Ems Küre Paslanmaz Çelik Çaydanlık Kendinden Süzgeçli Küçük Boy

409 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
413,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Ems Küre Paslanmaz Çelik Çaydanlık Kendinden Süzgeçli Küçük Boy

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bakır Concept Home Satıcı Ünvanı: TURCİHAN BAYIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1530270979
    Bu ürün Bakır Concept Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Küçük boy - Metal Saplı - Üst demlik-075lt alt-1,4lt

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Ems Küre Paslanmaz Çelik Çaydanlık Kendinden Süzgeçli Küçük Boy

Ems çaydanlık, kendinden süzgeçli bir üründür. Modelin malzemesi paslanmaz çeliktir. Ürünün tutma sap yerleri ise kırmızı renk tonundadır. Ürünün boyutu küçük boydur. Toplamda iki parçadan oluşur. Bunlar bir adet üst demlik ve bir adet alt demliktir. Üst demliğin hacmi 0,75 litre, alt demliğin hacmi ise 1,4 litre şeklindedir. Ürün, kalabalık olmayan küçük aileler ve tek kişilik kullanımlar için son derece idealdir. Günlük kullanımda kahvaltı sofraları için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Modelin alt kısmı kapsül tabandır. Tabanı alüminyum malzemeden yapılır. Bu sayede tabanda ısı dağılımı dengeli bir şekilde gerçekleşir. Ems çelik çaydanlık ile alt demliğe koyduğunuz suyu uzun süre buharlaşmadan kaynatabilirsiniz. Ürün ile hem enerjiden hem de ısıdan tasarruf sağlayabilirsiniz.

  • Dengeli ısı dağılımı
  • Ekonomik pişirme özelliği
  • Kendinden süzgeçli model

Ems Kendinden Süzgeçli Çaydanlık Özellikleri

Ems Kendinden Süzgeçli Çaydanlık Özellikleri

Ems küre paslanmaz çelik çaydanlık, boyut olarak küçük bir üründür. Küçük üst ve alt demlik modeli ile ürün, sayıca az kişiye demleme yapmak için uygundur. Modelin demlik kısmında kendi süzgeci bulunur. Bu sayede başka bir süzgeç alıp takmanıza gerek yoktur. Ürünün materyali 18/10 paslanmaz çeliktir. Bu özelliği ile son derece dayanıklıdır. Böylece uzun süre kullanılabilir. Ürün, parlaklığı koruyan dış bir yüzeye sahiptir. Ergonomik ve el yakmayan tutma sapları sayesinde her yere götürülebilir. Ems küre paslanmaz çelik çaydanlık kendinden süzgeçli küçük boy, kolay taşınabilir bir üründür. Bu modeli evin yanı sıra ofiste, piknikte ya da kamp alanında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dışarıda dilediğiniz çay demleyip içebilirsiniz. Küçük boyutu sayesinde tek başınıza olsanız dahi demleme yapabilirsiniz. Dilerseniz bu modeli hediye etmek amacıyla da satın alabilirsiniz.

Ems Kendinden Süzgeçli Çaydanlık Avantajları

Ems Kendinden Süzgeçli Çaydanlık Avantajları

Ems küre paslanmaz çelik çaydanlık kendinden süzgeçli küçük boy 657, kullanımı kolay bir üründür. Isıyı dengede tutan ve uzun süre koruyan bir yapısı bulunur. Model; gazlı, elektrikli, seramik ya da halojen ocaklarda kullanıma uygundur. Ürünü temizlemesi oldukça basittir. Elde yıkayabileceğiniz gibi bulaşık makinesinde de yıkayabilirsiniz. Ems küre paslanmaz çelik çaydanlık kendinden süzgeçli küçük boy kullananların çay saatlerinde hızlı bir şekilde demleme yapabileceğiniz pratik bir üründür. Çayı demledikten sonra dahi alüminyum taban kısmı sayesinde su buharlaşmadan muhafaza edebilirsiniz. El yakmaz tutma sapları ile çayınızı güvenli bir şekilde doldurabilirsiniz. Paslanmaz çelik özelliği ile kaliteli ve lezzetli bir çay demleyebilirsiniz. Küçük boy model, mutfağınızda ve yemek sofralarınızda zahmetsizce kullanabileceğiniz bir üründür. Ürünü boyutu ve hafifliği ile istediğiniz her yere götürebilirsiniz.

Ems Kendinden Süzgeçli Çaydanlık Fiyatları

Ems Kendinden Süzgeçli Çaydanlık Fiyatları

Ems küre paslanmaz çelik çaydanlık kendinden süzgeçli küçük boy fiyatları, ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Paslanmaz çelik yapısı ürünü uzun süre kullanma imkânı sağlar. Ayrıca kolay temizlenebilir olması ve kullanım kolaylığı sağlaması da ekstra bir avantajdır. İçerisinde bulunan süzgeci sayesinde çayınızı ekstra bir süzgeç kullanmadan doldurabilmenize yardımcı olur. Isıyı dengeli kullanmaya yarayan taban tasarımı ile çaylarınız sağlıklı ve güvenli bir şekilde demlenir. Ürün, bu özellikleri ile size lezzetli bir çay içme fırsatı sunar. Aynı zamanda da ekonomik bir kullanım sağlar. Ems küre paslanmaz çelik çaydanlık kendinden süzgeçli küçük boy yorumlarına göz atarak ürün hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Siz de avantajlı fiyatları ile kendinden süzgeçli küçük çaydanlığa Trendyol aracılığıyla hem kolay bir şekilde hem de kısa sürede sahip olabilirsiniz.