EVİBU Boncuk Silikon Yastık 50x70 1000 gr / Ad Orta Sert Bir Adet

220 TL

Ürün Bilgileri

EVİBU Boncuk Silikon Yastık 50x70 1000 gr / Ad Orta Sert Bir Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DEKOMAT Satıcı Ünvanı: ALİCAN UYAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8980173344
    Bu ürün DEKOMAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SAYIN TÜKETİCİ,SİPARİŞ VERMEDEN ÖNCE AÇIKLAMA METNİNİ DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE OKUMANIZI RİCA EDERİZ. SAYIN MÜŞTERİMİZ LÜTFEN ÜRÜN AÇIKLAMALAR BÖLÜMÜNÜ DİKKATLE OKUYUNUZ VE SONRASINDA SİPARİŞ OLUŞTURUNUZ. Sayın müşterimiz ürünün formu incelik,kalınlık sertlik ve yumuşaklık olgusu ile değerlendirilmez. Bu tür ürünler sadece ağırlık birimiyle değerlendirilir, yastık şiltesi içinde ne kadar fazla boncuk silikon dolgu maddesi varsa o ürün o kadar set bir yapıdadır piyasa koşullarında en sert yastık formu 1200 gramdır bundan daha daha fazla dolgu maddesi yastık şiltesi içine sokulamaz zorla sokulsa bile ağzını dikilmesi çok zor olur ve seri üretim aşamasında üretici için çok zor bir üretim aşaması olur, o nedenle en ağır boncuk silikon yastık gramajı 1.200 gramdır bu gramajdaki yastıklar sert yastık olarak sınıflandırırlar incelemiş olduğunuz yastık 1.000 GR ORTA SERT YASTIK formunda bir yastıkdır bilgilerinize sunar keyifli alışverişler dilerim. Orta Sert 1000 gr/adet,rahat, hafif ve hijyeniktir. Dolgun BONCUK SİLİKON sayesinde tam destek sağlar ve şeklini korur. Ürün özellikleri: %100 pamuklu kumaştan üretilmiştir. Kumaş dokuma sıklığı 62 tel 1000/adet gr BONCUK SİLİKON dolguludur. 50x70 cm ebattındadır Yıkama talimatı: %100 pamuk kumaş 30 derecede yıkanabilir. Kuru temizleme uygulanabilir. ÜRÜN KARGO TAŞIMA AŞAMASINDA YER KAPLAMA AVANTAJI SAĞLAMA NEDENİ İLE VAKUMLU PAKETLERDE GÖNDERİLİR VAKUMU ÇÖZÜLEN ÜRÜN BİR SÜRE SONRA DOĞAL FORMATINA KAVUŞUR.

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Pamuklu
  • Dolgu Materyali Elyaf
  • Boyut/Ebat 50 x 70
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver