Eti Burçak Tam Buğday Unlu Bisküvi 131 g x 24 Adet

348 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eti Burçak Tam Buğday Unlu Bisküvi 131 g x 24 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ETİ ONLİNE Satıcı Ünvanı: HT PAZARLAMA GIDA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0464122868200001 Vergi Kimlik Numarası: 4641228682
    Bu ürün ETİ ONLİNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 7 adet sipariş verilebilir. 7 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Türkiye'nin ilk lifli bisküvisi olan Eti Burçak
  • Günlük lif ihtiyacımızın %59'unu karşılar
  • Vücudunuzun ihtiyaç duyduğu lifi lezzetle sunan, sindirime yardımcı ve sağlıklı
  • Çay saatlerinin en güzel ikramı
Geri Bildirim Ver

Eti Burçak Tam Buğday Unlu Bisküvi 131 gr x 24 Adet

Yüksek oranda tercih edilen tahıl ürünlerinden biri olan bisküvi günlük hayatta sıkça tüketilir. Eti Burçak tam buğday unlu bisküvi vücudunuzun gün içinde ihtiyaç duyduğu lifin yaklaşık %59’unu karşılar. Çay, kahveyle beraber de ikram edilebilen ürün büyük beğeni toplar. Tatlı ihtiyacınızı gidermek için de tercih edebileceğiniz Eti Burçak, sindirim sistemine yardımcı olabilir. Eti’nin ilk olarak 1978’de üretmeye başladığı Burçak aradan geçen uzun yıllara rağmen lezzetiyle popülaritesini korur. Ülkenin ilk lifli bisküvisi olan ürün damak tadınıza hitap eder. Yüksek lif kaynağı olan ürünün içinde 589,5 kcal enerji, 8 gr protein ve 27,5 gr şeker bulunur. Ayrıca bisküvinin içinde 17 gram yağ yer alır ve bu miktar oldukça ideal görülür.

  • Sindirime yardımcı ve sağlıklı
  • Yüksek lif kaynağı
  • Türkiye’nin ilk lifli bisküvisi

Köklü Geçmişinden Gelen Lezzetiyle Eti Burçak Bisküvi

Köklü Geçmişinden Gelen Lezzetiyle Eti Burçak Bisküvi

Bisküvi kelimesinin kökeni Fransızca biscuit kelimesinden gelir. İki defa pişmiş kurabiye anlamına gelen sözcük, Fransızca iki defa anlamına gelen bis ve pişmiş anlamına gelen cuit kelimelerinin birleşmesinden oluşur. İlk örneklerine 1886 yılında rastlanan ve popülaritesi giderek büyümeye devam eden bisküvinin birçok farklı çeşidi bulunur ve damak tadınıza hitap eder. Eti Burçak da Türkiye’nin dikkat çeken bisküvileri arasında yer alır. Eti’nin 1978’den bu yana ürettiği Burçak size tatlı olarak önemli bir alternatif sunar. Geride kalan yıllarda lezzetini korumayı başaran ürün müşterileri memnun etmesiyle dikkat çeker ve beğeni toplar. Taşıma kolaylığına sahip olan Eti Burçak tam buğday unlu bisküvi 131 g x 24 adet fiyatıyla size besin açısından da iyi bir alternatif sunar. Ürün ayrıca uzun süreli tüketim tarihiyle de güvenli bir seçenektir.

Uygun Eti Burçak Bisküvi 131 G x 24 Adet Fiyatı

Uygun Eti Burçak Bisküvi 131 G x 24 Adet Fiyatı

Yaklaşık 140 yıllık bir geçmişe sahip olan bisküvi, insanların vazgeçilmezi arasında yer alır. Türkiye’de ise bisküvi denince akla gelen ilk ürünlerden olan Eti Burçak tam buğday unlu bisküvi 131 g x 24 adet fiyatı ve lezzetiyle dikkat çeker. %24’ünde tam buğday unu kullanılan Eti Burçak içinde karamel bulunur. Bitkisel yağ olarak palm, ayçiçek, pamuk ve kanolanın kullanıldığı ürünün 9,4 gramı doymuş yağdan oluşur. Burçak bisküvinin içindeki kalorinin %18,8’i bu doymuş yağdan gelir. Pastörize yumurtanın da kullanıldığı bisküvi, Türkiye’de sıklıkla tüketilen tahıl ürünleri arasında yer alır. Uzun yıllardır çay ve kahvenin yanında ikram edilen Burçak, size yüksek kalitede bir lezzet sunar. 100 gramında 5,1 gram lif bulunduran ürünün lif oranı %5’e tekabül eder. Ayrıca içinde yağsız süt tozu bulunur.

Eti Burçak Bisküvi 131 G x 24 Adet Yorumları Trendyol’da

Eti Burçak Bisküvi 131 G x 24 Adet Yorumları Trendyol’da

Eti Burçak tam buğday unlu bisküvi 131 g x 24 adet yorumları kısmında paylaşılan fikirler gerçek müşterilere aittir. Müşteriler paylaştıkları yorumlarda ürünün lezzetine vurgu yapar. Ürünü yıllardır beğenerek tükettiklerini dile getirir. Yapılan yorumlar ürün için size iyi bir referans kaynağı olabilir. Yorumlarda ayrıca kokusunun güzelliğine de vurgu yapılan ürünün nostalji tadı verdiği belirtilir. Birçok paylaşımda kahve ve çayın yanında özel bir lezzet verdiği vurgulanan Eti Burçak müşterilerden tam puan alır. Ürün lif oranının yüksekliği ile övülür ve bu özelliğinin önemine vurgu yapılır. Yorumlarda 589,5 kcal enerji oranına dikkat çekilen Eti Burçak bisküvisinin gün içinde acıktığınız saatlerde oldukça iyi ve doyurucu bir alternatif olabileceği vurgulanır. İçindeki protein oranının yüksekliğiyle göze çarpan ve küçük ya da büyük herkes tarafından sevilen ürünü siz de tüketebilirsiniz.