Endülüs Yayınları Sevginin Varlık Yapısı

361,05 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Endülüs Yayınları Sevginin Varlık Yapısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitapcebi Satıcı Ünvanı: HALİL İBRAHİM GÜRLEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4460383639
    Bu ürün Kitapcebi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sevgi üstüne yazma tarihin eski devirlerinde oldugu gibi, bugün de yaygindir. Halihazirda ask, sevgi, cinsellik vb. kavramlarla ilgili çesitli türden epey çalisma var. Bu çalisma bir psikoloji veya edebiyat çalismasi degil, fakat felsefi bir incelemedir. Sevgi dedigimiz fenomenin varlik yapisini, onun deneyim ufku içerisinde yer alan fenomenlerle iliskisi içerisinde, fenomenolojik yöntemle ve diyalektik bir tarzda tahlil etmektedir. Özellikle karsitlarin uyumsuzlugu, heterojen özsel tekilliklerin birbiriyle bagdastirilamayacagi düsüncesini hem sadakatle takip etmeye hem de somut analizlerle bunun dogrulugunu göstermeye çalistik. Fenomenolojik yöntemi sufi tecrübenin tahlilinde de kullandik. Tanri askiyla ilgili yaptigimiz kisa imkan tartismasindan sonra mutasavviflarin beyanlarini esas alarak bazi fenomenolojik tahliller yapildi. Ancak ne kadar çok sufi deneyim fenomenolojik tahlile tabi tutulursa o kadar çok öz kesfi yapilabilir. Transandantal fenomenoloji sufi deneyimlerin bir ampirik gerçeklige tekabül edip etmedigiyle ilgilenmedigi için sufilerin kendi deneyimlerine iliskin beyanlarini esas alarak bu deneyimin özsel yapilarini kesfedebilir. Ürün Adı: Sevginin Varlık Yapısı Ürün Kodu: 9786056729188 Basım Yılı: 2017.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen: Habib Türker En düşük fiyat politikasıyla, İnternet dünyasında benzersiz fiyatları siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.%100 müşteri memnuniyetini ilke edinerek sizlere hizmet vermekteyiz. Tüm ürünlerde kargo ücretsizdir. Sipariş en geç 2-3 iş günü içerisinde kargolanır.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Edgar Allan Poe
  • Roman Türü Korku-Gerilim
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver