ENTEC 20-10-10 Yavaş Salınımlı Npk Azot Fosfor Potasyum Gübre 40kg

1.850 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.099,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.500 TL

Ürün Bilgileri

ENTEC 20-10-10 Yavaş Salınımlı Npk Azot Fosfor Potasyum Gübre 40kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇOTANAK MOTOR Satıcı Ünvanı: MUAMMER HOROZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Giresun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4630153788
    Bu ürün ÇOTANAK MOTOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Entec 20-10-10 Gübre Yavaş Salınımlı Azotlu Gübre 1KG FİYATIDIR. 1 TORBA 40 KG. 40KG VE KATLARI ALIMLARINIZDA ÇUVAL OLARAK GÖNDERİLİR.PARÇA ALIMLARINIZDA POŞETLENİP GÖNDERİLMEKTEDİR. ENTEC 20-10-10,içeriğindeki azotun amonyum formu,DMPP ile inhibe edilerek üretilmiş özel bir gübredir.DMPP sayesinde,amonyum azotunun nıtrat azotuna dönüşümü 8-10 haftaya kadar engellenerek,azotun gerek gaz halinde atmosfere kaçışı ve gerekse nıtrat formunda topraktan yıkanması önlenir. KULLANIM ALANI,MİKTARI VE ŞEKLİ KULLANIM ALANI KULLANIM MİKTARI VE ŞEKLİ Yumuşak ve sert çekirdekli meyvelerde 40-80 kg/da/topraktan veya ağaç başına 1-2,5 kg Turunçgillerde ve zeytin ağaçlarında 40-80 kg/da/topraktan veya ağaç başına 1-2,5 kg Bağlarda 30-50 kg/da/topraktan veya ağaç başına 150-250gr Sera ve açık alan sebzelerinde 40-70 kg/da/Topraktan(Taban gübrelemesi) Endüstri bitkilerinde 30-50 kg/da/Topraktan(Taban gübrelemesi) Tarla bitkilerinde(Buğday,arpa,çeltik,mısır,vb.) 30-50 kg/da/Topraktan(Taban gübrelemesi) DEPOLAMA ŞARTLARI ambalajında,normal şartlar altında(serin ve kuru yerlerde) muhafaza ediniz.Ürünü direkt güneş ışığına maruz bırakmayınız.Normal şartlarda en az 3 yıl süre ile fiziksel ve kimyasal özelliklerini muhafaza eder.Depolama sıcaklığı 0 ile +40 derece arasında olmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 40 L
  • Ağırlık 40 Kg
Geri Bildirim Ver

ENTEC P18944S5238 20-10-10 Yavaş Salınımlı Npk Azot Fosfor Potasyum 40kg Gübre

ENTEC 20-10-10 40 kg azot fosfor potasyum gübre bahçe işlerinde kullanılmak için tasarlanmış bir üründür. Ürün çeşitli bitkilerin büyüme aşamasında desteklenmesi için geliştirilir. Bu sayede ENTEC 40 kg 20-10-10 yavaş salınımlı NPK azot fosfor potasyum gübre oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Ürün 40 kilogramlık bir pakette satışa sunulur. Gübrenin dış ambalajı dayanıklı bir malzemeden üretilir. Ambalaj, sıvı başta olmak üzere nem ve hava gibi çeşitli olumsuz koşullara karşı dirençli yapıdadır. Bu sayede kullanılmadığı zamanlarda ENTEC gübre paket içerisinde güvenle saklanabilir.

  • Özellik: Yavaş salınımlı
  • Ağırlık: 40 kg
  • Ana Bileşenler: Azot, fosfor ve potasyum

ENTEC 20-10-10 Npk Azot Fosfor Potasyum Gübre Özellikleri

ENTEC 20-10-10 Npk Azot Fosfor Potasyum Gübre Özellikleri

ENTEC 20-10-10 yavaş salınımlı azotlu gübre özel yapısı sayesinde bitkilerin gelişimlerini destekler. Ürün bitkilerin büyüme evrelerinin farklı aşamalarında uygulanabilir. ENTEC 20-10-10 40 kg azot fosfor potasyum gübre bitkilerin köklerinin ve gövdelerinin daha güçlü bir yapıya kavuşmasına yardımcı olur. Ürün ayrıca bitkilerden alınan verimin artırılmasında da etkilidir. ENTEC 20-10-10 40 kg azot fosfor potasyum gübre oldukça özel bir kombinasyona sahiptir. Gübrenin içerisinde azot, fosfor ve potasyum mineralleri bulunur.

Formülündeki azot, DMPP isimli özel bir bileşen ile inhibe edilmiştir. Bu sayede azot kullanım sırasında form değişikliğini uğramaz. Kullanılan bu özel sistem sayesinde azot gaz formuna geçerek havaya karışmadığı gibi nitrat formunda kalarak toprakta yıkanmaz. Böylelikle gübreden alınan verimlilikte artırılır. Bu sayede gübre toprakta 8-10 hafta kadar etkin şekilde kalır.

ENTEC Azot Fosfor Potasyum Gübre Hangi Bitkilerde Kullanılır?

ENTEC 20-10-10 yavaş salınımlı azotlu gübre oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Ürün, meyve ağaçlarında kullanıma uygundur. Gübrenin kullanılabileceği meyve ağacı türleri yumuşak, sert ve çekirdekli olanlardır. Üründen turunçgillerde ve zeytin ağaçlarında da yararlanılabilir. Portakal, mandalina ve limon gibi ağaçların yetiştirilmesinde ENTEC gübre rahatlıkla kullanılabilir. Gübrenin kullanılabileceği bir diğer alan ise bağlardır. Üzümlerden alınan verimin artırılması için üreticiler ENTEC gübreden faydalanabilir. Bu bitkisel madde her çeşit sebzenin yetiştirilmesinde tercih edilebilir. Gübre hem açık alanlarda yetiştirilen meyvelerde hem de sera ürünlerinde büyümeyi destekleyen bir yöntem olarak kullanıma uygundur. ENTEC 20 10 10 gübre ayrıca endüstriyel bitkilerin yetiştirilmesinde de tercih edilir. Tütün, pamuk, çay ve haşhaş gibi çeşitli bitkilerin verimliliğini artırmak için ENTEC gübreden yararlanabilirsiniz.

ENTEC Npk Azot Fosfor Potasyum Gübresi Nasıl Muhafaza Edilir?

ENTEC yavaş salınımlı azotlu 40 kg gübre kolay şekilde muhafaza edilebilir. Ürünün saklanması oldukça pratiktir. ENTEC yavaş salınımlı azotlu 40 kg gübreyi kendi ambalajı içerisinde güvenle muhafaza edebilirsiniz. Ancak ürünün saklanırken etkinliğini kaybetmemesi için dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunur. Bu noktaların başında saklanma ısısı gelir. Ürün 0 ile 40 derece arasında saklanmalıdır. Ancak belirtilen aralığın altı ve üstü değerler gübrenin etkinliğine zarar verebilir. Gübrenin saklanmasında dikkat edilmesi gereken bir diğer unsur ise ışık seviyesidir. Direkt güneş ışığına maruz kalması da içeriğinde değişimlere sebep olabilir. Bu sebeple karanlık yerlerde saklanması önerilir. Ürün bu şartlar sağlandığı takdirde 3 yıla kadar performansını yitirmeden depolanabilir. Dilerseniz Trendyol'da yer alan ENTEC 40 kg 20-10-10 yavaş salınımlı NPK azot fosfor potasyum gübre yorumlarını inceleyerek ürünün etkinliği ve kullanımı ile ilgili kullanıcı değerlendirmelerine ulaşabilirsiniz. Ürünü Trendyol üzerinden güvenli ödeme ile kolaylıkla satın alabilirsiniz.