Engo Huawei Watch Gt 3 Ekran Koruyucu Nano Flexible 42mm Watch Gt3

Ürün Bilgileri

Engo Huawei Watch Gt 3 Ekran Koruyucu Nano Flexible 42mm Watch Gt3

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Huawei Watch GT 3 Ekran Koruyucu Nano Flexible 42mm Özellikleri: Tam kaplama Watch GT 3 Ekran Koruyucu (Watch GT 3 Elegant / Watch GT 3 Elegant Milanese) ısı bükme teknolojisi ile filmin saatinize sorunsuz bir şekilde uymasını sağlar. Saat ekranını en üst düzeyde koruması amaçlanmıştır. Darbelere ve çizilmeye karşı dayanıklıdır. Oleofobik kaplama ekran koruyucu, akıllı saat 'i sudan, yağlı kirli veya yağmur damlalarından etkili bir şekilde korur. Yüksek şeffaflığa sahip parmak izi önleyici premium ekran, Huawei Watch GT3 orijinal rengi ve parlaklığı korur
  • Hem iç hem de dış mekan aktiviteleri için tasarlanmıştır. Ultra ince özel kaplama %100 dokunma sağlar. Yüksek duyarlı dokunuş ile Huawei Watch GT3 saatinizde dokunmatik hassasiyetini bozmaz. Mükemmel dokunma ve kaydırma hassas yetenekleri, saatinizi etkili bir şekilde kullanmanıza izin verir. Yuvarlak kenarlar ve doğru boyutlu kavisli tasarım, Huawei Watch GT3 ekran koruyucu saatinizde mükemmel uyum sağlar. Uyumlu Modeller: - Huawei Watch GT 3 Elegant 42mm - Huawei Watch GT 3 Elegant Milanese 42mm Detaylar: 1. Malzeme: PMMA* + PET 2. Tam ekran kapsama ve kavisli uyum 3. Watch GT 3 42mm, 0.3mm kalınlık, ince ve hafif. 4. Yüksek şeffaflık size yüksek çözünürlüklü net görüntüleme sağlar. 5. Esnek ve bükülebilir: kompozit malzemeler çarpışmaları önlemede çok iyidir. 6. Hydrophobic ve oleofobik ekran kaplama parmak izlerinden ter ve yağ kalıntılarına karşı korur. 7. Kolay kurulum: kolay kurulum için kabarcıksız yapıştırıcılar ve kaldırıldığında kalıntı bırakmaz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 6 Ay
  • Uyumlu Marka Huawei Uyumlu
Geri Bildirim Ver