8
Plak kategorisinde
en çok satılan 8. ürün

Emre Müzik Mançoloji 1

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
3.399 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
427,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Emre Müzik Mançoloji 1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PLAKSEN Satıcı Ünvanı: BURHAN BAĞLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1322901488800001 Vergi Kimlik Numarası: 1310854879
    Bu ürün PLAKSEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mançoloji 1 - Barıs Manco

Ürün Özellikleri

  • Format 33 Devir
  • Müzik Türleri Alternatif Müzik
  • Sanatçı BARIŞ MANÇO
Geri Bildirim Ver

Plak Barış Manço - Mançoloji 1

Ses kalitesinin düzenlenerek MP3 formatında sunulduğu Barış Manço Mançoloji 1 plak, hem koleksiyonerler için hem de sevdiklerinize hediye olarak tercih edebileceğiniz ürünlerdendir. Nostalji dünyasına modern zaman diliminde yolculuk yaparak çocukluğunuzdaki hatıraları zihninizde canlandırabilir, mutlu anlarınızı tekrardan yaşayabilirsiniz. Plak modasının her döneme uygun olması ve geçmemesi sebebiyle özel anlar yaşamanıza katkı sağlayan Mançoloji 1 albümü, sizi geçmişe götürerek eşsiz albümün keyfini çıkarmanızı sağlar. Modern dünyanın son teknolojik ürünlerine farklı bir bakış açısı getirerek evinizde ve iş ortamlarınızda yer vereceğiniz pikaplarda kullanacağınız Barış Manço albüm plağı, müzik ziyafeti yapmanıza yardımcı olur. Kullanmadan önce pikaplarınızın ayarını yaptırarak bozuk olmadığından emin olmanız plaklara zarar vermemesi açısından önemlidir. Manuel veya otomatik pikap tercih edebilirsiniz.

  • Dolgun bir ses tonu
  • Yüksek ses kalitesi
  • MP3 formatı

Eski Zamanlara Götüren Mançoloji Plağı Avantajları

Eski Zamanlara Götüren Mançoloji Plağı Avantajları

Müzik dinlemenin keyifli yollarından birisi de kendi tarzınıza göre müzik araç gereçleri edinmenizdir. Ruhunuzu dinlendiren ve istediğiniz tarzda müzik dinlemek için sn teknoloji ile üretilen aletlere sahip olabilirsiniz. Eski dönemleri seviyorsanız ve çocukluğunuzun şartlarını aklınızdan çıkaramıyorsanız Barış Manço Mançoloji albümü için gramofonlardan veya plaklardan yardım alabilirsiniz. Size nostaljik bir görünüm sunmasının yanı sıra hatıraların gözünüzde canlanmasına katkıda bulunan Mançoloji albümünde toplamda 11 parça yer alır. Önceki dönemlerden sakladığınız pikaplarınızda kullanabilir, dilerseniz son teknolojiye göre yeniden düzenlenen ve sıfırdan imal edilen pikaplardan satın alarak modern bir ürüne sahip olabilirsiniz. Sanatçının çok sevilen parçalarını eski dönemlerin anılarını yad ederek dinleyebilir, ilham verici büyüsü sayesinde günlük streslerden uzaklaşarak keyifli vakitler yaşayabilirsiniz. Hem teknolojik hem de nostaljik olan bu ürüne siz de sahip olabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Plak Barış Manço - Mançoloji 1

Uygun Fiyatlı Plak Barış Manço - Mançoloji 1

1943 yılında ortaya çıkan eserlerden oluşan Barış Manço Mançoloji 1 plak fiyat bakımından avantaj sağlar. A ve B yüzünde farklı sayıda pekçok eserin yer alması uzun süre keyifle dinleme imkanı sunar. Seslerdeki yenilenen kayıtlar ve MP3 formatındaki düzenlenen özelliği sayesinde hiçbir problemle karşılaşmadan rahatlık ve keyifli bir süreç geçirebilirsiniz. Cızırtı gibi problemlerle karşılaşmadan dinleyeceğiniz plak, A tarafından 6 ve B tarafında 5 şarkı olmak üzere 11 parçalık bir albümdür. A yüzünde, dağlar dağlar, işte hendek işte deve, sarı çizmeli Mehmet Ağa, kara sevda, halhal ve kol düğmeleri parçaları yer alır. B tarafında ise gülpembe, unutamadım, aynalı kemer, nazar eyle, can bedenden çıkmayınca parçaları bulunur. Sanatçının sevilen parçalarının bir arada toplandığı Mançoloji 1 albümü, plak koleksiyonunuz içerisinde yer verilmesi gereken üründür.

Nostaljik Özelliğiyle Barış Manço - Mançoloji Plak Yorumları

Nostaljik Özelliğiyle Barış Manço - Mançoloji Plak Yorumları

Her türlü müziğin dinlenebildiği son sistem müzik aletleri keyifli anların yaşanmasına katkı sağlarken nostaljik özellikli aletlerde dinlemenin avantajı oldukça farklıdır. Bulunduğunuz dönemden sizi alarak çocukluğunuza kadar götüren plaklar, farklı inçlerde hazırlanır. Çıktığı döneme göre farklı devirlerde anılan plaklar, pikap veya gramofon üzerinde istediğiniz süre boyunca dinleyebilme avantajını size sunar. Birçok çeşide ayrılan plaklar, sanatçıların tüm parçalarına yer verilebildiği gibi bazı çeşitlerinde parçaların bir kısmı bulunur. Pek çok kişi tarafından koleksiyonu yapılan ürünlerin fiyatları plakların inceliğine veya kalınlığına göre değişiklik gösterir. Koleksiyon toplama aşamanızda indirimli fiyatlar üzerinden alım yapmanız bütçenize katkı sağlar. Barış Manço Mançoloji 1 plak yorum bölümünden plağa dair yeteri kadar bilgi edinebilir, bir koleksiyoncu iseniz Trendyol üzerinden kampanya dönemlerini takip ederek uygun fiyatlarla alım yapabilirsiniz.