EFOR SOBA Eforısı Firebirds Pelet Sobası

14.700 TL

Ürün Bilgileri

EFOR SOBA Eforısı Firebirds Pelet Sobası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EFOR SOBA Satıcı Ünvanı: MAHMUT TÜZLEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2413052256000000 Vergi Kimlik Numarası: 8820059191
    Bu ürün EFOR SOBA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖLCÜLERİ:46*41*97 CM ÜRÜNÜMÜZ MANUEL ELEKTRİKSİZ PELET HAZNELİDİR.ÜRÜNÜMÜZÜN 2 YIL GARANTİSİ MEVCUTTUR.ÜRÜNÜMÜZÜN CAMLARI İTHAL SERAMİK CAMLARDIR.FIRIN İCERİSİNDE TEPSİ MEVCUTTUR.ÜRÜNÜMÜZÜN ÜST PLAKASI DÖKÜMDÜR. ÜRÜNÜMÜZ MANUEL ÜRÜN OLUP, PELET YAKITLARINI KONTROLLÜ BİR ŞEKİLDE YAKMANIZI ÖNERMEKTEYİZ.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Emaye
  • Renk Füme
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

EFOR SOBA efs1456 Eforısı Firebirds Pelet Sobası

Efor Soba Eforısı Firebirds Pelet Sobası ile keyifli ısınma anlarına sahip olabilirsiniz. Yüksek enerji performansına sahip olan ürün, geleneksel soba kültürünü modern bir biçimde yaşamaya yardımcı olur. Verimli ve yüksek ısıtma sağlayan pelet sobası sayesinde kış günlerini konforlu geçirebilirsiniz. Manuel özellikteki ürün, kontrollü kullanım gerektirir. Bu özelliği sayesinde herhangi bir elektrik enerjisine ihtiyaç duymaz. Ortamdaki doğal hava sirkülasyonunu kullanarak otomatik besleme yapar ve devamlı olarak müdahale gerektirmez. Seramik camlı ürün, potansiyel darbelere karşı ekstra dayanıklılık gösterir. Pelet sobası modelinin sahip olduğu cam, aynı zamanda yüksek ısı dayanımına da sahiptir. Sobayı evinizde gönül rahatlığıyla kullanabilir ve ısıdan gelen konforu hissedebilirsiniz.

  • Yüksek Enerji Performansı
  • Şık Görüntü
  • Manuel Kontrol Olanağı

Efor Soba Eforısı Pelet Sobasının Özellikleri Nelerdir?

Efor Soba Eforısı Pelet Sobasının Özellikleri Nelerdir?

Efor Soba Eforısı Firebirds Pelet Sobası, 46x41x97 cm boyutlarına sahiptir. İdeal boyutları sayesinde evinize kolayca sığabilir. Siyah renge sahip olmasıyla hemen hemen her dekorasyon temasına uyum sağlayabilir. Ürün, koyulduğu alanlara estetik dokunuş sağlayacak tasarıma sahiptir. Emaye malzemeden üretilmesiyle yüksek sıcaklıklara karşı dayanıklıdır. Ana malzemesinin yanı sıra sahip olduğu seramik camlar da yüksek ısıya karşı dayanıklılık gösterir. Bu da pelet sobasının uzun yıllar boyu kullanılabilmesi anlamına gelir. Efor Soba Eforısı Firebirds Pelet Sobası ile yaşam alanlarınızda verimli ısıtma sağlayabilirsiniz. Soba, geleneksel kütük sobalarına %90 oranla yüksek performans sunar. Sahip olduğu sistem, sıcaklık hissini üst seviyede sunmaya yardımcı olur. Elektriksiz çalışan soba modeli, manuel kontrole ve pelet haznesine sahiptir. Basit mekanizması sayesinde kısa sürede çalıştırılabilir.

Efor Soba Firebirds Manuel Pelet Sobası Kullanımı Kolay mıdır?

Efor Soba Eforısı Firebirds Manuel Pelet Sobası, kolay kullanıma sahip bir üründür. Geleneksel sobaların çalışma zorluğu, bazı kullanıcıların pelet sobasından çekinmesine sebep olur. Ancak pelet soba, basit bir çalışma mekanizmasına sahiptir ve birkaç küçük adımla hazır hâle getirilebilir. Kullanımı kolay pelet sobasında uzun süre sabit ısı tutabilme niteliği bulunur. Bu sayede sürekli olarak müdahale etmek gerekmez. Sobanın arkasında bulunan haznedeki yakıt, manuel olarak çalıştırılan modelde etkin bir ısınma olmasını sağlar. Bu noktada ateşlemeyi kendi istediğiniz seviyede yapabilir ve odaya yayılan ısının tadını çıkarabilirsiniz. Efor Soba Eforısı Firebirds Pelet Sobası yorumları, pelet sobasının yüksek performansından bahseder. Çeşitli kademelerde yanan soba, kızdırma bujisi ve baca fanı gibi birimlerle çalışır. Sobanın sahip olduğu yapı, mevcut ısının iç ortama akmasına ve ev sıcaklığının artmasına yönelik tasarlanmıştır.

Efor Soba 46x41x97 cm Pelet Sobası Kaliteli midir?

Efor Soba Eforısı Firebirds Pelet Sobası üzerinde çeşitli aktiviteleri yapabilirsiniz. Sobanın birinci sınıf kalitedeki malzemesi, çeşitli aktivitelere olanak tanır. Soba üzerinde çay demleyebilir, su kaynatabilir ya da kestane pişirebilirsiniz. Özlediğiniz sıcaklık hissini sunan ürün, çevreci bir niteliğe sahiptir. Doğal pelet yakıtıyla beslenen soba, karbonmonoksit gazı salgılamaz. Bu da baca zehirlenmesi gibi durumların yaşanma olasılığını düşürür. Yüksek enerji performansı sayesinde kaliteli ısıtma sunan soba, sayısız kullanıcının tercihidir. Emaye materyaline sahip olması, ürünün kalitesini yükseltir. Üründe kullanılan kaliteli kaplama, yüksek ısılara dayanıklı özellik gösterir. Fırın bölümündeki tepsi ve cam bölümü de birinci sınıf kalite malzemelerden üretilmiştir. Efor Soba Eforısı Firebirds Pelet Sobası fiyatı ise bütçe dostu nitelik taşır. Ürünü Trendyol ayrıcalığıyla edinebilir ve özlemini duyduğunuz soba hissine kavuşabilirsiniz.