Edea Jacquard Çanta

1.462,11 TL
Son 3 ürün!
Beden: Standart
Tek Ebat
Standart

Ürün Bilgileri

Edea Jacquard Çanta

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BUZ24 Satıcı Ünvanı: LUCA LOJİSTİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609092777800001 Vergi Kimlik Numarası: 6090927778
    Bu ürün BUZ24 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu şekilli çanta bir çift paten taşımak için tasarlanmıştır. Dayanıklılık için kalın dokuma yırtılmaz polyesterden yapılmıştır ve kolay bakım için yıkanabilir. Opak pürüzsüz yüzey kirin yerleşmesini önler. Yansıtıcı şeritleri ile benzersiz bir tarza sahiptir. Çıkarılabilir çift yüzeyli sert taban. Sert tarafı tekerlekli patenlerle kullanım için, emici yumuşak tarafı ise buz patenleri için tasarlandı. Temel eşyaları saklamak için büyük iç file cep: bağcıklar, çoraplar, bağcık askıları, bağcık çektirmesi. Botların taze kalmasına yardımcı olmak için altta drenaj deliği ve içindekilerin kuru kalmasına yardımcı olmak için çivili alt kısım. Ayarlanabilir omuz askısı ve yastıklı sap, taşımayı kolaylaştırır. Son şık dokunuş, çıkarılabilir tüylü bir ponpondur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver