Enchen Enchen Hummingbird Şarjlı Tıraş Makinesi USB Saç Tıraş

Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
761,45 TL717,33 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
737,23 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Enchen Enchen Hummingbird Şarjlı Tıraş Makinesi USB Saç Tıraş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ereyon Satıcı Ünvanı: EREYON ELEKTRONİK TİCARET VE SANAL MAĞAZACILIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0354034517500018 Vergi Kimlik Numarası: 3540345175
    Bu ürün Ereyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Xiaomi saç tıraş makinesi, 3 tarağa sahiptir.
  • Paket içeriğinde tıraş makinesi, 3 tarak ve USB kablosu bulunur.
  • Kablosuz çalışır.
  • Düşük ses seviyesiyle rahat kullanım sunar.
  • T şeklindeki kesici başlığı saç modelini düzeltir.
  • 0.3 mm bıçak genişliğine sahiptir.
  • Kesici başlığın geniş tasarımı hızlı sonuç verir.
  • 10W yüksek güç, motoru 7100 rpm hızında çalıştırır
  • Takılma ve saç çekme sorunu yaşatmaz.
  • Dahili 1500 mAh büyük kapasiteli lityum bataryaya sahiptir.
  • Tek bir şarjla 8 aya kadar kullanım süresi sağlar.
  • Seyahatlerde güvenle taşınabilecek boyuttadır.
  • Akıllı güç USB şarj sistemi bulunur.
  • Güvenlik korumaları ve şarj durumu göstergesi vardır.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Tıraş Bölgesi Saç
  • Renk Siyah
  • Şarjlı Kullanım Süresi 4-6 Saat
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 3-5
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Xiaomi Enchen Hummingbird Saç Kesme Makinesi

Xiomi Enchen ile Sinek Kuşu Kanat Çırpış Hızıyla Tıraş Deneyimi

Erkek kişisel bakımı deyince akla ilk tıraş makineleri gelir. Bakımlı bir erkekte göze ilk çarpan saçların ve sakalın görünümüdür. Günümüzün koşturma ile geçen günlerinde berbere gitmeye her zaman vakit bulamayan şehir erkeğinin en büyük kurtarıcılarından biri tıraş makineleridir. Ayrıca fonksiyonel bir saç kesme makinesi sizi bakımlı ve sağlıklı saç için berber masrafından da kurtaracaktır. Uzun vadede ciddi bir tasarruf etmek bu sayede artık elinizde. Kişisel kullanımın yanında berberler dükkânları için de bu tür makineleri edinebilir. Xiaomi Enchen Hummingbird Saç Kesme Makinesi fiyat performansta adını ilk sıraya yazdırmayı başaran Xiaomi kişisel bakım cihazlarından biridir. Öncelikle ürünün adı dikkatimizi çekiyor. Hummingbird, sinek kuşu demektir ve kanat çırpış hızlarıyla bilinir. Hummingbird 10 watt profesyonel güç sağlar, motor hızı 7100 rpm’dir. Dakikada 7100 defa devir dakika demektir. Hiçbir şekilde saçınızı çekmeden, takılma yaşamadan çok pürüzsüz bir tıraş deneyimi yaşarsınız. Böylece marka, ürününe vermiş olduğu hummingbird adının hakkını da vermiş oluyor. Cihaz, dâhili 1500 mAh büyük kapasiteli lityum bataryaya sahiptir. Lityum pil sayesinde verimli çalışıp, hızlı şarj olabiliyor. Tam dolum şarj kapasitesine 2.5 saatte ulaşabilir. Şarj süresi kesintisiz 4-6 saattir ve 8 aylık bir kullanım için idealdir. Yani neredeyse 8 ay boyunca hiç şarja takmadan kullanabilirsiniz. Cihazı herhangi bir USB ile rahatlıkla doldurabilirsiniz. Pilli makineler yerine şarjlı makinelerin avantajı kullanıcı lehine daha fazladır. Xiaomi Enchen USB Şarj Saç Tıraş Makinesi devamlı pil alma masrafından ve zahmetinden sizi kurtarır. Ayrıca pil akma durumunda makinenizde paslanmaya hatta bozulmaya sebep olabilir. Cihazınızı isterseniz bilgisayarınız yardımı ile bile kolayca şarj edebilirsiniz. USB kablosu ürünün içerisinde paket dâhilinde mevcuttur. Makinenin kuru makine olması da şarj konusunda avantaj sağlar. Islak tıraş olmak daha fazla güç harcadığı için makinenin şarjının daha çabuk bitmesine sebep olur. Ayrıca kuru tıraş her yerde yapılabilir ve ardından bir temizlik gerektirmez.

Xiaomi Enchen Kısık Ses Performansı

Kısık Ses Performansı

Cihaz gücünün yanında piyasadaki rakipleriyle değerlendirince oldukça kısık bir sese sahiptir. Ses seviyesi 50 desibelden daha azdır. Aynı sinek kuşunun sesi gibi düşük sesin yanında güçlü bir performans sağlar. Burada da marka, cihaza koyduğu ismin hakkını veriyor. Cihaz başlığı değişen makinelerde bir süre sonra yüksek ses problemi oluyor. Başlığının sabit kalması kullanıcıya düşük seste istikrar sağlamasıyla bu konuda avantaj sunuyor. Sabahın erken saatlerinde veya gece geç saatlerde kimseyi uyandırma tedirginliği yaşamadan rahatlıkla tıraşınıza devam edebilirsiniz. Rahatsız edici gürültülü sesi anımsadığınız zaman makineyi tercih etmek için sessiz bir tıraş deneyiminin önemli bir artı yön olduğunu düşünebilirsiniz. Yalnız yaşasanız dahi adeta yer kazıyormuş gibi bir sesle güne başlamak pek istenilesi bir durum değil. Cihaz, tamamen paslanmaz çelikten üretilmiştir. Paslanmaz çelik oluşu uzun süreli bir kullanım sağladığı gibi aynı zamanda sağlık için de önemli bir konudur. Pas, bulaştığında ölümle sonuçlanan tetanoza dahi sebep olabilir. Cildimizde kullandığımız tüm ürünlerde oldukça seçici olmalıyız. Cihazın uzun ömrüne ömür katmak için içinden yağ da çıkıyor. İhtiyaca göre cihazın yağlamasını yaparsanız daha uzun bir kullanım sağlar. Uzun ömür için her kullanım sonrası yağlama öneriliyor. Makinenin ergonomik ve şık gri-siyah tasarımı da asil görünümüyle kullanıcısının dikkatini çekmeyi başarıyor. Elde kullanım esnasında rahat bir deneyim sağlıyor. Boyutu ile küçük ele sahip kişiler de rahatlıkla kullanabilir. Kendiniz için en ideal olan saç tıraş makinesini seçerken ilk kriter kesinlikle bıçak sayısı ve bıçakların işlevselliğidir. T şeklinde kesici bıçağıyla Hummingbird kademeli saç modeli düzeltmek için tasarlanmıştır. T bıçağı sayesinde tıraşta ense çizimi ve kulak kenarlarında daha etkili profesyonel bir deneyim sunuyor. Kesici başlığın geniş tasarımı sayesinde oldukça hızlı sonuç alabilirsiniz. Kesici kafanın bıçağı 0.3 mm’dir. Bu oran sıradan saç kesme işleminin yarısına denk gelir. Kel model kullanıyorsanız saç kesme işleminizi birkaç dakika içinde bitirebilirsiniz. Ürünün ağız kısmının geniş olması da hız konusunda kullanıcısına avantaj sunuyor. Özellikle konu saç kesme işlemi olduğunda cihazın kesim esnasında mümkün olduğunca fazla yere temas edebilmesi ideal saç kesme makinesini seçmekte önemli kriterlerdendir. Xiaomi Enchen Tıraş Makinesi ile saçınızı istenen boyutta farklı uçlarda kesebilirsiniz. Tüm farklı saç yapılarına uygun şekilde tasarlanmış olduğu için saçın sağlıklı görünümüne bir zarar vermez, saçınızda kırılmaya sebep olmaz.

Xiaomi Enchen ile 8 Aya Kadar Şarj Dayanıklılığı

Xiomi Enchen ile 8 Aya Kadar Şarj Dayanıklılığı

Kişisel kullanımın yanında bir berber profesyonel olarak kullanmak isterse de ürün dayanıklılığı ile uzun süreli kullanım sağlar. Dayanıklı oluşu ev içi kullanım için de önem taşır, bu tür elektronik cihazların bizi uzun süre idare etmesini bekleriz. Bu sebeple ürünün yapıldığı malzemenin kalitesi önemlidir. Dayanıklılık konusu söz konusu olunca satın aldığımız markanın bilinirliği de önemlidir. Xiaomi, bugün dünyada ve ülkemizde herkesin güvenle alışveriş yapıp memnuniyetini her fırsatta söze getirdiği bir marka olma özelliği taşır. Xiaomi Enchen USB Şarj Saç Tıraş Makinesi, piyasaya sürülen her Xiaomi imzalı üründe olduğu gibi kullanıcısını dayanıklılık yönüyle de tatmin etmeyi başarıyor. 0.1 mm’lik kesme ucu hâlihazırda ürünle geliyor. Bunun sayesinde doğrudan herhangi bir tarak kullanmadan sakal tıraşı olabilirsiniz, ustura etkisi gibi kısa kesiyor. Ürünün içerisinden ölçü için rahatlıkla kullanabileceğiniz 0.5 mm, 1 cm ve 1.5 cm ölçülerinde olmak üzere 3 farklı tarak ucu çıkıyor. Tarakların T şeklinde tasarımı çok daha kullanışlı bir deneyim sunuyor. Enchen Hummingbird kademeli saç stilini düzenlemek için tasarlanmıştır. Saç kesiminin uzunluğunu oldukça hassas bir biçimde ölçer. Bu sayede saçınızın hacmine hacim katıp degrade efektiyle muazzam bir görünüme sahip olabilirsiniz. Xiaomi Enchen yorumlarını okumak yoluyla sakal için kullananlar da olduğunu öğreniyoruz. Taraklar yardımıyla sahip olmak istediğiniz sakal görünümüne de kavuşabilirsiniz. Yuvarlak döner başlıklı makinelerle kirli sakal görünümü elde edilemez. Etkileyici ve karizmatik gözüken kirli sakal görünümünü taraklar yardımıyla Xiaomi Enchen gibi düz başlıklı makineler yoluyla sağlayabilirsiniz. Ürünün bıçağı tamamen çelikten olup paslanma yapmaz. Ultra ince ve yoğun dişlere sahiptir. Bu sayede cildinize hasar vermediğinden emin daha güvenle tıraşınıza devam edebilirsiniz. Ürünün ergonomik tasarımında hayat kurtaran küçük detaylara da yer verilmiş. Örneğin tam altında ürünün dik durmasına yardım eden bir kanca eklendiğini görüyoruz. Hem kullanım esnasında hem de saklama için kullanıcısına oldukça yardımcı oluyor. Saklama konusunda kutunun içerisinde yer alan stant da işlevsel bir hizmet sunuyor. Banyoda dik duruma getirerek rahatlıkla kullanabilirsiniz. Daha hijyenik ve güvenli bir tıraş deneyimi sunar. Kuru çalışması ve küçük boyutu ile de iş seyahatlerinizde, tatillerinizde istediğiniz yere götürüp, günlük kişisel bakım rutinlerinde vazgeçilmez olan tıraşınıza devam edebilirsiniz. Tek şarjla sizi 8 ay gibi uzun bir süre idare edebilir olması da seyahatleriniz için vazgeçilmez bir avantaj sunar. Daha çok akıllı telefonlarıyla bilinmesine rağmen Xiaomi bugün geniş ürün skalasıyla hayatımızın her alanında sadık teknolojik asistanlarımızı üretmeye devam ediyor. Trendyol üzerinden değerlendirebilir ve saç kesme makinenizi satın alabilirsiniz.