Einhell Te Dw 225 X Alçıpan Duvar Zımparalama Makinesi

9.169 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.578 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15.698,70 TL

Ürün Bilgileri

Einhell Te Dw 225 X Alçıpan Duvar Zımparalama Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: teknik gross Satıcı Ünvanı: TEKNİK GROSS ELEKTRONİK HİZMETLER VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836066953100001 Vergi Kimlik Numarası: 8360669531
    Bu ürün teknik gross tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güçlü 750 W motor ve yüksek kaliteli konik dişli Optimum kullanım için değiştirilir taşlama/zımpara diskleri (?+?) Zımparalama kafasının tam hareketi için bilyeli rulman Yaylı bağlantıya sahip zımpara kasnağı Hızlı montaj ve demontaj için katlanır uzun tutamak 165 cm'e kadar kademesiz ayarlanır teleskopik tutamak 225 mm çaplı 3 taşlama / zımpara taşı (1* P60/P80/P120) 3 adet 285mm taşlama/zımpara taşları (1*P60/ P80/ P120) Yüksek kaliteli çift katlı dokuma kumaşlar (?+?) Taşıma ve saklama kutusuyla birlikte verilir E-Box Ürün açıklaması Einhell Alçıpan ve Duvar Zımpara TE-DW 225 X, restorasyon yenileme çalışmalarında kolaylıkla kullanabileceğiniz bir makinadır. İster duvardaki, ister tavandaki kuru yüzeyleri zımparalamak veya alçıpan, sıva veya duvar kağıdı kalıntılarını gidermek için güçlü 750 W motor ve yüksek kaliteli metal şanzıman sayesinde kolaylıkla kullanabilirsiniz. 600 ila 1.500 dev / dak arası rölanti hızı ve 225 mm'lik bir zımpara diski çapı ile Einhell Alçıpan ve Duvar Zımpara, evinizde sağlam ve güvenilir kullanım için mükemmel teknik özellikler sunar. Değiştirilebilir zımpara diski - yuvarlak veya üçgen - mükemmel uygulama sağlar. Oynar yataklar her durumda tam hareketlilik sağlar. Fırça halkasının montajı yaylıdır. Uzun katlanan tutamak, hızlı ve kolay montaj ve demontaj sağlar. Teleskopik tutamak 165 cm'ye kadar herhangi bir uzunluğa kadar serbestçe ayarlanabilir, böylece tepede çalışırken bile her durumda ergonomik çalışma prosedürlerinin mümkün olmasını sağlar. Ürün Ø225 mm (1 * P60 / 1 * P80 / 1 * P120) 3x yuvarlak korund zımpara diskleri ve 3x üçgen korundum zımpara diskleri 285 * 285 * 285 mm (1 * P60 / 1 * P80 / 1 * P120) ile birlikte verilmektedir. Ayrıca kaliteli dokuma kumaş (1x yuvarlak, 1x üçgen) ve taşıma ve depolama için pratik Einhell E-Box da dahildir. Teknik Özellikler Giriş voltajı 230-240 V | 50 Hz Güç 750 W Boşta çalışma hızı 600 min^-1 - 1800 min^-1 Taşlama taşı ölçüsü 225 mm Üçgen zımpara kağıdı 285 x 285 x 285 mm Parça uzunluğu 1100 mm - 1650 mm Güç kablosu boyu 400 cm HIZLI VE ZAMANINDA TESLİMAT KALİTEYİ HESAPLI ALMANIN ADRESİ ÜRÜNLER HAKKINDA HER TÜRLÜ SORUYU SORABİLİRSİNİZ

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Einhell H17131 Te Dw 225 X Alçıpan Duvar Zımparalama Makinesi

Einhell TE-DW 225 X alçıpan zımparalama makinesi; restorasyon, inşaat ve yenileme çalışmalarında kullanılan yapı aletidir. Ürün hem tavan hem de duvarda başarılı sonuçlar almayı sağlar. Makine ile bu yüzeyleri zımparalamak; alçıpan, sıva ve duvar kâğıdı atıklarını gidermek mümkündür. Makinenin güçlü motoru yüksek performans sergiler. Sağlamlığı ve güvenilirliği sayesinde evlerde rahatlıkla kullanılabilir. Ürün üzerinde değiştirilebilir zımpara diskleri bulunur. Bu diskler, farklı alanlarda ve yüzeylerde verimliliği arttırır. Einhell alçı zımpara makinesi, boya ve tadilat öncesinde zeminin daha pürüzsüz hale gelmesini sağlar. Makinenin diski oynar niteliktedir ve sap boyu ayarlanabilir. Bu özellikler makinenin kontrolünü kolaylaştırır.

  • Motor Gücü: 750 W
  • Rölanti Hızı: 600-1500 dev / dak
  • Güç Kablosu Boyu: 400 cm

Einhell DW 225 X Zımparalama Makinesinin Özellikleri Neler?

Einhell DW 225 X Zımparalama Makinesinin Özellikleri Neler?

Einhell TE-DW 225 X alçıpan zımparalama makinesi, 230-240 watt gücünde çalışan motora sahiptir. Ürün daha verimli kullanılması için değiştirilebilir taşlama ve zımpara diskleri içerir. Ayrıca makine hızlı montaj ve demontaj özelliği ile öne çıkar. Katlanır uzun tutamak ihtiyaca göre farklı boyutlarda ayarlanabilir. Bu, teleskopik tutamak 165 cm’ye kadar uzatılma özelliğine sahiptir. Üründe üçer adet 225 mm ve 285 mm boyutlarında taşlama ve zımpara taşı bulunur. Ayrıca makinede yüksek kaliteli ve çift katmanlı dokuma kumaşlar kullanılmıştır. Einhell TE-DW 225 X alçıpan zımparalama makinesi tüketiciye taşıma ve saklama kutusu ile birlikte ulaştırılır. Son derece pratik olan ürün, dakikalar içerisinde geniş alanların zımparalanmasını sağlar.

Einhell TE DW Alçıpan Zımparalama Makinesi Kullanımı Nasıl?

Einhell TE DW Alçıpan Zımparalama Makinesi Kullanımı Nasıl?

Einhell TE-DW 225 X alçıpan zımparalama makinesinin kullanımı kolay ve tasarımı ergonomiktir. 400 cm uzunluğundaki kablosu geniş alanlarda işlem yapmaya imkân verir. Ürün, yuvarlak ve üçgen şekilde tasarlanan başlıkları ile birlikte tüketiciye gönderilir. Bu sayede zımpara yapılacak tüm yüzeylerde maksimum performans almayı sağlar. Köşelerin zımparalanması için üçgen aparat ideal bir kullanım sergiler. Daha geniş alanlarda ve tavanda ise yuvarlak zımpara başlığı kullanılır. Duvara göre ergonomik bir kullanım sunan başlıklar, kolay takılıp çıkarılır. Ürün; gerekli aparatlar yerleştirilerek, uzunluğu ayarlanarak ve ardından güç kaynağına bağlanarak kullanılır. Einhell TE-DW 225 X alçıpan zımparalama makinesi, kullanıldığı alanlarda toz miktarını minimum seviyeye düşürmek için toz emici aparatla birlikte kullanılabilir. Son derece hafif olan makine, uzun süre yorulmadan çalışmayı sağlar.

Einhell TE 225 X Alçıpan Zımparalama Makinesini Kimler Alır?

Einhell TE 225 X Alçıpan Zımparalama Makinesini Kimler Alır?

Einhell TE-DW 225 X alçıpan zımparalama makinesi; alçıpan, alçı, duvar kâğıdı, sıva ve diğer maddeleri temizlemek, daha düz zeminler elde etmek için kullanılır. Bu anlamda tadilat ve boya işlemlerinden önce tercih edilebilir. Hem evlerde hem de inşaat alanlarında kullanıma uygundur. Yapı tadilat işlerinde çalışan ustalar için idealdir. Ürün kutu içeriğinde kullanım kılavuzu ve garanti belgesi ile birlikte gönderilir. Einhell TE-DW 225 X alçıpan zımparalama makinesi yorumları da kullanıcı memnuniyetini ortaya koyar. Birçok tüketici ürünün sağlam, pratik ve kolay taşınabilir olduğuna dair görüş bildirir. Özellikle boya öncesinde harika bir pürüzsüzlük oluşturduğu için kullanıcı memnuniyetine sahiptir. Dayanıklı ve şık kutusu ihtiyaç olmadığında derli toplu saklanmasına imkân verir. Siz de boya, badana ve tadilat öncesi çeşitli zeminleri zımparalamak için Einhell TE-DW 225 X alçıpan zımparalama makinesini tercih edebilirsiniz. Sadece birkaç adımda Einhell TE-DW 225 X alçıpan zımparalama makinesini Trendyol'dan sipariş edebilir, kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.