doğal kimya Npzn B 5-20-0 Me - 2,50 Lt Azot Fosfor Çinko Ve Bor Karışımlı Sıvı Gübre (SKT: 01.01.2026)

650 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

doğal kimya Npzn B 5-20-0 Me - 2,50 Lt Azot Fosfor Çinko Ve Bor Karışımlı Sıvı Gübre (SKT: 01.01.2026)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Agro Say Tarım Satıcı Ünvanı: AGRO SAY TARIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0009141223000001 Vergi Kimlik Numarası: 0091412230
    Bu ürün Agro Say Tarım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • · Azot, bitkinin yeşil aksam üzerine etkili organik bir gübredir. · Fosfor bitkideki enerji metabolizmasında gereklidir. Hücre bölünmesini, bitki gelişimini artırır,kardeşlenmeyi uyarır, kök gelişimini teşvik eder. Çiçeklenme ve tohum üretimini iyileştirir. Çiçek oluşumu sağlıklı bir meyve tutumu için önemlidir. Yapraktan veya damlama sulama sistemiyle uygulanabilir. Asidik özel formulasyonu nedeniyle topraktan alınabilirliği yüksektir. Düzenli kullanımda sulama ve ilaçlama ekipmanlarını temiz tutar. · İçerisindeki bor optimum büyüme, gelişme, verim, kalite için gerekli besinlerden biridir. Bitkilerde birçok önemli işlevi yerine getirir. Esas olarak hücre duvarında yer alır. İç kararması, meyve şekil bozuklukları ve bor noksanlığı ( eksikliği ) kaynaklı diğer problemleri giderir. Bor, sağlıklı sürgün oluşumunda çiçek ve tohum taslağı oluşumunda etkilidir. Ca ( kalsiyum ) ile düzenli ve dozunda kullanıldığında meyve çatlamalarını ortadan kaldırır. · Zn ( Çinko ) hücre çeperi kısmında yer alır. Bitkilerde rozetleşmeyi ( yaprak şekil bozukluğu ) giderir.Meyvenin kalite oranını artırır. *Tarla uygulamalarında yaprak gübrelemesi olarak uygulanacak dozların, dekara en az 30 L su ile uygulanması tavsiye edilir. · Toprak, yaprak ve sulama suyu analizi yapılarak gübre kullanılması tavsiye edilir. · Asla uygun doz oranını aşmayınız. Sadece gerekli yerlerde kullanın. Gerekli görüldüğünde uygulamalar tekrarlanır. Tablodaki uygulama oranları genel şartlara göre kaynak olarak verilmiştir. Tarım Danışmanları tarafından bitki gelişimi, uygulama şekli, analiz sonuçlarına göre yeniden hesaplanabilir. Maksimum dozları aşmayın. KARIŞIMIN HAZIRLANMASI: Tankı yarısına kadar suyla doldurun, uygun miktar COMMANDER® NPZn+B 5-20-0+ME - 2,50 Lt yavaşça tanka ekleyin, karıştırırken geriye kalan suyu ekleyerek karışımı tamamlayın. COMMANDER® NPZn+B 5-20-0+ME - 2,50 Lt içerdiği uygun oranlarda Fosfor, Bor ve Çinko ile bitkileri destekleyecek şekilde formüle edilmiştir. Ayrıca başlangıç gübresi olarak kullanılabilir. KARIŞABİLİRLİK DURUMU: COMMANDER® NPZn+B 5-20-0+ME - 2,50 Lt birçok bitki koruma ürünü ve bitki besleme ürünüyle karıştırılabilir. Birlikte kullanacağınız ürünlerin karışım talimatlarını okuyun. Karıştıracağınız ürünlerin tanktaki toplam yüzdesi için Tarım Danışmanınıza başvurun. COMMANDER® NPZn+B 5-20-0+ME - 2,50 Lt kullandığınız tankınızda, ek olarak pH regülatörü, pH düşürücü vb. ürünler kullanmanıza gerek yoktur. Bitki koruma ve bitki besleme ürünleriyle karışım uygunluğu bilinmiyorsa mutlaka ön karışım testi yapılmalıdır. Alkali ürünlerle karıştırılmaması tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 2,5 L
  • Gübre Çeşidi Sıvı Gübre
Geri Bildirim Ver