Eti Burçak Kurabi Kakaolu Yer Fıstıklı 198 G ( 10 Adet )

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eti Burçak Kurabi Kakaolu Yer Fıstıklı 198 G ( 10 Adet )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKDEMIR SHOP&TRADE Satıcı Ünvanı: MUHAMMED EMİN AKDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1535306810200000 Vergi Kimlik Numarası: 0210625797
    Bu ürün AKDEMIR SHOP&TRADE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eti Burçak Kurabi Kakaolu Yer Fıstıklı 198 g ( 10 ADET )
Geri Bildirim Ver

Eti Burçak Kurabi 198 g Kakaolu Yer Fıstıklı 10 Adet

Eti Burçak Kurabi kakaolu yer fıstıklı 198 g (10 adet), damakta eşsiz bir lezzet bırakan tarifi, pratik kullanımı ve sağlıklı içeriğiyle dikkat çeken bir üründür. Türkiye'nin en sevilen atıştırmalık markalarından biri tarafından üretilen Kurabi, lezzetin ve keyfin buluştuğu özel bir üründür. Çay ya da kahvenin vazgeçilmez eşlikçisi olan Kurabi, her damak zevkine hitap eder.

  • Lezzetli içerik

  • Besleyici yapı

  • Rahat kullanım

Eti Burçak Kurabi Kakaolu Yer Fıstıklı 198 g Özellikleri

Eti Burçak Kurabi Kakaolu Yer Fıstıklı 198 g ÖzellikleriEti Burçak Kurabi kakaolu yer fıstıklı 198 g (10 adet) özellikleri arasında çikolata ve yer fıstığının eşsiz birleşimi öne çıkar. Muhteşem bir lezzet patlaması yaşayabileceğiniz Kurabi, her lokmada tatlı ve tuzlu lezzet dengesi sunar. Pratik ambalajı ile günlük yaşamınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz oldukça lezzetli ve keyifli bir üründür. Çoklu ürün seçeneği sayesinde uzun süre bitmeden tüketebileceğiniz lezzet dolu seçenekler arasında yer alır. Evde, ofiste, seyahatlerde ya da dilediğiniz her alanda rahatlıkla tüketebilir; keyifli ve rahat bir gün geçirebilirsiniz. Pratikliği sayesinde acıktığınızda veya tatlı bir şey istediğinizde rahatlıkla tüketebilirsiniz. Çocuk ve yetişkinler için ideal bir atıştırmalık olup damak zevkinize hitap edebilir. Çocuklar için benzersiz seçenekler sunan Eti Burçak, enerji verici lezzeti ile keyifli bir atıştırmalık deneyimi sunar. Yetişkinler için yoğun iş temposu veya günlük aktiviteler sırasında tercih edilen enerji verici ve lezzetli bir seçenektir.

Eti Burçak Kurabi Kakaolu Yer Fıstıklı 198 g Kullanımı

Eti Burçak Kurabi Kakaolu Yer Fıstıklı 198 g KullanımıEti Burçak kakaolu Kurabi; lezzetli yapısı, enerji verici içeriği ve ambalaj kalitesiyle dikkat çeker. Hijyenik ortamlarda işçilikli üretim safhalarından geçirilerek hizmetinize sunulan taze ve lezzetli bir atıştırmalıktır. Protein ve sağlıklı yağlar bakımından zengin olup vücut sağlığınızı koruyabilir. Tekli paketler içerisinde sunulan Kurabi, 10 adet toplu paketiyle uzun süre kullanılabilir. Kullanılmadığı zamanlarda serin ve kuru yerde muhafaza ederek tazeliğini ve lezzetini koruyabilirsiniz. Dilediğiniz yerde tüketebileceğiniz Eti Burçak; çay, kahve ve diğer içeceklerle birlikte tüketilebilir. Hızlı bir atıştırmalık olarak bilinen bu ürün, lezzetli ve besleyici içeriği sayesinde açlığınızı yatıştırdığından ara öğün yerine de kullanılabilir. Kendiniz tüketebileceğiniz gibi arkadaşlıklarınız ya da sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz harika bir seçenektir. Lezzetin ve keyfin mükemmel bir buluşması olan Kurabi, çikolata ve yer fıstığının muhteşem birleşimidir. Her lokmada sizi cezbederek her anınızı keyiflendirebilen her an yanınızda bulundurabileceğiniz özel bir üründür.

Eti Burçak Kurabi Kakaolu Yer Fıstıklı 198 g Fiyatı ve Yorumları

Eti Burçak Kurabi Kakaolu Yer Fıstıklı 198 g Fiyatı ve YorumlarıÇocukların en çok sevdiği tatlı ve tuzlu lezzetlerin mükemmel bir karışımı olan Kurabi, her damak zevkine hitap edebilir. Evde, ofiste, seyahatte veya günün her anında tercih edebileceğiniz harika lezzetler arasında yer alır. Çay saatleri ve davetlerde de özel lezzetiyle ön plana çıkan mükemmel bir atıştırmalıktır. Misafirlerinize keyifle sunabileceğiniz lezzetli, sağlıklı ve hafif atıştırmalıklar arasında yer alır. Protein ve sağlıklı yağlar açısından zengin olan Kurabi, tatlı ihtiyacını karşılar. Tatlı krizi geldiğinde ya da canınız bir şeyler atıştırmak istediğinde kolaylıkla tercih edebilirsiniz. Çantanıza veya ofiste bir çekmeceye kolayca sığdırarak her yerde keyifle tüketebilirsiniz. Eti Burçak Kurabi kakaolu yer fıstıklı 198 g (10 adet) yorum ve kullanıcı değerlendirmeleri ürün özellikleri ve kullanımı hakkında bilgi sunar. Eti Burçak Kurabi kakaolu yer fıstıklı 198 g (10 adet) fiyat bilgisi ve daha fazlasına Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.