Eyüp Sabri Tuncer 3 'lü Frambuazlı Sirke Saç Maskesi 250 ml Ve Rosıe Pamuk

Ürün Bilgileri

Eyüp Sabri Tuncer 3 'lü Frambuazlı Sirke Saç Maskesi 250 ml Ve Rosıe Pamuk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Düvenci Toptan Satıcı Ünvanı: DURU ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırklareli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0319022373100034 Vergi Kimlik Numarası: 3190223731
    Bu ürün Düvenci Toptan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eyüp Sabri Tuncer 3 'lü Frambuazlı Sirke Saç Maskesi 250 ml ve ROSIE Pamuk, Tüm saç tiplerinde güvenle kullanabileceğiniz şampuan öncesi bakım maskesi, tüm saçlarda rahatlıkla kullanılması için özel olarak formüle edilmiştir. Boya, fön gibi işlemlerden kaynaklı zarar görmüş saçlarınızın bakımını yaparken saç derisini güçlendirerek saçınızın daha sağlıklı ve canlı bir görünüme kavuşmasını sağlar. İçeriğindeki doğal zeytinyağı ve tatlı badem yağı sayesinde, düzenli kullanımda, önlemeye yardımcı olur ve saçınıza dış etkenlere karşı onarıcı bakım sağlar. Saç derisi için güçlü bir nemlendirici olan içeriğindeki Shea Butter sayesinde saçlarınızın güçlendiğini ve canlandığını hissedeceksiniz. Eyüp Sabri Tuncer Frambuazlı Sirke & Saç Bakım Maskesi'ni duştan önce kuru saçınıza dipten uca kadar masaj yaparak uygulayınız. Maskeyi 10 dakika saçınızda beklettikten sonra saçınızı durulayınız. Daha güçlü bir etki için saçınızı Eyüp Sabri Tuncer Frambuazlı Sirke&Süper Şampuan ile yıkayınız. Eyüp Sabri Tuncer Frambuazlı Sirke & Saç Bakım Maskesi ile saçlarınız parlasın, güçlensin ve yumuşasın. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Hayvansal yağlar içermez. Silikon içermez. Boya içermez. Paraben/Gluten içermez. ROSIE %100 Doğal Bebek Temizleme Pamuğu 60'lı, Bebek cildi, yetişkin cildine göre daha ince ve daha az yağlıdır. Cildin koruyucu tabakası henüz gelişmediğinden, dış etkenlere karşı savunmasızdır. Bebeğinizin cildini dış etkenlere, alerji ve tahrişe karşı korumak için cilt temizliğinde (kaynatılıp-soğutulmuş) suyla ıslatılmış pamuk kullanmak hekimlerin önerdiği çözümlerden biridir. %100 saf pamuktan üretilen, parfüm ve boya içermeyen Bebek Temizleme Pamuğu, bebeğinizin cildinde alerji ve tahriş oluşmasını engellemeye yardımcı olan doğal bir üründür.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Vegan
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Etki Nemlendirici
  • Özellik Sülfatsız
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver