksi ve elegan kokuların harmanlanması sonucu oluşup şık tasarıma sahip şişesi ile buluşur. Üst notasında çiçeksi notalar, orta notasında doğal lavanta ve alt notasında ise tatlı musklar bulunur. 68 derece alkol ihtiva edilir. Kullanım ömrü kapağı açıldıktan sonra 12 ay gibi uzun bir süredir. Tüm bu özelliklere sahip olan Eyüp Sabri Tuncer lavanta kolonya hem temizlik özelliği hem de hoş koku veren içeriği ile önemli bir avantaj sunar. Eyüp Sabri Tuncer kolonya lavanta 400 ml kullananlar ürünün tüm özellik ve avantajlarından oldukça memnun kalır. Ferah bir his uyandıran kolonya müşterilere eşsiz bir deneyim sunar. Ürünün sahip olduğu koku ve kalıcı temizlik, deneyimleyen müşterilerin özellikle dikkat ettiği niteliklerdir. İçerdiği alkol sayesinde cildinizdeki bakterileri kısa sürede yok eder.

Eyüp Sabri Tuncer Kolonya Lavanta 400 ml Yorumları

Eyüp Sabri Tuncer Kolonya Lavanta 400 ml Yorumları

Kalitesi ve kullanışlı özellikleri ile ön plana çıkan ürün hakkında yapılan yorumlar oldukça övgü dolu niteliktedir. Ürün hakkında yapılan olumlu yorumlar müşterilerin dikkatini çeker. İçeriğine yoğun bir ilginin oluşmasında, yapılan olumlu yorumların büyük bir etkisi vardır. Ürün, güven kazanarak müşteriler tarafından rahatlıkla tercih edilir. Temizlik özelliğinin yanı sıra ferahlatıcı etkisi ve hoş kokusu ile ön plana çıkan kolonya tek seferde birçok etki gösterir. Eyüp Sabri Tuncer kolonya lavanta 400 ml yorumları olumlu ve önemli özellikleri ile müşterilere büyük bir avantaj sunar. Yapılan yorumlara dikkat ederek avantajlı ve kaliteli alışveriş fırsatını yakalayabilirsiniz. Marka tarafından takip edilen her bir yorum fazlası ile önemlidir. Müşteri memnuniyeti oluşturan ürünün verdiği sonuçlar ve gösterdiği performans tüm yorumlara yansır. Bu yorumlar sayesinde ürün hakkında sağlıklı bilgiler alınır.

Eyüp Sabri Tuncer Kolonya Lavanta 400 ml Fiyatı

Eyüp Sabri Tuncer Kolonya Lavanta 400 ml Fiyatı

Eyüp Sabri Tuncer lavanta kolonyası 400 ml tüm özelliklerinin yanı sıra uygun fiyat aralığı ile dikkat çeker. Müşteriler tarafından büyük bir memnuniyet yaratan ürün, hesaplı fiyat özelliği ile ön plana çıkar. Ürün, tercih edilirken bakılan ilk özelliklerden biri fiyatıdır. Sahip olduğu avantajlı fiyat seçeneği müşterilerin seçme aşamasını kolaylaştırır ve kısa sürede tercih edilmesinde yardımcı olur. Eyüp Sabri Tuncer Kolonya Lavanta 400 ml fiyatı piyasa standartlarının oldukça altındadır. Müşteriler tarafından memnuniyet kazanan fiyat özelliği ürünün her kesim tarafından tercih edilmesine yardımcı olur. Bütçenizi zorlamaz ve kolaylıkla satın alabilirsiniz. Avantajlı fiyat seçenekleri ile sahip olabileceğiniz bu ürün marka tarafından titizlikle üretilir. Kokusu, etkisi ve performansı üst düzeydir. Tüm bu özellik ve avantajlara sahip olan bu kolonyaya Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.