Eti Burçak Bisküvi 3'lü 393 G

99,99 TL
(33,33 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
300 TL'ye 10 TL İndirim
3. Ürüne 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
119,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eti Burçak Bisküvi 3'lü 393 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEPET GIDA Satıcı Ünvanı: SERAP BULUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1900592147
    Bu ürün SEPET GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Burçak Ambalajlı 3 Paket
  • Türkiye'nin ilk lifli bisküvisi olan Burçak
  • Günlük lif ihtiyacımızın %59'unu karşılar
  • Vücudunuzun ihtiyaç duyduğu lifi lezzetle sunan, sindirime yardımcı ve sağlıklı
  • Çay saatlerinin en güzel ikramı
Geri Bildirim Ver

Eti ETİBRÇK3LÜ-001 393 g 3'lü Burçak Bisküvi

Eti burçak bisküvi 3’lü 393 g, Türkiye’nin ilk lifli bisküvisi olarak bilinmektedir. Günlük lif ihtiyacınızın %59’unu karşılamasıyla birlikte oldukça sağlıklı ve bir o kadar da lezzetli bir çay saati alternatifidir. Vücudunuzun ihtiyaç duyduğu lifi lezzetle buluşturan eli lifli bisküvi, sindirime yardımcı olan yönüyle de çay saatlerinin vazgeçilmez ikramları arasındadır. Günün her vaktinde tüketebileceğiniz bu ürünü, sabahları meyveli yoğurtlarla, ara öğünlerinizde çay ve kahve eşlikçisi olarak ya da tatlı tariflerinde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Eti burçak bisküvi 3’lü 393 g, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir. Serin, rutubetsiz ve güneş görmeyen yerlerde muhafaza ediniz. Eti burçak bisküvi 3’lü 393 g ürününün genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Net miktarı 393 gramdır.
  • 3’lü paket halinde ambalajlanmıştır.
  • Türkiye’nin sevilen lifli bisküvisidir.

Eti Burçak 393 g 3’lü Bisküvinin Özellikleri Nelerdir?

Eti Burçak 393 g 3’lü Bisküvinin Özellikleri Nelerdir?

Eti burçak bisküvi ambalajlı 3’lü paket 393 g, içerisinde bulunan Buğday Unu, Tam Buğday Unu %24, Bitkisel Yağ (Palm, Ayçiçek, Pamuk, Kanola), Şeker, Pastörize Yumurta, Malt Ekstrakt (Arpa Ürünü), Kabartıcılar (Amonyum Hidrojen Karbonat, Sodyum Hidrojen Karbonat, Sodyum Asit Pirofosfat), İnvert Şeker Şurubu, Peynir Altı Suyu Tozu (Süt Ürünü), Yağsız Süt Tozu, Kepek, Tuz, Aroma Vericiler, Emülgatör (Sodyum Stearol-2-Laktilat), Renklendirici (Karamel) dolayısıyla oldukça besleyicidir. Birçok tarifin baş kahramanı olan bisküvi, çay saatlerinin ve ara öğünlerin vazgeçilmez sağlıklı atıştırmalığı olarak bilinmektedir. Türkiye’de üretilen eti bisküvi, gluten içermektedir. Gluten intoleransı olan bireylerin tüketmesi önerilmemektedir. Alerjen uyarı ise glutenin yanı sıra, süt ve yumurta içerdiğinden süt ürünlerini de kapsamaktadır. Soya ürünü ve susam içerdiğinden alerjenik yapısı olanların ürünü tüketmemeleri tavsiye edilmektedir.

Eti Burçak 393 g 3’lü Bisküvi Lezzetli midir?

Eti burçak lifli bisküvi, 100 gramında bulunan 5.1 oranında lif, 6.1 oranında protein, 21.0 şeker, 0.9 tuz ve 17.0 yağ sayesinde oldukça lezzetlidir. İçeriğindeki lif ve protein oranı dolayısıyla sporcular ve sağlıklı beslenenler tarafından da sıklıkla tercih edilen bisküvi, doyurucu bir ara öğün yerine geçebilmektedir. Lezzetli tadı ve pratik ambalajıyla herkesin çantasına atıp rahatlıkla yanında taşıyabileceği bir kurtarıcı haline gelmektedir. 100 gramında toplam 450 kilo kalori bulunduğundan, tansiyon ve şeker düşüklüğü anlarında pratik bir şekilde çantadan çıkartılıp tüketilebilen sağlıklı bir alternatif olmuştur. Günlük lif ihtiyacınızın yarısından fazlasını karşılama vaadinde bulunduğundan, sadece enerjiye ihtiyaç duyduğunuz anlarda değil, çay ve kahvenizin yanında günlük olarak sağlıklı bir ara öğün olarak da tüketebilirsiniz.

Eti Burçak 393 g 3’lü Bisküviyle Tatlı Yapımında Kullanılır mı?

Eti Burçak bisküvi, mozaik pasta, magnolia, bisküvi pastası gibi birçok tarifte kullanılan bir bisküvidir. Eti Burçak bisküvi 3’lü 393 g ile mozaik pasta yapmak isterseniz, çikolata sosuyla birlikte ufaladığınız eti burçakları kullanarak, sıra dışı bir lezzet yakalayabilirsiniz. Cheesecake yapmak için ise Eti Burçak’ı taban olarak kullanabilirsiniz. Benzer şekilde eti burçak bisküviyi tatlılarınızda ara katman olarak da kullanabilirsiniz, pastacı kreması ve meyvelerle yapılan bir magnolia tarifine ara katman olarak ufalanan Burçak bisküvi oldukça yakışacak ve tatlınızı tamamlar nitelikte olacaktır. Tatlılarınızın üzerini süsleme amaçlı da kullanabileceğiniz ürün, ufalanarak veya rondodan geçirilerek pastalarınızın ve sütlü kase tatlılarının üzerine süsleme malzemesi olarak da kullanılabilmektedir. Rondodan geçirme aşamasında fındık, ceviz gibi kuruyemişleri de ekleyip süslemenizin kıvamını yoğunlaştırıp zengin bir tat yakalayabilirsiniz. Dilerseniz Eti burçak bisküvi 3’lü 393 g yorumlarını inceleyebilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu bisküviyi Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla satın alabilirsiniz.