emek sağlık Ekonomik 2 Fonksiyonlu Elektrikli Hasta Karyolası

13.000 TL
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

emek sağlık Ekonomik 2 Fonksiyonlu Elektrikli Hasta Karyolası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YILDIRIM MEDİKAL SAMSUN Satıcı Ünvanı: ERYIL MEDİKAL ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0376029158300001 Vergi Kimlik Numarası: 3760291583
    Bu ürün YILDIRIM MEDİKAL SAMSUN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Kodu: ES-151 Stoklarda Var Ürünle birlikte 4 parçalı hasta yatağı ücretsiz olarak verilmektedir. NAKLİYE DAHİLDİR 2 yıl belgeli olarak garantili ve 10 yıl yedek parça garantilidir. Karyola + serum askısı + yatak fiyatlara dahildir. Karyolanın baş ve ayak kısımları motora kumanda eden el joystiği sayesinde hareket ettirilir. 1 adet serum askısı mevcuttur. Karyoladaki tekerlekler 100 mm çapındadır. 2'si frenli 4 adet teker sistemi vardır. Karyola üzerindeki delikler yatak örtüsünün nemlenmesini önler. Elektrikler kesildiğinde 9 voltluk pil desteğiyle çalıştırılması mümkündür. Elektrik motorları iki adet 4500 newton gücünde motor ile çalışır. Hastanızı ister oturur pozisyona getirip yemek yedirebilir, isterseniz ayak kısmını kaldırarak dinlenmesine sağlayabilirsiniz. Tam hijyen sağlayan fırın boya ile sistemi ile boyanan karyola iskeleti hastanıza sağlıklı bir yaşam ortamı sağlar. Karyola başlıkları ahşap olup, temizlik veya başka bir sebeple istenildiği zaman çıkarılabilir. Yan korkuluklar mandallı sistem sayesinde ihtiyaca göre aşağı yukarı kolaylıkla hareket eder Taşıma kapasitesi 150 kg dır. Ölçüler: En: 90 cm Boy: 190 cm Yerden Yükseklik: 40 cm

Ürün Özellikleri

  • Tip Motorlu
Geri Bildirim Ver