esdekor Açık Pembe Zambak Yapay Çiçek 100cm Dekorasyon Gerçekçi Dal Tamamlayıcı Dekor Obje Bükülür 1 Adet

Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

esdekor Açık Pembe Zambak Yapay Çiçek 100cm Dekorasyon Gerçekçi Dal Tamamlayıcı Dekor Obje Bükülür 1 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ESDEKORataşehir Satıcı Ünvanı: ES DEKOR MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0377006451300017 Vergi Kimlik Numarası: 3770064513
    Bu ürün ESDEKORataşehir tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "Açık Pembe Zambak 100cm Yapay Çiçek Dekoratif Gerçekçi Dal Tamamlayıcı Dekor Objesi 1 Adet. Evinizin atmosferine doğanın güzelliğini ve tazeliğini katın! Bu 100 cm uzunluğundaki açık pembe zambak yapay çiçek, iç mekanınıza estetik bir dokunuş sağlayacak. Gerçekçi görünümü ve esnek yapısıyla dikkat çeken bu dekoratif obje, tamamlayıcı bir dekorasyon parçası olarak öne çıkıyor. Açık Pembe Zambak Yapay Çiçek, detaylı yapısı ve canlı pembe rengiyle odanızı canlandırıyor. Gerçek zambakları aratmayacak kadar doğal bir görünüme sahip olan bu çiçek, evinize tazelik ve güzellik katıyor. Ayrıca, bükülebilir özelliği sayesinde istediğiniz şekilde kullanabilir ve değişiklik yapabilirsiniz. Bu ürün, bakım gerektirmeyen yapısıyla uzun süre canlılığını koruyacak. Açık Pembe Zambak Yapay Çiçek, evinizin atmosferini zenginleştirirken aynı zamanda dekorasyonunuzun önemli bir parçası olacak, doğal bir atmosfer oluşturmanıza yardımcı olacak."

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • Yükseklik 81 - 100
  • Çiçek Türü Tek Dal
Geri Bildirim Ver